Benim hikayem

D

dmple

Ziyaretçi
selam kızlar
ben artık olanlara objektif gözle bakamadığım için sizlere sormak istiyorum
karşılıklı verilen bir kararla ayrıldığınız bir ilişki..saygıyı yitirdiğimiz iiçin bitirdiğimiz ilişkimizden sonra cok acı cektim..onunla tekrar barışmak için aradım ama numarasını bile değiştirmişti..ogünden sonra onunla hiçbişekilde karşılaşmadık görüşmedik..ben biriyle cıktım hiç sevmedim,hiç ısınamadım ve herzaman eski sevgilimi aradım onda..ve ayrıldım..eski sevgiliminde benden sonra bir değil birkaç ilişkisi oldu ciddi olmayan bir hafta-10 günlük ilişkiler..biz ayrılalı 4 sene olacak nerdeyse.ama bu 4 sene içinde en az 10kere geri döndü ve yeniden deneyip yanıldık..yine bir yığın laf söyledik,asla cıkmam karşına dedi sende cıkma dedi ayrıldık yine döndü yine basladık yine bitti yine yine yine..bizim ilişkimiz 1.5 yıl sürmüştü ondan önce de lisede de tanışma sürecimiz vardı,birbirimizin ilk sevgilisiydik..yani anlıcanız deneme tahtasına dönmüş bir ilişkiydi ama bana her döndüğünde "bu sefer herşey cok güzel olucak"diye inanarak basladım..ama olmadı,tektaraflı değil ikimiz anlaşamadık..
bu ayrı geçen 4 yıl süresinde babasını kaybetti..daha sonra amerikaya yerleşti orada hem okumak hem calısmak için..durumları kötüydü çünkü.amerikada hayatını kurtarıcağına inandı..ve temelli gitti..
artık asla dönmez diyodum kendimi iyice onsuzluğa hazırlamıştım
4 ay sonra bana bir mail geldi ondan..
beni herzaman cok sevdiğini,yaşadığımız kavgaların bile cok güzel oldugunu canının acıdığını söyledi..benden sonra sevgilisinin olmadığını sadece CIKTIKLARININ oldugunu,kimseyi sevmediğini,insanlarda beni aradığını söyledi..senin de hala beni sevdiğini biliyorum konusalım dedi..
cevap verdim maile..ne olucakki bunca şeyden sonra..sen buraya gelsen nolucak bütün herşey unutulucak mı dedim (kavgalarımız okadar şiddetliydi ki,telefonda ettiğimiz kavga sonucu ben evde bardakları devirirdim,o kendi evlerinde yanan ampulu eliyle kırardı yani anlıcanız ailesi de bunlara sahit oldugu için beni istemiyolardı biliyodum)

ve ondan gelen cevap şu oldu " ben oraya hiçbirzaman gelmicem..hayatımı burda kurucam okul bitince de dönmücem..sana söylemeye calıstığım şey de buydu..eger beni seviyorsan,beni geleceğinde yanında istiyorsan sen gelmelisin buraya,lütfen geleceğimin içine yer al..burada evlere bakarken içinde senden baska bir kızın hayalini kuramıyorum dedi.."

o an başımdan kaynar sular döküldü sanki..ailemi bırakıp nasıl gidebilrdim ki oraya..zaten aramızda binbir türlü sorun yok muydu..
bende oraya asla gelmicem..sen beni seviyorsan buraya gelirsen konusuruz.ama ben oraya gelemem.cok bencilsin sadece kendini düşünüyosun dedim..

ondan sonra bu bana;
sana baskı yapamam..bu ailene haksızlık olur.madem onları bırakamıyosun.bu iş baştan yatar.ben türkiyeye gelmicem orada asgari maaşla ev geçindirmek istemiyorum..hem kendimi hem ailemi yokluk içinde yaşatamam.anlaşılan ikimizde vazgeçmiyoruz.kendine iyi bak dedi.

