• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kocam yapmaz dedim :((

tasıdıgınz duygular cok normal ama kesınlıkle ayrılmalıısn yoksa yıllarını heba edersın . eşimi kaptırmak da ne evlı olunca kapmamısmı her haltıo yemiş

ayrılmazsan ne olucak aynen böle devam edecek o kız bıtse bıle baskası baslayacak yıllar gececek sen ıyıce paronoyak olacaksın psıkolojın bozulacak

ayrıl kurtul alanlar ugrassın artık kocanla

Herkes burada konu açarken senaryoyu çekerek mi size yayınlayacaklar. kim ne konu açarsa açsın birkaç avukat kılıklı kişiler hemen olayı masaya yatırıyor.

Kimse keyfinden konu açıp derdini yazmıyor. (İstisnalar ayrı) Ne kadar kırıcı aşağılayıcı yorumlar yapıyorsunuz ve sonrasında sayenizde konu kapanıyor. Akıl vermeyin çare olun.. Üstüne alınan alınsın çokda tın.....

Arkadaşım senin yerinde olsam bir avukata danışır, söke söke nafakamı alırdım ben enayimiyim, bunca yıl hiçbir sosyal yaşantım olmasın üstüne üstlük beni aldatsın hadi by, yok öyle şey.

size çözüm yolları sunduk..aklımızdan geçenleri söyledik.ve şu topiğe yazan bütün kadınlar aynı konuda hemfikiriz..

sizin tek cevabınız ise "siz olsanız bu zenginliği,rahatı bırakır mıydınız" oldu.

o zaman neden konu açtınız ki? fikir almak için mi destek görmek için mi? bence kk kadınları bu konuda destek vermez size..

istemiyorsanız boşanmayın,ne diyelim ki...

Artık mesaj yakalamalar ev basmalar falan yüzgöz olmuş artık eşiniz. Siz de ayrılmayı düşünmüyorsunuz lüksünüzden vazgeçmemek için. E sorun ne?

aslında herkes farklı yüklendi.ben lüksümden vazgeçmek istemesem sesimi çıkarmaz otururdum.bana hep affet seni seviyorum,unutturcam olanları dedi ve inandım.her defasında daha da büyük bir yıkım yaşadım.simdi benimle bu kadar oynamasını hazmedemiyorum.ve ben onun için çok şeyden vazgeçmişken onun bir hiç gibi benden vazgeçmesine dayanamıyorum.madem beni istemiyor o halde bu zenginliğin içinden beni alıpta sıkıldım hadi evine demesine izin vermek istemiyorum

aslında herkes farklı yüklendi.ben lüksümden vazgeçmek istemesem sesimi çıkarmaz otururdum.bana hep affet seni seviyorum,unutturcam olanları dedi ve inandım.her defasında daha da büyük bir yıkım yaşadım.simdi benimle bu kadar oynamasını hazmedemiyorum.ve ben onun için çok şeyden vazgeçmişken onun bir hiç gibi benden vazgeçmesine dayanamıyorum.madem beni istemiyor o halde bu zenginliğin içinden beni alıpta sıkıldım hadi evine demesine izin vermek istemiyorum

Sen beni dinle SÖKE SÖKE DONUNA KADAR ALIRDIM BEN. Yok öle ben yemeyeyim başkaları yesin. Hatta boşama süründürür onu..... Eskidenmiş o şimdi parasız hiçbirşey olmuyor...

ee baştaki cümleyle sondaki cümle çelişiyo
hem lüksden vazgeçmek istemesem diyosunuz
hemde bu zengiliğin içinden beni almasına izin vermiyorum diyosunuz
çelişkilerle dolusunuz
asıl niyetiniz durumu kötü ailenizin yanına dönememek mi
çok sevdiğiniz kocanızı başka kadınlara yar etmemekmi

konuyu daha ilk okuduğum anda, eşinizden parası için vazgeçemediğinizi anlamıştım. o yüzden söylenecek fazla da bir şey yok aslında. hepimiz hayatta zaman zaman seçimler yapmak zorunda kalırız. ''para-zenginlik-lüks mü, gurur mu?'' gibi...

O zaman geriye tek çare kalıyor.

Eşinizin ikili hayatını kabullenip

sırça yalınızda oturup,

bir kumanız olduğu gerçeğini hazmetmeye çalışmanız.

