merhabalar ben 7 yıllık evliyim eşim antep ben ankaralıyım 2 tane öocuğum var. biri henüz 8 aylık ben çalışıyorum önce benim aileme yakın oturutyorduk sonra eşim antepe tayin istemeye kalktı ama ben kesinlkikle istemedim. çünkü çalışıyorum çalışan bayanın halişnden anlamıyorlar...orda yapamayacağımı anladım ve gitmek istemedim o zaman antepe yakın bir yere gidelim dedi mecburen kabul ettim yani kanseri gösterdi önce sonra vereme razı olduk. bu arada annemlerle eşim tartıştı çünkü eşim mecbur değildi gitmeye esli işinden istifa ederek yeniden sınava girdi ve yeni bir kuruma yerleşti memleketine yakın bie yere 2 saatlik uzakta...şimdi buraya geleli 5 ay falan oldu..kayınvalidem çocuğuma bakıyor...burdan ev aldık site ve bahçesinde havuz var... olmaz olaydı..görümcemin 3 tane çocuğu var.. havuz derdinden ölecekler. görümcem geldi 2 hafta kaldılar tatillerini yaptılar...sonra annemler geldi biraz da onlar baktı çocuğa..onlar gidince tetkrar kaynanam geldi.. 1 hafta sonra da kayınbabam geldi ama görümcemin çocuğunun b.rini de yanında getirmiş 1 hafta o kalacakmış sonra ada öbür çocuk kalacakmıi niye havuza girmek için ...hiç bana soran yok eşim de razı olmadı ama bizi takan yok.. daha ben suçlu oldum istemiyormuşum ...ben zaten kendi çocukalrıma zor bakıyorum .tamam kayınbabam gelsin sonuçta karısı bizim yanımızda kalıyor. süerkli kalsa bile normal..ama niye görümcemin oğlunu getiriyor ben zaten çalışan biriyi ramazan ayı üstelik..
hafta sonu da görümcem geldi bekar kaynımla beraber..sonra gittiler ..eşim anasız babasız çocuğun ne işi var burda dedi ve diğer çocuğu bırakmadılar..ama bşe trip bir trip ..kaynanamda ..şte onların evleri uok mu da size mi muhtaçlar da surat asıyorsun da.. onların yüzünden eşimle aram bozuldu..görümceme gidin bir daha gelmeyin aman diyor..ve görümcemle kocası beni istememişlerdi evlenirken şimdi de bizden çıkmak istemiyorlar niye çünkü havuz var...bedava tatil...
benim de zoruma gidiyor görümcemin çocuklarıyla uğraşmak açıkcası kim kabul eder allah aşkına annesi ve babasıyla gelyorlarsa gelsinler.. sizce haksız mıyım
hafta sonu da görümcem geldi bekar kaynımla beraber..sonra gittiler ..eşim anasız babasız çocuğun ne işi var burda dedi ve diğer çocuğu bırakmadılar..ama bşe trip bir trip ..kaynanamda ..şte onların evleri uok mu da size mi muhtaçlar da surat asıyorsun da.. onların yüzünden eşimle aram bozuldu..görümceme gidin bir daha gelmeyin aman diyor..ve görümcemle kocası beni istememişlerdi evlenirken şimdi de bizden çıkmak istemiyorlar niye çünkü havuz var...bedava tatil...
benim de zoruma gidiyor görümcemin çocuklarıyla uğraşmak açıkcası kim kabul eder allah aşkına annesi ve babasıyla gelyorlarsa gelsinler.. sizce haksız mıyım