ya tabii bakmak zorunda değilsin ama kaynanan ve eşin bakacaksa boşver kalsınlar hem senin büyük çocuğada arkadaşlık etmiş olurlar, anlaşıyolarsa tabii
konunun en başında, ben çocuklar için her anlamda daha donanımlı olan bi şehir neden bırakılır onu anlamadım, mantıksız geldi
Görümcenizin cocugunu yaninda kendisi olmadan, biryere yollamasini ( bu yer kardesinin evi olsada) cok tasvip etmesem de;
Bu olay da sizi kizdiran, cocugun havuza heves ettigi icin sizde kalmasimi? Yoksa cocugun coook yaramaz olup size huzur vermemesimi?
Yani zamaninda sizin evliliginize olumlu bakmayan görümceniz vecocuklarindan havuzu mu kiskaniyorsunuz?
Ayrica birde ilgimi ceken birsey var, ailenizde gelmis kalmis ama onu laf arasina SIKISTIRMISSINIZ ve sanki sizin ailenizin gelip kalmaya hakki varda esinizin ailesinin böyl bir hakki yok gibi bahsetmissiniz.
7 yildir ailenize yakinken, eminim ki sizin aileniz istedigi kadar gelip kalmistir evinize ve esiniz agzini acip tek laf etmemistir.
Simdi onun ailesi geliyor diye neden bu kadar sorun ediyorsunuz?
ben eşimin ailesinin gelmesini problem etmiyorum..görümcemin çocuklarını bize göndermesine kızıyorum .ailece geleceklerse gelsinler...kendi çocuğuyla kendisi ilgilensin ben kendi yeğenimin bile tek başına gelmesini istemem kimsenin çocuğuyla ilgilenecek halim yok kendime bile yetemiyorum zaten...
Sorun çözülmüş diyenler var ama kayınvalideniz gelmeyin deyince kırgınlık olmuş pekte çözülmüş gibi durmuyor benim kanaatimce...
Fakat konuyu hiç açmayın bence...Olduğu gibi bırakın...Eskisi kadar gelemezler belki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?