benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

sudem5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
473
8
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
İçimi kemiren bir konu hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var. Baştan ve kısaca anlatayım. Eşim 17-18 yaşlarındayken kuzeninin eşinin bir akrabasıyla bir düğünde dans etmiş sadece o kadar. Ama bu kız eşime sanıyorum aşık olmuş o dönemlerde eşim askerden geldikten sonra ise kuzeni aramış eşimi konuşmuşlar (kuzeni de bayan) sonra o kızı vermiş telefona kız eşimle görüşmek istediğini filan söylemiş ki o sürede kız evlenmiş ve bir çocuğu var. Eşim de alt tarafı bi dans ettik hem evli barklı çoluk çocuk sahibi kadınsın beni ne diye arıyorsun arama bir daha beni deyip kapatmış telefonu ve o günden beri bir görüşme olmamış ki bu herhallerinden belli. Neyse bir bayram günü eşimin dayısı yengesi ve biz kuzenine gittik dayısına yakındı evleri onlara da uğrayalım dedik. Gittiğimizde o kadın da oradaydı. Bense kızıma 7 aylık hamileydim. İlk olarak orada karşılaştık. Kadının eşi ve çocuğu hatta anne babasıda oradaydı bayağı kalabalıktı yani ev. Neyse bu kadın mutfakta yemek yiyorlar eşim, dayısı, kuzenin eşi filan birkaç kişi daha sözde servis yapmak adına gitti eşimin başında duruyor. Eşimin dayısı bu ne hal kız kurumuşsun iyice dedi ve o kadın offf çekerek eşime baktı ve aşktan bu hale geldim dedi benim yanımda. Eşim hiç bakmıyor bile ama suratına. İçeriye geçtiler kadın geldi eşimin yanına oturdu kocası da karşı koltukta oturuyor ve hiç tepki vermiyor. Ben başka bir koltuğa oturdum eşim kalktı yanıma oturdu. Neyse o gün böyle geçti. Ama ben eşimin kuzenini suçlamadım sonuçta eşinin yeğeni bayram ziyaretine gelmiş amcasına diye onun bir kabahati yok bu konuda dedim.

Sonra o kadının eşini kendi yatak odasında başka bir erkekle aldattığını boşanmak üzere olduklarını filan duydum ki bunu kayınvalidem söyledi. Ona da eşimin kuzeni yani yeğeni söylemiş. Eşimin kuzeni kayınvalidemlere oturmaya geldiğinde kayınvalidem vermiş veriştirmiş ben bahsetmiştim kayınvalideme böyle böyle yaptı diye ne yapmaya çalışıyorsunuz siz amacınız ne bir daha böyle terbiyesizlikler istemiyorum aklınızı başınıza toplayın ben gelinimden memnunum o kadın benim gelinimin kesip attığı tırnak bile olamaz diye. Yeğeni o günden sonra kayınvalidemlere gelmiyor ama bana hiç söylemedi kayınvalidem böyle böyle söyledim diye. Kayınpederim ev aldı 2-3 ay önce eşime sen kiraya ver sen ilgilen oğlum ben sürekli gidip gelemem dedi. Eşimle çocukları gezdirmeye çıkarmıştık biri aradı evi görmek istediğini söyledi eşimde birlikte gidelim hadi dedi gittik adam gördü eşi pazar günü dahi çalışıyormuş mesaileri varmış akşam 7 gibi geliyor mümkün mü o da görse dedi eşim de bana baktı tamam yapacak bir şey yok kadında görecek tabii tutacağı evi dedim.

Adam gitti eşim ne yapalım o saate kadar dedi bende kuzeni için oraya gidelim istersen dedim tamam dedi. Gittik sadece kuzeni ve oğlu evde kimse yok oturduk konuştuk sohbet filan sonra bunun telefonu çaldı işte bizim olduğumuzu söylüyor karşı tarafa karşı tarafın ne dediğini duymuyorum ama gel gel bir şey olmaz diyor bu. Kapattı telefonu sordum misafir mi geliyor dedim hiç bir şey söylemedi araya laf karıştırdı. Sonra çay içiyorduk kapı çaldı oğlu kapıyı açmaya gitti eşim kim geldi dedi eşin mi geldi diye sordu yine cevap vermedi sonra bu kadın girdi içeriye. Doğum günüymüş pasta almış pasta kesti eşime de verdi eşim yemedi bir bardak çay içti ve hadi kalkalım dedi kalktık. Şimdi size soruyorum eşimin kuzeni bence bunu bilinçli yaptı eşimle o kadını bi araya getirmek için sonuçta bu konuyla ilgili kayınvalidem daha önceden konuşmuş onunla ama tekrar bunu yaptığına göre ne yapmak istiyor benimle de arası iyiydi ama bu saatten sonra nasıl oluyor bilemiyorum sizce kuzeniyle konuşmalı mıyım? Ne yapmak istiyorsun diye. Şimdiden okuyan ve yorumlayan herkese teşekkür ederim.

