• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

şu güzelliğe bakarmısınız, resmin adı lady godiva ressam Jhon Colier

john william waterhouse a.s
seviyorum kendisini, çok güzel resmetmiş kadınları.
uzun saçlı, kimi zaman çok güçlü, kimi zaman isterik, kimi zaman edalı, nazlı..
ama hep asil ve genelde femme fatal şeklinde :1rolleyes:

sevdiğim başka ressamlar da var ama bunu seçtim avatar olarak..

gözünüzden bir şey kaçmıyor ressam hanım yerimseniben

bence sen de iyi çizersin onun resimlerini, evine de yakışır..

al bak bu da alma tademadan musanın bulunuşu... süpper süpper ötesi kölelere bak nasıl resmetmiş fotoğraf gibi :1shok:

Eveet ben de beğenirim resimlerini, internetten incelemiştim ama ismi aklımda kalmamış şimdi buldum :lepi: özellikle 'The Lady of Shalott' Windflower harika ve birde Ophelia nın elbisesine hastayım :1rolleyes: onun resimlerini de yapmayı düşünüyorum aslına bakarsam öyle çok resim varki hangi birini yapsam bilemiyorum.alma tademanın da hastasıyım şahsen süprizzzzz benim evdeki resimler adolph wiliam bouguere den son yaptığım da jhon william godward, bu wiliamlarda var bi hikmet ama çözemedim :roflol:

evet o eserleri zaten şaheser grubuna giriyor ve bence en güzel ophelia tblosu waterhouse'un. bakışlarındaki deliliği çok iyi vermiş

waterhouse-ophelia-1910.jpg

diğer william'ların da eserleri, kadın-kız çocuk resimleri çok güzel.. william'lar sanatçı ruhlu sanırım kaydirigubbakcemile3
çok tablo var ama yaparsın canım sen de en güzellerini, önünde kocaman bir ömür var, evini donatırsın tablolarınla..a.s.

evin çok güzel ama özellikle kendi yaptığın resimlere bayıldım,keşke bende resim yapabilseydim ama yeteneğim yok malesef,güzel evinde huzurlu,sağlıklı ,mutlu mesut yaşarsınız inş ve evini birbirinden tatlı bebekler doldurur onlarında resimlerini yapıp bizlerle paylaşırsın inş :1hug:

evin çok güzel ama özellikle kendi yaptığın resimlere bayıldım,keşke bende resim yapabilseydim ama yeteneğim yok malesef,güzel evinde huzurlu,sağlıklı ,mutlu mesut yaşarsınız inş ve evini birbirinden tatlı bebekler doldurur onlarında resimlerini yapıp bizlerle paylaşırsın inş :1hug:

:utangac: güzel dileklerin için teşlekkür ederim a.s.

öncelikle evinin kapılarını bizlere açtığın için teşekkürler.. canım evin çok güzel çok derli toplu bi hatunsun ayrıca mutfağında dağınık filan değil gayet ii duruyo..sevdiğinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmen dileğiyle...benim bir sorun olacak beyaz eşya markan nedir ve memnunmusun?

Kızlar yatak odama evlenirken avize almamıştım bekarlık lambamı takmıştık, çok sırıtıyor ama yani benim gözüme batıyor, nasıl bişey tavsiye edersiniz sizce nasıl bi lamba gider bu odaya! boncuklu falan bişiy hoş olabilir gibi! ama gümüş rengi bişey olmaz herhalde lazım içinde çünki odadaki metaller prinç rengi!!?? aslında bi ara tavan pervanesi düşünmüştüm lambalı, kullananınız varmı?

ya ama kimse bu konuda bi yorum yapmadı :çok üzgünüm:

kusura bakmayın o kadar çok ev resmine baktımki kafam karıştı daha önce yorum yapmışım bu ikinci oldu :))

öncelikle evinin kapılarını bizlere açtığın için teşekkürler.. canım evin çok güzel çok derli toplu bi hatunsun ayrıca mutfağında dağınık filan değil gayet ii duruyo..sevdiğinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam geçirmen dileğiyle...benim bir sorun olacak beyaz eşya markan nedir ve memnunmusun?

