Benim sıcak evime hoş geldiniz...

Tablolar süperrrrr çok beğendim ,ama dediğiniz gibi süs eşyalarını sevdiğiniz bellii.Toz alırken Allah kolaylık versinnkaydirigubbakcemile3

süper ya bayıldım evine canım...............bir resimci olarak ben neden yapmıyorum resim diyede kızdım kendime...............

Oturma odan cok hos,cok ferah.
Benim evim 10 yildir bordo
ve yavru agzi renginde.Biktim bu iki renten.
Bu yüzden hayalim,yeni bir eve cikarsam
heryeri beyaz yapicam.Tabiiki beyazin
yaninda güzel renklendirmelerde olacak.
Hayirlisiyla otur evinde.
Resimlerine de hasta oldum ayrica.
Keske bende yapabilseydim.

evini bende cok begendim güle güle otur canim
ayrica krem rengini bende cok seviyorum
krem rengi herzaman cok modern duruyor

çok huzurlu sakin bir ev ... güle güle oturun iş.. bende biblo aksesuar hastasıyım bayıldım evine ... nacizane bir fikir sunmak istiyorum... benim mutfağımda senin dolaplarınla aynı renk buzdolabı fırın ocak ankastre olunca bulaşık makinem beyaz olarak aralarında sırıttı... bende ev gereçleri satan bir alışveriş merkezinden ,dolaplar renginde yapışkanlı kağıt aldım ve bulaşık makinesini bununla kapladım çok güzel oldu... sende bu konuda takıntılı isen tavsiye ederim ...sevgiler..a.s.

çidocum dediğin gibi çok sıcak bir evin var, ben zaten albümünden görmüştüm birazını ve çok beğenmiştim.

diyorsun ya biraz kalabalık ve ıvır zıvır var diye, ama inan öyle güzel yerleştirmişsin ve öyle uyumlu aksesuarlar, biblolar seçmişsin ki hiç göze batmıyor; aksine evine güzellik ve karakter katıyor.

tablolarına diyecek söz yok.. tebrik ederim, çok güzel yapmışsın. :hooray: imrendim keşke benim de böyle yeteneğim olsa..

mutfağın da çok hoş.. kaloriferin üstündeki çiçeklere ve mutfağındaki seramik çaydanlıklara bayıldım özellikle.

çok ferah bir evin var.

diğer kısımları da görmek isterim ama..

ve sanki içimden bir ses senin evinde güzel bir kitaplık olacağını da söylüyor, umarım vardır.. çok yakışırdı zengin bir kitaplık senin gibi üretken birinin evine..a.s

evinde mutluluk ve huzur dolu bir yaşam geçir a.s.

a.s.Canım evin çok güzel Okadar sıcakki içimi ısıttı... Çalışmalarında muhteşem.. Ne deyim Allah nazardan saklasın...

evınız cok guzel ve sık..
gule gule oturun a.s.

Evin harika çok şık ışıklı rafa bayıldım resimlerinde çok hoş olmuş eline sağLık Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin a.s.

evin güzelmiş canım özellikle o fotoğrafların olduğu yer çok hoşuma gitti ışıklandırma falan harika...

vallah evin çok güzelmiş allah güzel mutlu ve bir ömür boyu sağlıklı oturmayı nasip etsin canım ayrıca ışıklı raflar süpermiş kaydirigubbakcemile5:lepi:

Canım ben bu yemek masasının üzerindeki sarkan lambayı pek beğenmedim.. onun dışında herşey çok güzel...

Sevgili Çido,

İzmir in neresinde oturuyorsun merak ettim, çok ferah bir ev.. özene,bezene dizilmiş,çok ince düşünülmüş her halinden belli.. en çok da el emeğin tablolarına bayıldım.. gıbta ettim,imrendim.Allah nazarlardan saklasın, huzurunuz eksik olmasın.

çok sıcak ve svimli bir ev.benim tarzım.renkler özellikle çok hoş. güle güle mutlulukla oturun...

Fıstığım, yetenek periciklerin bakıyorum yine sıkı çalışmışlar
ne güzel bir tablo ortaya çıkarmışsın, eminim insan ayrılırken üzülür, ama olsun ne diyeyim emeğine sağlık a.s. kaydirigubbakcemile5

evin cok guzel ama yaptıgın resımler cok hosuma gıttı bende cok severım resım yapmayı ellerıne saglık cok marıfetlıymıssın

evin çok güzelmiş iyi günlerde otur ama ben en çok resimlerini beğendim ablamda resim yapar.
Resimlerin çok canlı tonlamalar derinlik gerçekten iyi.Ellerine sağlık.

çido sana burada da rastladım ya ölsemde gam yemem artık :) özel mesaj almıyormuşsun mail atarım ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…