canım ya yazmıştım ama yeni resimleri görünce tekrar yazayım dedim....tam bir sanatçı evi,rahat modern sıcacık....bu arada bende tam bir kahve turuncu hastasıyım evimi gördüysen anlamşısındır..yatak örtünüde çok beğendim yani....sanatçı derken sanatsal bakımdan demek istedim yani resimci olduğundan dolayı.........
bence de a.s onların hepsi kalkack ortalıktan o zaman oyuncaklar etrafa saçılacak birlikter oynıycaaazz:sm_cool:ah canım ah eşin bebek olunca da sana şık bir sandık hediye etsin de bu ıncık cıncıkları içine koyarsın :) ne çok karıştıracak şey var ve yutulacak :)
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-...me-arkadaslarbuda-benim-evimin-resimleri.html
canım 2.sayfada idi...burdan bakalbilirsin.....
Zevkine hayran kaldım arkadaşım evin bir bütün olarak çok güzel..
Arkadaşlar şu anda salon için yapmaya çalıştığım resmin orjinali buda, inşallah bittirebilirsem güzel bir çerçeveyle birlikte nasıl durucak çok merak ediyorum şimdiden CADIARZU
bakalım beğenecek misiniz:1rolleyes:
çidooooooooo resmin hiç güzel olmamış.:dilcikar: sen onu evine asma hiç yakışmaz. sen en iyisi onu bana gönder. tamam mı? sengözlerimebaksanab yerimseniben
Kız ben senin resimlerine baktıkça bende resim kursuna gitsem mi diyorum. yerimseniben özendiriyosun beni.
çido evini çok beğendim. Huzurla otur canım.
Haa bu arada ev müzeye dönecek diye üzülme.
Yolla sen bize bi kaç resim.
Benim salonda lazım şölee büyükçene bi tablo. Eee ellerinden öper artık.:1hug:
Gerçekten tablolarınıda çok beğendim.
çok sıcak ve svimli bir ev.benim tarzım.renkler özellikle çok hoş. güle güle mutlulukla oturun...
ve sanki içimden bir ses senin evinde güzel bir kitaplık olacağını da söylüyor, umarım vardır.. çok yakışırdı zengin bir kitaplık senin gibi üretken birinin evine..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?