canım teşekkür ederim, beyaz eşyalarımın hepsini bir arada alamadığımız için markalar çok farklı çoğunu ben bekarken almıştım kullanıyordum.
çamaşır makinesi general electric (10 yıllık ve hala süper yıkıyor)
buz dolabı, ankastre fırın+ ocak, mikrodalga fırın arçelik - gayet iyi hepside
(önceli buzdolabım bosch du çok gürültülüydü)
bulaşık makinesi bosch - gayet memnunum
klima, tv vestel - hiç bi sorun yaşamadım!
umarım yardımcı olabilmişimdi a.s.

evine bayildim acikcasi...
gercekten hem cok güzel hemde cok sicak bir ev..
kayinvaliden gil icin yaptigin resimde harika olmus eline saglik..
cok güzel ev yaa, tam hayallere uygun :)

canım teşekkür ederim, beyaz eşyalarımın hepsini bir arada alamadığımız için markalar çok farklı çoğunu ben bekarken almıştım kullanıyordum.
çamaşır makinesi general electric (10 yıllık ve hala süper yıkıyor)
buz dolabı, ankastre fırın+ ocak, mikrodalga fırın arçelik - gayet iyi hepside
(önceli buzdolabım bosch du çok gürültülüydü)
bulaşık makinesi bosch - gayet memnunum
klima, tv vestel - hiç bi sorun yaşamadım!
umarım yardımcı olabilmişimdi a.s.

çok sağolun çok teşşekürler ilginize tekrar ii günlerde kullanın hepsinide

Kızlar yatak odama evlenirken avize almamıştım bekarlık lambamı takmıştık, çok sırıtıyor ama yani benim gözüme batıyor, nasıl bişey tavsiye edersiniz sizce nasıl bi lamba gider bu odaya! boncuklu falan bişiy hoş olabilir gibi! ama gümüş rengi bişey olmaz herhalde lazım içinde çünki odadaki metaller prinç rengi!!?? aslında bi ara tavan pervanesi düşünmüştüm lambalı, kullananınız varmı?

Bence tavan pervanesi şahane fikir.. çünkü yatak odası klasik ve de çok zarif. Bence eskitilmiş tarzda bir pervane şahane duracaktır. Hoş bir aristokrat tarzı da katacaktır aynı zamanda, ne çok ağır.. ne de çok hafif.

Bence tavan pervanesi şahane fikir.. çünkü yatak odası klasik ve de çok zarif. Bence eskitilmiş tarzda bir pervane şahane duracaktır. Hoş bir aristokrat tarzı da katacaktır aynı zamanda, ne çok ağır.. ne de çok hafif.

Dimi, ben de aynen öyle düşünmüştüm şakkıdı neyse yaza doğru bakıcez artık, koçtaşa bakmıştık ama çok dandirik onnar CADIARZU

evine bayildim acikcasi...
gercekten hem cok güzel hemde cok sicak bir ev..
kayinvaliden gil icin yaptigin resimde harika olmus eline saglik..
cok güzel ev yaa, tam hayallere uygun :)

:1rolleyes:canım sağol, allah sana çok çok çok daha güzellerini, hayallerinin de ötesini versin inşallah :Saruboceq: amin :Saruboceq:a.s.

canım gördüğüm kadarıyla çok hoş ve sıcak bi evin var,bir ömür mutlu yaşaman dileğiyle,gördüğüm kadarıyla dedim çünkü link olarak eklemişsin resimleri ve tek tek hepsini açıp bakmak sıkıcı geliyor bende birkaçtanesine baktım,resim olarak ekleseydin çok daha iyi olurdu

hadi ordan cadı sende ev ıvır zıvır doluymuşta dekorasyon tavsiyelerinde bulunucakmışızda bütçesini sarmayacakmışızda :roflol:
bende dağınık herşeyin ortalarda gezdiği bi ev bekliyorum harika canım zaten evin çok hoş
çok düzenli pırıl pırıl
Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
bu arada salonun acaip huzur verici bi havası var
kayıncalidene yaptığın resimde harika Allah herkese böyle gelin nasip etsin insanın kaynana olası geliyor :roflol:

canım gördüğüm kadarıyla çok hoş ve sıcak bi evin var,bir ömür mutlu yaşaman dileğiyle,gördüğüm kadarıyla dedim çünkü link olarak eklemişsin resimleri ve tek tek hepsini açıp bakmak sıkıcı geliyor bende birkaçtanesine baktım,resim olarak ekleseydin çok daha iyi olurdu

canım çok teşekkür ederim ama resim olarak nasıl ekleyebilirim bilmiyorum :uhm:
eğer yardımcı olursan öyle eklerim:içelim:

Back