Benim sıcak evime hoş geldiniz...

her şey çok zevkli ama önce tablolar dikkatimi çekmişti demek sen yaptın arkadaşım kutlarım seni harika çalışmalar evinde huzur ve sağlıkla otur

Selam kaydirigubbakcemile2 evet gerçekten ilk yorumun süperdi yerimseniben hislerin oldukça kuvvetliymiş
aslında ben oturma odasında bir duvarı komple kitaplık olarak düşünüyordum ama olmadı işte :çok üzgünüm: şimdilik bununla idare edicez, hem henüz o kadar çok kitabım yok ama hızla yenileri ekleniyor yerimseniben oturma odası diye bi oda hiç istememiştim kocaman bi çalışma odası güzel olurdu ama bekarlıktan kalan eşyalarım daha yeniyde atmaya kıyamadımfisfisfis bu arada matruşkaların birisini ben antalyadan çalışırken rusyadan glen bi çift hediye etmişti, diğerinide gn. müdürümüz rusya ziyaretinden getirmişti böyle işte avatarındaki resim hangi ressamındı biliyor musun?

Evin çok güzel canım güle güle iyi günlerde kullan

HERŞEY ÇOK GÜZEL ve ÇOK UYUMLU.
TARZINI BELİRLEMİŞ BİRİNE AİT OLDUĞU BELLİ.
ARZU ETTİĞiNİZ ANDA BEBİŞLERİNİZİNDE OLMASI DİLEĞİYLE...

YAZMADAN EDEMEYECEĞİM.
MUTFAKTA KAPI ÜSTÜNDEKİ ATATÜRK PORTRESi İÇİNDE HEM TEBRİK HEM TEŞEKKÜR EDERiM.

SEVGİLER...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım evine bayıldım herşey çok uyumlu.kalabalık demişsin ama bence tamda olması gerektiği gibi yerimseniben mutfak kaloriferinin üzerindeki çiçeklerine bayıldım bideeee salondaki büfene,ışıklandırmasına bayıldım hiç böyle kullanıldığını görmemiştim çok orjinal olmuş bence kaydirigubbakcemile2 salonun için yapmayı istediğin resim çok hoş..sen neler neler yaptın bu seni yormaz diye düşünüyorum..salonuna da çok yakışır evin hep böle sıcak olur inşallah..hep mutlu olursunŞeniz

eviniz gerçekten çok güzel

güle güle oturun inş

herşey herşey bi ayrı güzellikte

inş benimde böyle bir evim olur

john william waterhouse a.s
seviyorum kendisini, çok güzel resmetmiş kadınları.
uzun saçlı, kimi zaman çok güçlü, kimi zaman isterik, kimi zaman edalı, nazlı..
ama hep asil ve genelde femme fatal şeklinde :1rolleyes:

sevdiğim başka ressamlar da var ama bunu seçtim avatar olarak..

gözünüzden bir şey kaçmıyor ressam hanım yerimseniben

bence sen de iyi çizersin onun resimlerini, evine de yakışır..

çok güzel gercekten evin güle güle otur inş...

Çok teşekkürler güzel yorumların için Şeniz atatürk portresini fark ve takdir ettiğin için de ayrıca öpücükler sana Şenizkaydirigubbakcemile5a.s.

BU ARADA ASLINDA RESMİN YERİ SALON ANCAK KAYINVALDEMLERİN RESMİNİ KURUMASI İÇİN ORAYA ASMIŞTIM, ŞİMDİ ONLARIN RESMİNİ TESLİM EDİNCE ATATÜRKÜMÜ ESKİ YERİNE YANİ BAŞ KÖŞESİNE ASABİLDİM a.s.

eviniz gerçekten çok güzel

güle güle oturun inş

herşey herşey bi ayrı güzellikte

inş benimde böyle bir evim olur

Çok teşekkür ederim, senin daha güzelleri olur inşallah:Saruboceq: şimdi hergün öyle güzel şeyler çıkıyorki piyasaya insan gözlerini alamıyor :uhm:

Ya ne kadar içten ne kadar hoş şeyler yazmışsın gerçekten çok sevindim beğenmene sırnaşık şey teşekkür ederim ilgine a.s.

Kızlar yatak odama evlenirken avize almamıştım bekarlık lambamı takmıştık, çok sırıtıyor ama yani benim gözüme batıyor, nasıl bişey tavsiye edersiniz sizce nasıl bi lamba gider bu odaya! boncuklu falan bişiy hoş olabilir gibi! ama gümüş rengi bişey olmaz herhalde lazım içinde çünki odadaki metaller prinç rengi!!?? aslında bi ara tavan pervanesi düşünmüştüm lambalı, kullananınız varmı?

cnm güle güle otur. yağlı boya tablolartına hayran kaldım kursa gidiyor musun? denizi nasıl yaptığını tarif edebilir misin?

Eveet ben de beğenirim resimlerini, internetten incelemiştim ama ismi aklımda kalmamış şimdi buldum :lepi: özellikle 'The Lady of Shalott' Windflower harika ve birde Ophelia nın elbisesine hastayım :1rolleyes: onun resimlerini de yapmayı düşünüyorum aslına bakarsam öyle çok resim varki hangi birini yapsam bilemiyorum.alma tademanın da hastasıyım şahsen süprizzzzz benim evdeki resimler adolph wiliam bouguere den son yaptığım da jhon william godward, bu wiliamlarda var bi hikmet ama çözemedim :roflol:

cnm güle güle otur. yağlı boya tablolartına hayran kaldım kursa gidiyor musun? denizi nasıl yaptığını tarif edebilir misin?

teşekkürler a.s. kursa gidiyorum evet oturduğumuzun apartmanın girişinde kurs var ne şanslıyım demi:1rolleyes: yeni mezun iki öğrenci kurs veriyor, ben hobi grubunda gidiyorum, tabi çalıştığım ve sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de eve gidebildiğim için ancak haftasonları yapabiliyorum, ama bazen hafta içi akşamları da gitmem gerekebiliyor boyalar kurumadan kaynaştırılması gerekiyor bazen bir günde yetişmiyor ertesi güne kalıyor, ama yılsonunda işten ayrılıcağım için artık hafta içi de resim yapabilicemmm:lepi:
denizi yaparken altına önce yansımasını yaptım, ev, vs, sonra koyu mavileri girdim en sonda suyun görüntüsünü verebilmek için en üste alttaki yansımayı kapatmadan ara ara açık renkler, maviler, kızıllar sürdüm a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…