bende kendine iyibak dedim..ama dayanamadım birkacgün sonra

seninki nasıl sevgi işte sen böyle yalancı böyle ********sin vs.bisürü şey yazdım..zaten benden sonra baskalarıyla olan birisin herşeyin yalan dedim..
hazmedemedim,buraya hiç gelmeyecek olmasını..

ve bana cevap olarak yazdığı şeyler tam bir itiraf mektubuydu..

bana benimle mezheplerinin ırklarının farklı oldugunu itiraf etti..benimle ilk ayrılışından sonra cok büyük boşluğa düştüğünü..o dönem babası henüz ölmemişti.ve babası onu bir aile dostlarının kızıyla tanıştırmış ve resmen bunların arasını yapmaya calısmıslar..o dönem hoşlandım sevdim yalan değil.ama hayatta hiçbişeyden pişman olmam herşeyden bir ders alınması gerektiğine inanırım.o dönem sevdim ama bitti dedi..
şimdi bana kızgın olmanı anlamaya calısıyorum.ama bu mailimde tekbir yalan yok herşeyi öğrendin işte dedi.sonuna da seni kaybedeceğimi ve buna yıllar sonra bile pişman olucağımı biliyorum ama dönmücem,hedeflerim hırslarım var dedi..

tam anlamıyla bosluğa düşüyo gibiydim.insanın yıllarca bildiğini sandığı şeylerin aslında yalan oldugunu öğrenmesi kadar acı birşey yok..megersem ailesi onu benden kurtarmak için baskasıyla yapmaya calısmışlar..ve o da bundan etkilenmiş..ozaman neden hep bana döndü..benimle oynadı mı?o dönem sevdim ama herşeyden bir ders alınması gerektiğine inanırım dediğine göre o kişiden umduğunu bulamadı ve bana dönüp durdu..aklıma bu geliyor..ama ozaman neden hep ben?neden taaa oralara gittikten sonra da bana yazdı?
biten bir ilişki ve geride kalan onca soru işareti..sizce onun sevgsi gerçek olabilir mi?birini gerçekten severseniz ondan sonra baskasını sevebilir misiniz?
ve bunu benden hep sakladı..ilişkilerim oldu ama "dönsün"diye dua ettiğim aşık oldugum kimse olmadı senden baska dedi..
ama öyle değilmiş o dönem sevdim hoşlandım diyor.
bu ne yaa:gitme:

cok uzun yazdım..olaylar okadar karışık ve uzunki berbat bi anlatımımın oldugunun farkındayım..kusura bakmayın umarım anlamışsınızdır derdimi.lütfen bişeyler söyleyin."önüne bak,giden gitmiştir"den baska..sizce kandırıldım mı?yoksa beni gerçektn seviyor muydu?seviyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım bi kalbe 2 kişi sığmaz:eek:lmaz:
ne demek onu sevdim:bbo:
seven biri sevdiğinden başkasını gözü görmez, içi almaz
hırsları hedefleri varmış, bunlar sevgiye engel olmamalı:eek:lmaz:
bu adam ailesini dinlemiş seni bırakıp başkasını sevmiş, üstelik bunu senden saklamışkafamçokkarıştı
bu ilişkinin içine gizlilik karışmış, yalan karışmış, saygısızlık karışmış:nazar:
bu saatten sonra mutlu olamazsın onunla sevgisinede güvenemezsin bence:nazar:

Her zaman hayatın kendisinin çok kompleks olduğunu ve herşeyin şu şöyle ise böyledire varan genellemelerin her duruma uymadığını düşünürüm .
Sevgili konu sahibi arkadaşım yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum.Bu kişinin sizi gerçekten sevdiğine inanıyorum ancak sorunlar ortada yani sevgi tek başına yeter değil gibi görünüyor sizin ilişkinizde,hayat sizin tercihler ve sonuçlarına katlanma sorumluluğuda sizin yani sonuçta " Herşeye rağmen değer mi?" sorusuna cevap vermek durumda kalmışsınız.Allah yardımcınız olsun

