çok çok teşekkür ederim. inan bana gözlerim doldu. seni de tebrik ederim. ne kadar sürede verdin ve şu an kaç kilosun canım? bana umit verdiğin için en büyük mutluluklar senin olsunCanım günlüğün hayırlı olsun.
Yazdıklarının hepsini okudum şimdi ve neredeyse aynı duyguları yaşayıp aynı sözleri duymuşuz.
Boyumuz ve başlangıç kilomuz da aynı sayılır.
Çok güzel gidiyorsun ben başardım çok şükür inşaallah sen de başaracaksın inan ve pes etme yeter ki.
kahve kilo yapmıyor. ama turk kahvesi veya filtre kahve olacak. gerçek kahve bunlar. neskafe asla içme. açlığını kesebilir tabi bi dene istersen.Kahve kilo aldirir mi peki icsem acligimida keser degil mi
Hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış diye o hesap benimki de senin yazdıklarını okuyunca hemen yazayım dedim. Çünkü verilmesi gereken kilo az değil hani yanlış anlaşılmasın ama 10 kilo ile 40 kilo veren insanlar aynı şartlar altında olmuyor bizim süremiz uzun olduğu için azmimz kırılabiliyor nefsimiz bizi caydırabiliyor..çok çok teşekkür ederim. inan bana gözlerim doldu. seni de tebrik ederim. ne kadar sürede verdin ve şu an kaç kilosun canım? bana umit verdiğin için en büyük mutluluklar senin olsun
Cook tesekkur ederim sagolun =)kahve kilo yapmıyor. ama turk kahvesi veya filtre kahve olacak. gerçek kahve bunlar. neskafe asla içme. açlığını kesebilir tabi bi dene istersen.
harikasın canım. nasıl verdin peki.Hani derler ya damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış diye o hesap benimki de senin yazdıklarını okuyunca hemen yazayım dedim. Çünkü verilmesi gereken kilo az değil hani yanlış anlaşılmasın ama 10 kilo ile 40 kilo veren insanlar aynı şartlar altında olmuyor bizim süremiz uzun olduğu için azmimz kırılabiliyor nefsimiz bizi caydırabiliyor..
Benim boyum 172
Kilom 99 du canım geçen yıl eylülde başladım birden bir sabah kalkıp ve 8 ayda ulaştım hedefime şu an 57 kiloyum. 3 aydır da koruma yapıyorum.
rica ederim canım. günlüğüme misafir olduğun için ben teşekkür ederimCook tesekkur ederim sagolun =)
Diyetisyene gitmedim canım kendi yöntemimi kendim belirledim. Ama her iki ayda bir dahiliye kardiyolojiye gidip tahlillerimi yaptırdım.harikasın canım. nasıl verdin peki.
Diyetisyene gitmedim canım kendi yöntemimi kendim belirledim. Ama her iki ayda bir dahiliye kardiyolojiye gidip tahlillerimi yaptırdım.
İki öğün beslendim ben sabah ve akşam olmak üzere aralarda acıkırsam bi şeyler attım ağzıma. Hiç bir şeyi çıkarmadım hayatımdan neyi ne ile yiyip yemeyeceğimi öğrendim. Akşamları ekmek yemedim karbonhidratı karbonhidratla almadım protein ağırlıklı beslendim.
Verirsin yeter ki hiç pes etme verdikçe daha da hırslan.süpersin ya. bilinçli ve saglıklı bir şekilde vermişsin. inşallah ben de senin gibi veririm. irtibatta kalmak dileğiyle
Verirsin yeter ki hiç pes etme verdikçe daha da hırslan.
Tabiki irtibatta kalırız inşaallah:)
Günlüğünüz çok güzel ve sizi de çok bilinçli gördüm o yuzden bir soru sormak istiyorum okul varken erkenden kalktığım için kahvaltım yeterli geliyordu ama şu an herhalde yeterli gelmiyor çünkü kilo vermem azaldı baya ve sizin kahvaltınızı gördüm benim kahvaltım nerdeyse Üçte biri onun mesela yumurta varken peynir yemiyorum ya da ceviz filan yiyorsam Sütlü yulaflı ,başka bir şey yemiyorum ve acıkıyorum artık sizinki gibi yapayım mı ne önerirsiniz