Burada çok özel şeyler anlatılıyor. Herkes bir şekilde özelini burada paylaşıyor. Kimi yardım alıyor, kimi yardım ediyor. Böyle bir ortamda kişisel bilgileri nokta atışıyla vermeyi doğru bulmuyorum. Ama doğru yorum alabilmek ya da kendimi doğru ifade edebilmek adına kişisel bilgilerimi ''doğru olanın civarı'' olarak vermeyi uygun görüyorum. Bu kişisel tercihimdir. Ve eminim bir çok KK kadını da aynı yöntemi kullanıyordur. Örneğin profil bilgilerimde de yaşadığım şehir İstanbul olarak görünüyor ama aslında başka bir şehirde yaşıyorum. Bu bilgileri vermek benim tercihimdir. Ha şunu da söyleyeyim kalkıp da 18 yaşımda olup da 28'im demiyorum. Dediğim gibi hem kendimi koruyorum hem de yakın bir yaş söyleyerek yanlış yorum yapılmaması için çaba gösteriyorum. @justice; bu konulara bu kadar takılmış olman konusunda inan ki yapabilecek bir şeyim yok. Üniv mezunu, iş güç, ev bark sahibi bi insanım. Burda kimi kandırıp elime ne geçecek? Biraz mantıklı düşünmen yeterli. Kimliğim açık olsa da, sizi tanıyor olsam da, kıskandırmaya çalışsam anlarım... Ama o da yok. İstemezsen okumazsın, yorum yapmazsın. Ne birine silah dayıyorum oku diye, ne de başka bi şey! Ayrıca burada kendi kuruntularınızı gideresiniz diye konumu dağıtmanızı, belki de faydalı olacak yorumları engellemenizi çok saygısızca buluyorum. Çok rahatsız olduysanız başka bi yerde bi konu açar altında kendi kendinize ister dedikodu yapar, ister sohbet edersiniz.