tatlım bi kalbe 2 kişi sığmaz:eek:lmaz:
ne demek onu sevdim:bbo:
seven biri sevdiğinden başkasını gözü görmez, içi almaz
hırsları hedefleri varmış, bunlar sevgiye engel olmamalı:eek:lmaz:
bu adam ailesini dinlemiş seni bırakıp başkasını sevmiş, üstelik bunu senden saklamışkafamçokkarıştı
bu ilişkinin içine gizlilik karışmış, yalan karışmış, saygısızlık karışmış:nazar:
bu saatten sonra mutlu olamazsın onunla sevgisinede güvenemezsin bence:nazar:

bende böyle düşünüyorum ama hala aklımın bi ucu onda herrzaman..
ve tekrar benimle konusmak isteyeceğini de biliyorum bu hep böyle oldu..cok büyük kavgalar sonucu sadece "seni seviyorum"la barştığımızcok oldu..belki de artık tamamen bitti..aslında önemli olan bu da değil..ben sadece gerçekten anlamadım.çünkü bu insan 2 bilemedin 3 ayda bir hep karşıma cıktı..barışmak istedi..onca şeyden sonra..bazen diyorum bi onla bi bunla gönül eglendirip sıkılınca bana döndü pislik diye.bazense ailesi bile bu kadar istemiyosa,baskasını bulmaya calıstılarsa benim yüzümden cok üzülmüş olmalı diyorum.hiçbişeyin doğrulugundan emin olamamak kötü:çok üzgünüm:

Her zaman hayatın kendisinin çok kompleks olduğunu ve herşeyin şu şöyle ise böyledire varan genellemelerin her duruma uymadığını düşünürüm .
Sevgili konu sahibi arkadaşım yazdıklarınızdan yola çıkarak yorum yapıyorum.Bu kişinin sizi gerçekten sevdiğine inanıyorum ancak sorunlar ortada yani sevgi tek başına yeter değil gibi görünüyor sizin ilişkinizde,hayat sizin tercihler ve sonuçlarına katlanma sorumluluğuda sizin yani sonuçta " Herşeye rağmen değer mi?" sorusuna cevap vermek durumda kalmışsınız.Allah yardımcınız olsun

teşekkür ederim belli ki bişeyler yaşamış birisiniz..her zaman her sonuc aynı sebebe dayandırılamıyor haklsınız.ve sevgi gerçekten tek başına yetmiyor galiba bizde..
onun da bir lafı vardı "yıpranmış bir aşktan hayır gelmiyor anlaşılan"
:gitme:

canım canan tan'ın bir kitabı var "yüreğim seni çok sevdi" adı. okumanı tavsiye ederim. yaşadıkların birden bu kitabı çağrıştırdı bana. ama şu kadarını söyleyim eğer bu adam ailesinin karşısında ne tür bir farklılığınız olursa olsun direnmemiş ilişkinizin arkasında durmamışsa zaten bundan sonraki yaşanacak hiçbirşeyde de durmayacaktır. bazen hayatta aşk yetmiyor malesef. ortada gerçek aşk olsaydı hırs hedef ikinci planda kalır burda soğanı da paylaşır yerdiniz. belki unutamadığı doğrudur ama arada başkasını sevmesi, ilerde sen varken yine sevemeyeceği ne malum??? karışık bir durum!!!

Öncelikle yaşadığın şeyler için üzüldüm,zor olmalı..Bu çocuğun seni sevmediğini ya da oyun oynadığını düşünmüyorum ama bana kararsız biri gibi geldi..Kararsızlığı da akla sığar gibi değil,seni bırakıp başkasını sevmek..Acaba o yeni sevdiği kişiyle her şey yolunda gitse sana dönüş yapar mıydı? Her geri dönüşünde kavgalarınız aynen devam ediyormuş anladığım kadarıyla,kırıp dökmekten bahsediyorsun,bu tür fevri hareketler ilişkileri yıpratır,nitekim yıpratmış da...Keşke sana durmadan geri döndüğünde hatalarını düzeltip de gelseymiş..Senin onu çok sevdiğini bilmesinin getirdiği rahatlık da olabilir bu..Hedefleri varmış,sevgi hedeflere engel değildir ki,bence bahanesi bu olmuş..Umarım hakkında hayırlısı olur canım..