Bunu zaten yapabilirsiniz, ama siz başlarda işin içine duygularınızıda kattınız.
Böyle bir adamı seviyor olamazsınız artık, duygularınız normal işlemiyor artık.
Maddiyat elbette önemli, bir avukatla görüşün, o size yardımcı olur,
nafaka, tazminat, karşıdakinin maddiatına göre belirleniyor.
İşin içinde aldatma da var, bunu da ispat ederseniz, daha da iyi olur.
Biran önce bir avukatla görüşüp, önünüze bakın artık bence,
haklarınızı güzelce öğrenin.

benim evimden gitme eski halılar..... arkadaşım şimdi bu yazdığına bakarak biraz abarttığını söyleyelim bari... o kadar zenginse kocan bu asla olacak biey değil.... sana inanmak istiyoruz ... aldatıldığın doğrudur ama eşinin maddi durumunu biraz abartmiş olabilirmisin acaba... hani fabrika değilde imalathane yalı değilde tripleks ev 300binlik değilde 30 binlik araba olmasın onlar...

peki ozman şansını bi dene cnm
belki kocan sana geri döner
belki kafası dank eder
belki o kız değilde sen kazanırsın
belki artık eve cep telefonuyla girer
belki bi daha seni "aldatmaz"...

umarım hersey istediğin gibi olur

iyi yapmış kayınpederin tabii ki kendi adına alıcak

koskoca yalıdan bahsediyoruz sizin üstünüze yapıcak hali yoktu ki

koskoca yalı değil arkadaşım yalı dairesi.Bunlar büyük bir firmanın şehrimizde inşa ettiği site şekli.Bazı daireler de göl kenarı olduğundan yalı dairesi diye geçiyor.

hayır benim anlamadığım amaç ne

evliyken parasını yemedim evde oturdum çocuk baktım para harcamadım gezmedim tozmadım

boşandıktan sonra mı hayatımı süreyim

eğer öyleyse bi süre daha bekleyin para biriktirin nafakayla birlikte evlenirken ki yaşayamadığın hayatı yaşarsın

ama eşinin de çok fazla paralar vereceğini sanmıyorum

tabi boşanmayı düşünüyorsan bu dediklerim

benim evimden gitme eski halılar..... arkadaşım şimdi bu yazdığına bakarak biraz abarttığını söyleyelim bari... o kadar zenginse kocan bu asla olacak biey değil.... sana inanmak istiyoruz ... aldatıldığın doğrudur ama eşinin maddi durumunu biraz abartmiş olabilirmisin acaba... hani fabrika değilde imalathane yalı değilde tripleks ev 300binlik değilde 30 binlik araba olmasın onlar...

burda bu durumu abartarak elde edeceğim şeyi öğrenebilirmiyim.Bu hangi mantığa sığar acaba.Benim evimden gitme eski halılarda paçavra değildi herhalde.Halılarımı değiştirdim ve diğerlerini ihtiyaç sahiplerine versin diye eşime verdim.Oda gitmiş orda kullanmış.

burda bu durumu abartarak elde edeceğim şeyi öğrenebilirmiyim.Bu hangi mantığa sığar acaba.Benim evimden gitme eski halılarda paçavra değildi herhalde.Halılarımı değiştirdim ve diğerlerini ihtiyaç sahiplerine versin diye eşime verdim.Oda gitmiş orda kullanmış.

Hayatım kime ne açıklaması yapıyorsun. Sen onlardan dahamı iyi bileceksin. Yanındaydı yaa hepsi

çocuk bıle aldırmışlar hey allahım ya. cnm Allah yardımcın olsunda sen ayrılmalıydın be canım . bukadar fırsat verdirmemeliydin o adamla ömur geçmez senı sevmedıgını sohylemiş bıde gerı barışlırsan ne gurur kalır ne onur. yınede senın hayatın ama bu yapılanlar çok ağır

Hayatım kime ne açıklaması yapıyorsun. Sen onlardan dahamı iyi bileceksin. Yanındaydı yaa hepsi

öyle şeyler yazıyorki bazı üyeler bunlarında böyle bir durum içinde olduğunu hatta aldatılan değil de diğer kadın olduklarını düşünmekten kendimi geri alamıyorum..
(sözüm sana değil)

valla ben istemem ne öyle kocam başka kadınlarla gününü gün ediyor

bende yalı dairesinde buz gibi yatakta tek başıma

neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca demişler

Ne güzel dedin ya aynen öyle çok sevdiğim bir şiirdir.. '' Neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca''

İlk konuyu okuyup yorumlara bakmadan yazmıştım.. Sonradan okuyunca konu sahibinin düşünceleri ilginç geldi bana.. Önce konunun fake olduğunu düşündüm.. Hadi değil diyelim konu sahibi bu kafayla giderse düşünemiyorum olacakları..
:20:

anlattıklarınıza göre zaten varlık içinde yokluk çekiyomuşsunuz, elinize hiç para geçmiyormuş, altınlarınız kayınvalidenizin kasasındaymış, çay bahçesine bile gidemiyormuşsunuz vs.

kocanız zaten sizin değil eve yatmadan yatmaya geliyor,

siz neyin derdindesiniz ben onu anlamadım:26:

Back