Ne sen ne de kocan o kuzenle görüşmiceksiniz başka yolu yok kuzenin bile bile gel gel demiş kadına tel.de ne terbiyesiz mezhepsiz kadınlar var yahu tövbe tövbe..eşini al uzaklaş bunlardan altı üstü bi kuzen ekmegini mi veriyor ne gidiyorsun ki zaten.

ne saçma sapan bir iş ve kuzeninin eşini bu işin içine çekmeye çalışması(bence)ne kadar kötü...
eşin ne kadar tepkili kadına ama kadın ne kadar yüzsüz..
tabıkı eşinin kuzeniyle konuş,durumdan,o kadından ne kadar rahatsız oldugunu(eşinin de)anlat ve mümkünse bizim olduğumuz ortamda o olmasın bir daha de..eğer olursa da kusura bakma ama biz seninle görüşmeyi keseceğiz de...bu kadar basit..
bu ne be kadın yapışmış nerdeyse kocana,kabus gibi çökmüş üstünüze tövbeeeeeee...

Iyyy kadından tiksindim resmen :ssz: Ne kadar karektersiz ve gurursuzmuş. . Evli barklı olmasına rağmen ve senin yanında bile resmen kur yapıyor. .
Bence hiç muhatap olmayın o kuzenle bundan sonra. . Eğer birgün sorarsa neden gelip gitmediğinizi o zaman sıkıntınızı söylersiniz. .

Ya gerçekten okyunca şaşırıyorum ne hikayeler var.Eşin çok sağlam bir adama benziyor.Eşinle konuş açık açık, az çok o da farkındadır olanların. Kuzeni ile mesafe koysun aranıza, gitmeyiverin denk gelirse görüşün.Hiç bir şey kaybetmezsiniz...Sonuçta bahsettiğiniz kadınla tek ortak noktanız kuzeniniz, bağlantı sürekli ondan gelecek öyle ya da böyle...Pek de sağlam biri gibi durmuyor zaten...

Zaten eve geldiğimizde eşime de söyledim önceden kuzeninde art niyet aramıyordum ama bu son olayda bile bile sizi karşılaştırmak istedi bir ortamda bir araya gelirsek onu köşeye çekip konuşacağım bundan sonra ne senin evine ayak basarım ne de sen benim evime ayak bas terbiyesiz diyeceğim.

Ne çirkef insanlarmış bunlar. öncelikle kuzen midir nedir o aileden uzak durun dolayısıyla o kadının eşinizi rahatsız etmesi zor olacaktır. eşiniz size bağlı aklı başında biri belli. bu insanların hepsini hayatınızdan çıkarın. Midem bulandı!

ağzım açık kaldı ben paralardım valla çok sabırlısın yapabileceklerimi düşünemiyorum sen sakın görüşme böyleleri çok mu lazım sana

daha neler okucam burda acaba....
böyle kadınmı olur....
görüşmeyeceksiniz tek çözüm bu..

Ya gerçekten okyunca şaşırıyorum ne hikayeler var.Eşin çok sağlam bir adama benziyor.Eşinle konuş açık açık, az çok o da farkındadır olanların. Kuzeni ile mesafe koysun aranıza, gitmeyiverin denk gelirse görüşün.Hiç bir şey kaybetmezsiniz...Sonuçta bahsettiğiniz kadınla tek ortak noktanız kuzeniniz, bağlantı sürekli ondan gelecek öyle ya da böyle...Pek de sağlam biri gibi durmuyor zaten...