canım canan tan'ın bir kitabı var "yüreğim seni çok sevdi" adı. okumanı tavsiye ederim. yaşadıkların birden bu kitabı çağrıştırdı bana. ama şu kadarını söyleyim eğer bu adam ailesinin karşısında ne tür bir farklılığınız olursa olsun direnmemiş ilişkinizin arkasında durmamışsa zaten bundan sonraki yaşanacak hiçbirşeyde de durmayacaktır. bazen hayatta aşk yetmiyor malesef. ortada gerçek aşk olsaydı hırs hedef ikinci planda kalır burda soğanı da paylaşır yerdiniz. belki unutamadığı doğrudur ama arada başkasını sevmesi, ilerde sen varken yine sevemeyeceği ne malum??? karışık bir durum!!!

bana sen de biriyle denemedin mi diyor bunu söylediğimde..birde ona birinden hoşlandığımı söylemiştim.bu konuları actıgımda direk bunları söylüyordu..teşekkür ederim yorumun için.kitabı merak ettim,alıp okucam..

Öncelikle yaşadığın şeyler için üzüldüm,zor olmalı..Bu çocuğun seni sevmediğini ya da oyun oynadığını düşünmüyorum ama bana kararsız biri gibi geldi..Kararsızlığı da akla sığar gibi değil,seni bırakıp başkasını sevmek..Acaba o yeni sevdiği kişiyle her şey yolunda gitse sana dönüş yapar mıydı? Her geri dönüşünde kavgalarınız aynen devam ediyormuş anladığım kadarıyla,kırıp dökmekten bahsediyorsun,bu tür fevri hareketler ilişkileri yıpratır,nitekim yıpratmış da...Keşke sana durmadan geri döndüğünde hatalarını düzeltip de gelseymiş..Senin onu çok sevdiğini bilmesinin getirdiği rahatlık da olabilir bu..Hedefleri varmış,sevgi hedeflere engel değildir ki,bence bahanesi bu olmuş..Umarım hakkında hayırlısı olur canım..

saol cnm..evet cok yıpratıcı ve üzücü,çünkü aradaki sorunlar çözülse bile artık iş imkansız hale geldi..inanılmaz dengesiz yada bilmiyorum kararsız biri bence de..aynı soru benim de kafamda.o ailesinin buldugu kız ile herşey yolunda gitseydi bana döner miydi:1no2:

Seninle dalga geçtiğini veya oyun oynadığını düşünmüyorum.
Ne seninle ne sensiz misali... Hem birlikteyken hem ayrıyken yıpranıyorsunuz.
Sizinki bağımlılık olmuş. Tabi keşke saygınızı hiç yitirmeseydiniz birbirinize karşı....
Seni unutmaya çalışırken o kızdan etkilenmiş olabilir. Çünkü ayrıydınız ve seni unutmaya şartlanmıştı.
Amaaaa şimdi araya mesafeler girmiş, bundan sonra atacağın adımlardan dönüş zor olur.Çok çok iyi düşünmelisin.Ama seni sevmediğini düşünme canım. Allah yardımcın olsun...

Seninle dalga geçtiğini veya oyun oynadığını düşünmüyorum.
Ne seninle ne sensiz misali... Hem birlikteyken hem ayrıyken yıpranıyorsunuz.
Sizinki bağımlılık olmuş. Tabi keşke saygınızı hiç yitirmeseydiniz birbirinize karşı....
Seni unutmaya çalışırken o kızdan etkilenmiş olabilir. Çünkü ayrıydınız ve seni unutmaya şartlanmıştı.
Amaaaa şimdi araya mesafeler girmiş, bundan sonra atacağın adımlardan dönüş zor olur.Çok çok iyi düşünmelisin.Ama seni sevmediğini düşünme canım. Allah yardımcın olsun...

