• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam yapmaz dedim :((

öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..
(sözüm sana değil)

Saolsun mune geldi. O adil olacaktır yazılanlara

Bence bir an evvel çalışmaya başlamalı yeni bir düzen kurup ayrılmalısınız.Tanıdık bir avukat da bulup hakkınızı söke söke alırsanız bir de tamamdır.Sonrasında bir de psikolojik tedavi alın lütfen.Çünkü açıkçası çok sağlıklı düzgün düşünemiyorsunuz ve bu işten en zararlı siz çıkarsınız böyle giderse emin olun..

öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..(sözüm sana değil)

pardon da bu ne demek şimdi

6 mesajınızla yeni konu açarak ne yapmaya çalışıyorunuz

diğer kadına neler saydırdınız şimdi bizi onun yerine koyuyorsunuz

kendiniz de misiniz acaba

yoksa aldatılmanın ve yaşadığınız hayatı kaybetmenin büyük acısıyla ne dediğinizi mi bilmiyorsunuz

Dıger kadın oldugumuzu dusunme hıc bız aldatılan ama aldatan adamın kıcına tekmeyı basan kadınlar oluruz mutlaka

burda bu durumu abartarak elde edeceğim şeyi öğrenebilirmiyim.Bu hangi mantığa sığar acaba.Benim evimden gitme eski halılarda paçavra değildi herhalde.Halılarımı değiştirdim ve diğerlerini ihtiyaç sahiplerine versin diye eşime verdim.Oda gitmiş orda kullanmış.

ne bileyim o kadar zengin adam sevgilisine 3 e 5 e bakmaz herşeyin yenisini alırmış gibi geldi...ama sen öyledir diyorsan bizede kabul etme düşer....

öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..
(sözüm sana değil)

Burada size bu kadar insan şüphe de duysalar

yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Bu hiç olmadı işte.

Sizi terbiyeye davet ediyorum.

Bizleri kocanızın o yolun yolcusu küçük sevgilisiyle bir tutamazsınız.

Aslında o durumda olan siz olmayasınız???

Son düzenleme:
senı hıc kımse evınden cıkaramazkı kendı evınızse tabı boşansanız dahı o evde kalırsınız cocugunuzla beraber.cunku ortada ıhanet var ve sen bunu mahkemede kullandıgında zaten hersey senın lehıne olcak. luksunden vazgeçmiceksın yanı .eger öyle bısey olursa tabi

Her zamanki gibi bir konu sahibi herzaman haklıdır diyen biri çıktı.:
Konu sahibi her şartta her şekilde haklıdır,pohpohlayalım,şakşaklayalım.:46::46::46:

Konu sahibi diyelimki anlattıklarınız doğru,para eşinizin babasının parasıymış,siz ne hakkı iddia ediyorsunuz anlamadım.
Para için gururunuzu,onurunuzu çiğnemeye değermi?
Bırakın ne hali varsa görsün.
Gidin kendinize yeni bir hayat kurun.

Son düzenleme:
Konuyu polemiğe, tartışmaya çevirmeyiniz, çevirmeyiniz ki banlanınca mağdur edildim demeyesiniz.

Ayrıca, öyle ya da böyle 2 günlük evli olupta eşinin malına mülküne göz dikmiş biri yok karşınızda, yıllarını vermiş ve eşinden çocuk sahibi olmuş bir kadın açmış bu topiği.

İnsan çocuğu olunca başka türlü düşünüyor, siz gururum var, başlarım adamın parasına der çeker gidersiniz ama çocuğunuzun maddi imkansızlıklar içinde olmasına ciğeriniz dayanmaz.

Eş vasfını bırakın bir baba evladını gözden çıkarmamalı, çıkaracak kadar gözü dönmüşse ben o adamın yakasını herşeyini alana kadar bırakmam, gurursuzluğumdan mı? Hayır, benden çocuk sahibi olan bir adam istese de istemese de çocuğuna bakacak o kadar.

Yarın bu kadın eşim çocuğumuzun nafakasını vermiyor dediğinde adamı topa tutacak yorumlar yazacaksınız ya da o sevgili evli bir adama aşığım diye konu açtığında kızın suratına tüküreceksiniz.

Şimdi nedir bu sen paragözsün söylemleri...

Ben eşinizin aldatması bir yana,
önce eş olarak yapması gerekenlere baktım da ,
zaten en başında ortada bir evlilik göremedim...

Yıllardır pekala bu durumun farkındasınız..
Peki hiç mi o zaman da bu durumdan rahatsız olmadınız?

