Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..
(sözüm sana değil)
öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..(sözüm sana değil)
burda bu durumu abartarak elde edeceğim şeyi öğrenebilirmiyim.Bu hangi mantığa sığar acaba.Benim evimden gitme eski halılarda paçavra değildi herhalde.Halılarımı değiştirdim ve diğerlerini ihtiyaç sahiplerine versin diye eşime verdim.Oda gitmiş orda kullanmış.
öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..
(sözüm sana değil)
Dıger kadın oldugumuzu dusunme hıc bız aldatılan ama aldatan adamın kıcına tekmeyı basan kadınlar oluruz mutlaka
(sözüm sana değil)
neden alındınız isim vermedim bazı dedim.
neden alındınız isim vermedim bazı dedim.
senı hıc kımse evınden cıkaramazkı kendı evınızse tabı boşansanız dahı o evde kalırsınız cocugunuzla beraber.cunku ortada ıhanet var ve sen bunu mahkemede kullandıgında zaten hersey senın lehıne olcak. luksunden vazgeçmiceksın yanı .eger öyle bısey olursa tabi
suanda burda yorum yapan kadınlara
resmen hakaret ettiğinin farkındasındır umarım
Konuyu polemiğe, tartışmaya çevirmeyiniz, çevirmeyiniz ki banlanınca mağdur edildim demeyesiniz.
Ayrıca, öyle ya da böyle 2 günlük evli olupta eşinin malına mülküne göz dikmiş biri yok karşınızda, yıllarını vermiş ve eşinden çocuk sahibi olmuş bir kadın açmış bu topiği.
İnsan çocuğu olunca başka türlü düşünüyor, siz gururum var, başlarım adamın parasına der çeker gidersiniz ama çocuğunuzun maddi imkansızlıklar içinde olmasına ciğeriniz dayanmaz.
Eş vasfını bırakın bir baba evladını gözden çıkarmamalı, çıkaracak kadar gözü dönmüşse ben o adamın yakasını herşeyini alana kadar bırakmam, gurursuzluğumdan mı? Hayır, benden çocuk sahibi olan bir adam istese de istemese de çocuğuna bakacak o kadar.
Yarın bu kadın eşim çocuğumuzun nafakasını vermiyor dediğinde adamı topa tutacak yorumlar yazacaksınız ya da o sevgili evli bir adama aşığım diye konu açtığında kızın suratına tüküreceksiniz.
Şimdi nedir bu sen paragözsün söylemleri...