Çok haklısınız ben biraz safım sanırım art niyet aramadım kuzeninde ama bu son olayda o benim gözüme soktu yani art niyetli olduğunu. Eşim zaten gitmez pek sevmezde hatta bir keresinde kız askerden sonra aramışya eşimi eşim kuzeni içinde ya onun gibi ahlaksız ya da aklı kıt anlayamadım ki ben onu dedi.

utanıyorum böyle hemcinslerim olmasından yazıklar olsun.görüşmeyi knşmayı hemen kesin kuzniylede.ama bunun için eşinizle tartışmayın.eşinizle aranızı bozmayın bu yüzden ve ona çatmayın.ama bidahada grüşmeyi kesin.bidaha da yaparsa hareketlerini dikkat et uyarın olsun bitsn.nie bu kadr kendinizi skntıya sokuosunuz.alttan alta uyarın kadını.bilsn sizinde tavrınızı

Canım bence rahat ol..Eşini de tebrik ederim bence eşine güven. Bir daha ne eşim ne ben kuzeniyle görüşmeyin kuzeni de nasıl bir kadınmış böyle terbiyesiz bir kadınla hala görüşüyor ? Ben anında ilişkimi keserim böyle insanla.. Hiç üzme kendini kuzeniyle görüşmezseniz o kadını da görmezsiniz :34:

bence öyle tartışma falan çıkarmadan yavaş yavaş mesafe koyun aranıza . gidip gelmeyin.
gelmek istediklerinde bahane bulun kabul etmeyin evinize.
kadınların başına ne geliyorsa yine hemcinslerinin yüzünden geliyor yahu..

utanıyorum böyle hemcinslerim olmasından yazıklar olsun.görüşmeyi knşmayı hemen kesin kuzniylede.ama bunun için eşinizle tartışmayın.eşinizle aranızı bozmayın bu yüzden ve ona çatmayın.ama bidahada grüşmeyi kesin.bidaha da yaparsa hareketlerini dikkat et uyarın olsun bitsn.nie bu kadr kendinizi skntıya sokuosunuz.alttan alta uyarın kadını.bilsn sizinde tavrınızı

Zaten biliyormuş ben kuzeniyle hiç konuşmamıştım bayramda yaşanan ilk olay hakkında ama kayınvalidem konuşmuş zaten ben bahsetmiştim ona o da ikaz etmiş ama onun ikazına rağmen benim tavrımı bilmesine rağmen yine de çağırdı biz oradayken evine demek ki kuzeni de yuvamızı yıkmak istiyor.

Evet aynen öyle :) Hem öyle olmasa bile bu rahatsız edici bir durum bu tür durumlarda ya sessiz kalcan hiç üstüne mal etmicen yada :) ortalıga bir cıngar cıkarcan ama kendin rahatsız olmus gibi deil ara kuzeni deki abi / bey neyse artık bana bak de ben o gun süze gelmek için eşime ne kadfar ısrar ettim de o kadını cagırdınız eşim cıktından sonra benle ne kadar kavga etti nasıl rahatsız oldu ne yapmaya calısıosunuz siz valla seni arayıp agzının payını vercekti ben zor zaptettim her ne yapmaya calısıosanız eşim durumu çaktı ben arada kalıorum ailenle kötü olma die benden bilinir die bir daha böle bişey olursa çok ağır konuşucak senle haberin olsun siz kuzensiniz aynı kandansınız :D işte ne bilim o kadının ne haltlar yediğini anlattı bana duymus bir yerlerden o kadınla aynı yerde bile bulunmak tiksindirior onu bilesin de :D kaynanana da ara anne böle böle yaptım bide sen sıva de :D olsun bitsin

bence öyle tartışma falan çıkarmadan yavaş yavaş mesafe koyun aranıza . gidip gelmeyin.
gelmek istediklerinde bahane bulun kabul etmeyin evinize.
kadınların başına ne geliyorsa yine hemcinslerinin yüzünden geliyor yahu..

kadının düşmnı kadın die boşa dememişler haklsnz valla

Zaten biliyormuş ben kuzeniyle hiç konuşmamıştım bayramda yaşanan ilk olay hakkında ama kayınvalidem konuşmuş zaten ben bahsetmiştim ona o da ikaz etmiş ama onun ikazına rağmen benim tavrımı bilmesine rağmen yine de çağırdı biz oradayken evine demek ki kuzeni de yuvamızı yıkmak istiyor.

dediğim gibi mesafenizi koyun ve görüşmemeye başlayın.ama rica ediyorm eşinizle aranızı bozmayın.anladığım kadrıyla efendi biri eşiniz.kavga edersenz ters tepebilr bir süre sonra ;)

Aklima ilk gelen su; o ahlaksiz isterik kadin esine fiziksel olarak takti bence.kuzeninize de surekli bi kere birlikte olsak baska bisey istemem vs demistir.sizin kuzen de hainin umursamazin biri olunca bu duruma gelindi iste.
O kuzeni varyaaa.,.direk kaynanama havale ederdim....

Back
X