teşekkürler cnm,,artık atacağım adım da kalmadı,o buraya dönmez ben oraya gidemem..ama hiç unutamasın beni istiyorum:gitme:

teşekkürler cnm,,artık atacağım adım da kalmadı,o buraya dönmez ben oraya gidemem..ama hiç unutamasın beni istiyorum:gitme:

ne kadar saf ve anlaşılır bir duygu. evet canım bunu seven herkes ister. ve unutacağınıda sanmıyorum zaten. dünya küçük kader ise anlaşılmaz. nezaman nerde kimlerinin yolunun kesiceği ise hiç bellii olmaz. Ey hayat!

ne kadar saf ve anlaşılır bir duygu. evet canım bunu seven herkes ister. ve unutacağınıda sanmıyorum zaten. dünya küçük kader ise anlaşılmaz. nezaman nerde kimlerinin yolunun kesiceği ise hiç bellii olmaz. Ey hayat!

yine de seviyorum hayatı.tek istediğim bu şekilde giderse eger herşey,yıllar sonra bile unutamayıp "acaba nerde,ne yapıyodur,mutlu mudur,evli midir,değil midir?" dememek..bu beni yıkar.

canım bu ilişki nasıl anlatsam sana zarar verir tabi onada ...aslında kendi de itiraf etmiş mezhepler farklı ,dönemem türkiye ye filan gibi aslında tüm yanıtlar senin anlatıgın cümlelerde gizli tekrar kavgaların ayrılıkların baslamayacagı ne belli...bence kendini yorma yıpratma bu ilişki ugruna ...gidersen kim bilir aileni ne zaman göreceksin??onun ailesi seni orda nasıl karsılayacak ( ki zaten baska birini bile ogullarına yakıstırmıslar )
güzelce düşün bu 4 yıl sende neleri degişitirdi neleri aldı götürdü..Ondan ayrılınca nasıldın simdi nasıllsın..durum degerlendirmesi yap..sevmek bazen her kapıyı acmıyor untma önünüze kim bilir elin memleketinde ne sorunlar cıkacak..birlikte asabilecekmisiniz bu sorunları ona güvenin varmı???

söylenecek söz aslında okadar cokki ama bilki senin sevdiğin bu insandan sadece bir tane yok insanlar artık okadar tuhaf olmuski hepimizin bugüne kadar neler gecti basından ama bana inanki unutacaksın inşşş unutacaksın.unutacaksın diyorum nedenmi benimde 18 yasındayken tam 5yıl süren bi ilişkim olmustu git- gel git- gel dön dolaş aynı yere yine gel.3 ay ayrı kalıyoduk hiç görmüyoduk birbirimizi sonra yine görüsüyoduk. ayrıldım bitti diyodum hop tekrar sil bastan söz yüzükleri alıyoduk sonra gidip tekrar ayrılıyoduk.okadar yüzgöz olmustukki.nefret ediyodum ondan ama okadarda coks eviyodum. yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoduk ama ne vazgecebiliyoduk ne birlikte olabiliyoduk. ayrı kaldığımız dönemlerde bende oda baska insanlarla birlikte olmaya calıstık ama olmuyodu.sonra ben bi karar verdim ve ona beni birdaha asla aramamasını bu sekilde bi ilişkinin yürümeyeceğini, o benim hayatımda olduğu sürece ben kendi kararlarımı veremedğimi, hayatıma artık hiç bis ekilde müdahale etmemesi gerektiğini anlattım ve tel numaramı değiştirdim. mail adresimi değiştirdim.şu bi gercekti ben onu cok sevdim oda beni cok sevdi ama bu ilişki arapsacına dönmüştü.yüzgöz olmustuk ne saygı kalmıstı aramızda ne bişey. ilk kararı ben vermeseydim biliyorumki çok daha kötü seyler yasanacaktı aramızda. ve aldığımızı o yüzükler suan parmağımızda olmayacaktı yine. çünkü evlensekte ayrılmıs olacaktık bu zamana kadar.evliliğimiz falan sürmezdi bizim şimdi diyorumki iyikide bitirmişim okadar zor olduki vazgecmek ama vazgecmesem biliyorumki ailemden vazgecmek zorunda kalacaktım.suan eşim var benim için tek ve özel iyiki eşim çıkmıs karsıma ve iyiki ben eşim gibi bi insanla evlenmişim

