Benim sıcak evime hoş geldiniz...

güle güle oturun tatlışım oturma odasını göremedim yatak odasını daa..var yaa o elini alnına doğruu koymuş bir kızz çocuğu tablon var onu çok beğeniyorumm harikaa önceden de baktığım da onu beğenmiştimm

Bi geldim büssürü ziyaretçim olmuş :lepi: kaydirigubbakcemile2 çok sevindim.... herkese çooook kocaman teşekkür ederima.s.:1hug:

çido sana burada da rastladım ya ölsemde gam yemem artık :) özel mesaj almıyormuşsun mail atarım ben de :)

inannmıyorummm :1shok: :sm_cool: sen demi burdasın :teytey: canım benim yaa, du mail atıyom ben sanasüprizzzzz:dance:

a.s.:1hug: çoook teşekkür ederim canım benim...

canım balçovada oturuyoruz, ekonomi üniversitesine çok yakınız. Çok teşekkür ederim güzel yorumların ve duaların için :1hug:a.s.

Çok hoş modern bir eviniz var, güle güle oturun, sağlıkla mutlulukla, tablolar harika ellerine sağlık........

Bu arada yeni fotoğrafları hazırlıyorum şimdi, evin geri kalanını merak edenler için :)

evin çok güzel canım, resim kursuna gittin mi yoksa tamamen doğal yetenek mi? evinizde ömür boyu mutluluklar dilerim

canım çok güzel evin.allah huzurla iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
güle güle oturun canım....gerçekten çok beğendim

evin çok güzel canım, resim kursuna gittin mi yoksa tamamen doğal yetenek mi? evinizde ömür boyu mutluluklar dilerim

Çok teşekkür ederim a.s.apartmanın giriş katında resim kursu var oraya gittim gçeen kış yazın ara vermiştim şimdi yine başladıma.s şu anda çok büyük bi tablo yapıyorum salon için, geçen sene başlamıştım devam ediyorum bu sene..yakında biticek, korkarım ev müze gibi olacak yakında kaydirigubbakcemile3

canım çok güzel evin.allah huzurla iyi günlerde oturmayı nasip etsin inşallah...
güle güle oturun canım....gerçekten çok beğendim

çok teşekkür ederim beyazmelek, senin evinin güzelliğinin yanında sönük kalıyor arkadaşım yerimseniben bu arada hamilelik nasıl gidiyor

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için tekrar teşekkürkler a.s.yeni fotoları ekliyorum!!

Bu bizim küçük şeker odamız kaydirigubbakcemile2
bu odayı özellikle çok seviyorum, hatta bebeğimiz olursa bebek odası:ecrin_bebek: yapmayı düşünüyorduk ama hem çok küçük hem de kıyamıyorum bu şirinliği bozmaya, bende oturma odası adı altındaki bekar evi eşyalarımın olduğu odayı çocuk odası yapmayı düşünüyorum!! Nasıl olsa salonda yaşıyoruzsengözlerimebaksanab

oturma odamsı (ütü ve resim yapmak için kullanılan oda)

koridor

çok güzelmiş evinz
özellkle resmlerinz bi harika
güle güle oturun

çok şeker çok sıcak ve huzurlu görünüyo allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Bu arada bebek yoldamı yoksa ??

Veeee yatak odası:

takı asma aparatı:icecream: şiddetle tavsiye ederim yerimseniben süper toparlayıcı, clairs te satılıyor eşim bana sigarayı bırakma hediyesi olarak almıştısositososito ama ben bırakabildimmi:uhm: Hayır :mymeka:Yani tam olarak değil Ama bunun için büyük mücadele veriyorumÇok üzgünüm çoook

çok şeker çok sıcak ve huzurlu görünüyo allah sağlıkla oturmayı nasip etsin. Bu arada bebek yoldamı yoksa ??

yok canım yaa nerdeee:a015: ama o konuda çalışmalarımız devam ediyor :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…