Siz eş olarak eşinizin o zamanki ve aslında hiç bir zaman degişmeyen
yapısından rahatsız olmamışsınız...

Tüm bunlara da mı lüks içinde yaşamaktan vazgeçmemek adına katlandınız?

Dile kolay 6,5 yıl, eşiniz en baştan bu yana böyle ve siz yeni ögreniyorsunuz...

(sözüm sana değil)

suanda burda yorum yapan kadınlara
resmen hakaret ettiğinin farkındasındır umarım

neden alındınız isim vermedim bazı dedim.

ne demek arkadaşım neden alındınız

böyle şey mi olur kocanızın sevgililerine demediğiniz şey kalmadı

sonra o "bazı !" kişileri onlara benzettiniz

olacak şey mi lütfen kendinize gelin

sen hariç demeyi biliyorsunuz ama isim verseydin keşke

Ne halleri varsa görsünler, bırakın gitsin....Yuva yıkanın yuvası olmazmış zaten. Sizin mutsuzluğunuzun üstüne mutluluk kuramazlar, illa ki bişey olur....Bundan sonra kendi yolunuzu çizin.....

Kızınız ile mutlu günleriniz olur inşallah....

senı hıc kımse evınden cıkaramazkı kendı evınızse tabı boşansanız dahı o evde kalırsınız cocugunuzla beraber.cunku ortada ıhanet var ve sen bunu mahkemede kullandıgında zaten hersey senın lehıne olcak. luksunden vazgeçmiceksın yanı .eger öyle bısey olursa tabi

konu o kadar çok lüks üzerine döndüki kişilere cevap verirken bende aynı kelimeyi kullandım.Asıl amacım tabikide bu değil ama mademki ben bir şekilde kapının önüne koyulucam ve hiç bir suçum olmadan o zamn işte diğer haklarım için çabalamak istiyorum.Ve karşılığında 10 yılını verdiğin evet belki zaman zaman aklından geçirdiğin fakat gözünle görmediğin için bir türlü konduramadığın kocan.İşte bende bu konuda kendime kızıyorum şu an neden diyorum neden hala seviyosun onu.Ama gerçekten belkide sağlıklı düşünemiyorum sevmiyorumda belki hırs yaptım.Şu anda çok mantıklı olabileceğimi sanmıyorum.

Konuyu polemiğe, tartışmaya çevirmeyiniz, çevirmeyiniz ki banlanınca mağdur edildim demeyesiniz.

Ayrıca, öyle ya da böyle 2 günlük evli olupta eşinin malına mülküne göz dikmiş biri yok karşınızda, yıllarını vermiş ve eşinden çocuk sahibi olmuş bir kadın açmış bu topiği.

İnsan çocuğu olunca başka türlü düşünüyor, siz gururum var, başlarım adamın parasına der çeker gidersiniz ama çocuğunuzun maddi imkansızlıklar içinde olmasına ciğeriniz dayanmaz.

Eş vasfını bırakın bir baba evladını gözden çıkarmamalı, çıkaracak kadar gözü dönmüşse ben o adamın yakasını herşeyini alana kadar bırakmam, gurursuzluğumdan mı? Hayır, benden çocuk sahibi olan bir adam istese de istemese de çocuğuna bakacak o kadar.

Yarın bu kadın eşim çocuğumuzun nafakasını vermiyor dediğinde adamı topa tutacak yorumlar yazacaksınız ya da o sevgili evli bir adama aşığım diye konu açtığında kızın suratına tüküreceksiniz.

Şimdi nedir bu sen paragözsün söylemleri...

biz avukata gitsin hakkını arasın nafakadan vazgeçmesin aldatıldığını ispatlasın dedik

ama yalıda oturmak uğruna bunu kabullenmek başka birşey. çocuğunun hakkını aramak değil bu

diğer kadınla yarışa girmek ki ne adam ne de kadın konu sahibini ciddiye bile almıyorken.ayrıca yalı ve 300 binlik arabadan daha çocuğun nafakası bile demedi henüz konu sahibi, sıra ona gelemedi bi türlü varsa yoksa yalı araba...

Son düzenleme:
Mune ablam kımse 5 kurussuz cık demedı kı bu bayana ayrıca adamın gozude o kadar donmemıs cocuk ıcın sana katlanıyorum demıs her ıhtıyacı gorulmus bugune kadar yalı daıresınde oturabılecek ımkanları olan ınsanlar cocuga mı bakmayacak yanı ınsan oglu doymaz benım kanım bu bayana 5 bın tl nafakada verseler o daha fazlasını ısteyecek

Back