şuan kafan karmakarısık ve hep neden-niçin soruları var beyninde değilmi uzun bi zaman alacak belkide unutman acılarının üzerini örtmen ama ilk olarak kararlı olmalısın asla dönüp arkana bakma. içinde kararlı ol senin ilerlemeye calıştığın yolda kafanı karıstırmasına izin verme.yolunda ilerle diyorum çünkü asla tam anlamıyla cevabını aradığın soruların yanıtı asla gelmeyecek. hep bi neden- niçin olacak içinde.
madem gitmiş yurtdışına ve aslada dönmeyeceğim diyor bırak ne hali varsa onu yapsın. sende bi yol çiz kendine.hayat okadar güzelki bikaç yıl sonra geriye dönüp baktığında hüzünle andığın bi anı olarak kalacak . ama diyorumya okadar kararlı olmalısın ki senin yapman gereken teksey bunu anlamasını sağlamalısın. sen benden vazgecip nerelere gittin bende senden vazgeciyorum demelisin

canım bu ilişki nasıl anlatsam sana zarar verir tabi onada ...aslında kendi de itiraf etmiş mezhepler farklı ,dönemem türkiye ye filan gibi aslında tüm yanıtlar senin anlatıgın cümlelerde gizli tekrar kavgaların ayrılıkların baslamayacagı ne belli...bence kendini yorma yıpratma bu ilişki ugruna ...gidersen kim bilir aileni ne zaman göreceksin??onun ailesi seni orda nasıl karsılayacak ( ki zaten baska birini bile ogullarına yakıstırmıslar )
güzelce düşün bu 4 yıl sende neleri degişitirdi neleri aldı götürdü..Ondan ayrılınca nasıldın simdi nasıllsın..durum degerlendirmesi yap..sevmek bazen her kapıyı acmıyor untma önünüze kim bilir elin memleketinde ne sorunlar cıkacak..birlikte asabilecekmisiniz bu sorunları ona güvenin varmı???

gitmem zaten gidemem
bu ihtimali düşünmüyorum bile:1no2:

böyle ayrılmaların, barışmaların, kavgaların çok sık yaşandığı ilişkilerdeki duygu
sanki aşktan çok tutku gibi geliyor bana
çünkü iki tarafta karşıdakine teslim olmamakta inat eder
o inattır aslında tüm o med cezirlere sebep ve tutku bi türlü aşka dönüşmez
karşılıklı izin verilmez buna...farkında olmadan
ve ne hikmetse zor akıldan çıkar böylesi şiddetli ilişkiler
ama çıkar...
emin ol aşk bu değil.sen henüz aşkla tanışmadığın için aşk sanmalardasın bu yaşadığını
kızma bana ahkam kestim diye.bi bildiğim var da konuşuyorum

böyle ayrılmaların, barışmaların, kavgaların çok sık yaşandığı ilişkilerdeki duygu
sanki aşktan çok tutku gibi geliyor bana
çünkü iki tarafta karşıdakine teslim olmamakta inat eder
o inattır aslında tüm o med cezirlere sebep ve tutku bi türlü aşka dönüşmez
karşılıklı izin verilmez buna...farkında olmadan
ve ne hikmetse zor akıldan çıkar böylesi şiddetli ilişkiler
ama çıkar...
emin ol aşk bu değil.sen henüz aşkla tanışmadığın için aşk sanmalardasın bu yaşadığını
kızma bana ahkam kestim diye.bi bildiğim var da konuşuyorum

kızmak mı? asla..
ben buraya bu konuyu fikir almak için açtım..
burada benden daha cok yasamış dhaa cok tecrübe edinmiş,benim yaşadığım veya benzeri bişi başından geçmiş,atlatmış veya atlatamamış herkesin yorumu benim için önemli.ilk ilişkim sonra da sevmediğim biriyle birkaç bulusmam oldu..dediğiniz gibi belki de aşkla karşılaşmadım bile..

