• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

canım ya yazmıştım ama yeni resimleri görünce tekrar yazayım dedim....tam bir sanatçı evi,rahat modern sıcacık....bu arada bende tam bir kahve turuncu hastasıyım evimi gördüysen anlamşısındır..yatak örtünüde çok beğendim yani....sanatçı derken sanatsal bakımdan demek istedim yani resimci olduğundan dolayı.........

aaah aaah hamaratli hatunlara bayiliyorum,aferin bacim sana ,ne guzel tablolar yapmisin oyle:hooray:ben bazen cocuklarima resim yapamaya calisiyorum artik yaptigim kedi mi dersin yoksa 10 tane hayvanin karisimimi belli degil:roflol:

evine gelince soylenicek soz yok,gercektende sicak,aydinlik,temiz ve muhtesem:lepi::lepi:

Allahim mutluluk ve saglikla bu guzel evde yasamak nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:a.s.

ah canım ah eşin bebek olunca da sana şık bir sandık hediye etsin de bu ıncık cıncıkları içine koyarsın :) ne çok karıştıracak şey var ve yutulacak :)

canım ya yazmıştım ama yeni resimleri görünce tekrar yazayım dedim....tam bir sanatçı evi,rahat modern sıcacık....bu arada bende tam bir kahve turuncu hastasıyım evimi gördüysen anlamşısındır..yatak örtünüde çok beğendim yani....sanatçı derken sanatsal bakımdan demek istedim yani resimci olduğundan dolayı.........

:utangac: çook teşekkürler :1hug: evinin resimlerini bulamadım:sm_confused: nerden görücem yardımcı olurmusun bu bölümde yok galiba:uhm:

ah canım ah eşin bebek olunca da sana şık bir sandık hediye etsin de bu ıncık cıncıkları içine koyarsın :) ne çok karıştıracak şey var ve yutulacak :)
bence de a.s onların hepsi kalkack ortalıktan o zaman oyuncaklar etrafa saçılacak birlikter oynıycaaazz:sm_cool:

evin çok zevkli döşenmiş...ALLAH huzurla oturmayı nasip etsin..ama kayınvalidene yaptığın resme tam anlamıyla bayıldımmm....

çido evini çok beğendim. Huzurla otur canım.
Haa bu arada ev müzeye dönecek diye üzülme.
Yolla sen bize bi kaç resim.
Benim salonda lazım şölee büyükçene bi tablo. Eee ellerinden öper artık.:1hug:
Gerçekten tablolarınıda çok beğendim.:kahve:

Arkadaşlar şu anda salon için yapmaya çalıştığım resmin orjinali buda, inşallah bittirebilirsem güzel bir çerçeveyle birlikte nasıl durucak çok merak ediyorum şimdiden CADIARZU
bakalım beğenecek misiniz:1rolleyes:

evet canim evin gercekten cok güzel, güle güle otur
cokta yeteneklisin, resimlerin cok güzel

Arkadaşlar şu anda salon için yapmaya çalıştığım resmin orjinali buda, inşallah bittirebilirsem güzel bir çerçeveyle birlikte nasıl durucak çok merak ediyorum şimdiden CADIARZU
bakalım beğenecek misiniz:1rolleyes:

çidooooooooo resmin hiç güzel olmamış.:dilcikar: sen onu evine asma hiç yakışmaz. sen en iyisi onu bana gönder. tamam mı? sengözlerimebaksanab yerimseniben
Kız ben senin resimlerine baktıkça bende resim kursuna gitsem mi diyorum. yerimseniben özendiriyosun beni.

çidooooooooo resmin hiç güzel olmamış.:dilcikar: sen onu evine asma hiç yakışmaz. sen en iyisi onu bana gönder. tamam mı? sengözlerimebaksanab yerimseniben
Kız ben senin resimlerine baktıkça bende resim kursuna gitsem mi diyorum. yerimseniben özendiriyosun beni.

naniknanik ne komiksin sen yaa güldürdün beni çoksırnaşık şey senin canın sağolsun :mymeka: bu resmi ben yapmadım bunun taklidini yapmaya çalışıyorum nacizane sengözlerimebaksanab yaptığımı da yapıştırırım buraya ama bu resmin yanında eminim cin ali gibi kalıcak haliyle bunlar usta ressamlar bi resmi yapmak yıllarını alıyo bense bi kaç ayda yapıyom!

çido evini çok beğendim. Huzurla otur canım.
Haa bu arada ev müzeye dönecek diye üzülme.
Yolla sen bize bi kaç resim.
Benim salonda lazım şölee büyükçene bi tablo. Eee ellerinden öper artık.:1hug:
Gerçekten tablolarınıda çok beğendim.:kahve:

:1shok: ta ta tabi, yaparım ne olacakki fisfisfis
Çok teşekkür ederim ecmel a.s.

ve sanki içimden bir ses senin evinde güzel bir kitaplık olacağını da söylüyor, umarım vardır.. çok yakışırdı zengin bir kitaplık senin gibi üretken birinin evine..a.s

hehe hislerimde yanılmamışım :dance:
dsc02392nx6.jpg

çok güzelmiş kitaplığın umarım yıllar geçtikçe genişler genişler raflara sığmaz taşar :)
oturma odanla çalışma odana bayıldım. bence hobi odası orası.

evin çok güzel. sen de sadeliği ve uyumu renklerle yakalamışsın.

çok zevklisin ve çok yeteneklisin, imrendim :1rolleyes::nazar:a.s.

bu arada benim de kitaplığımda matröşkalar var, çok tatlı duruyorlar..
kim gitti bakiim rusya'ya?

Back