benim mutlu diyet günlüğüm

GEÇMİŞE BİR BAKIŞ... AÇLIK KORKUSU...

önceden, yemek yemeyi seviyorum edasıyla mideme her bulduğumu doldururdum. sevmediğim şeyleri bile. bu zayıflama tarzına başlamadan önce sofraya oturduğum anda hızla gözü dönmüş bir şekilde yemeye başlardım. tabağımı bitirir ıkınciyı ucuncuyu alır, patlayana kadar yer, mutfagı toplarken de tencereye kaşık sallayıp midem bulanıncaya kadar yemeye devam ederdim. bir gün şunu farkettim ben aç kalmaktan çok korkuyordum. sanki önümdeki bulabileceğim son yemekti, ondan sonra uzunca bir süre aç kalacaktım. bu da bana hamileyken gelen bir bozuk düşünceydi. hamileliklerim aşırı bulantılı geçti. mutfaga girip yemek yapamadığım çok oldu. her zaman ne yiyeceğim kaygısı yaşadım. midemi bulandırmayan şey çok azdı. acıkınca bişeyler yemek zorundaydım çunku en çok açken kusuyordum. aç kalma korkusu bana o zaman bulaştı. bunu farketmem çözmem için ilk adım oldu.

11880557_927596797313306_5492727385105881402_n.jpg 11817220_927596730646646_8317871333575002124_n.jpg
bugün yediklerim. öğlen de marulla 4 cıg kofte yedım

30 dk koşu bandımda yürüdüm. 15 dakika mekik bisiklet twist yaptım

ne den zayıflamak ıstıyorum?
*saglıgıma kavusmayı amaclıyorum.
*bır baska ayrıntı da doymak bılmeyen ve copluge donen mıdemı terbıye etmek ıstemem.
* hem de yıllar sonra benı şişko bırı olarak gorup yıkılan ınsanların benı tekrar eskı guzellıgımde gormesını ıstıyorum.
Aynaya baktığımda kendimi güzel hissetmek istiyorum eskisi gibi.

bugün çoook yargunum. malum gün olduğu için belim ve ayaklarım çok ağrıyor. spor da yapamadım. sadece yarı saat yavas tempo yurudum.

X