kızma dememin sebebi
herkes yaşadığını en sanır.en büyük acı,en büyük nefret ya da en büyük aşk
biri çıkıp yok öyle değil böyle derse ister istemez savunmaya geçeriz
sen bu kadar objektifsen bi kredidir senin için bu durum
daha gerçekçi bakabilirsin yaşadıklarına
hikmet eski sevgilinde değil.
ondan sonra karşına çıkmışların aşkla tanışmana yetmemeleri aslında
mutlu olduğun an aşıksındır.yok öyle aşk mutlu etmez aforizmaları
aşk mutlu eder.sen o olursun o da sen.ne engel tanır ne mesafe
öyle kavganın gürültünün şiddetin arasında aşkın yeri olmaz...

evet bilirim..
herkese göre kendi ilişkisi tektir,gerçek olan sadece onlardır..
ben okadar at gözlüğüyle bakmıyorum ARTIK..

söylenecek söz aslında okadar cokki ama bilki senin sevdiğin bu insandan sadece bir tane yok insanlar artık okadar tuhaf olmuski hepimizin bugüne kadar neler gecti basından ama bana inanki unutacaksın inşşş unutacaksın.unutacaksın diyorum nedenmi benimde 18 yasındayken tam 5yıl süren bi ilişkim olmustu git- gel git- gel dön dolaş aynı yere yine gel.3 ay ayrı kalıyoduk hiç görmüyoduk birbirimizi sonra yine görüsüyoduk. ayrıldım bitti diyodum hop tekrar sil bastan söz yüzükleri alıyoduk sonra gidip tekrar ayrılıyoduk.okadar yüzgöz olmustukki.nefret ediyodum ondan ama okadarda coks eviyodum. yaptığımızın yanlış olduğunu biliyoduk ama ne vazgecebiliyoduk ne birlikte olabiliyoduk. ayrı kaldığımız dönemlerde bende oda baska insanlarla birlikte olmaya calıstık ama olmuyodu.sonra ben bi karar verdim ve ona beni birdaha asla aramamasını bu sekilde bi ilişkinin yürümeyeceğini, o benim hayatımda olduğu sürece ben kendi kararlarımı veremedğimi, hayatıma artık hiç bis ekilde müdahale etmemesi gerektiğini anlattım ve tel numaramı değiştirdim. mail adresimi değiştirdim.şu bi gercekti ben onu cok sevdim oda beni cok sevdi ama bu ilişki arapsacına dönmüştü.yüzgöz olmustuk ne saygı kalmıstı aramızda ne bişey. ilk kararı ben vermeseydim biliyorumki çok daha kötü seyler yasanacaktı aramızda. ve aldığımızı o yüzükler suan parmağımızda olmayacaktı yine. çünkü evlensekte ayrılmıs olacaktık bu zamana kadar.evliliğimiz falan sürmezdi bizim şimdi diyorumki iyikide bitirmişim okadar zor olduki vazgecmek ama vazgecmesem biliyorumki ailemden vazgecmek zorunda kalacaktım.suan eşim var benim için tek ve özel iyiki eşim çıkmıs karsıma ve iyiki ben eşim gibi bi insanla evlenmişim

şuan kafan karmakarısık ve hep neden-niçin soruları var beyninde değilmi uzun bi zaman alacak belkide unutman acılarının üzerini örtmen ama ilk olarak kararlı olmalısın asla dönüp arkana bakma. içinde kararlı ol senin ilerlemeye calıştığın yolda kafanı karıstırmasına izin verme.yolunda ilerle diyorum çünkü asla tam anlamıyla cevabını aradığın soruların yanıtı asla gelmeyecek. hep bi neden- niçin olacak içinde.
madem gitmiş yurtdışına ve aslada dönmeyeceğim diyor bırak ne hali varsa onu yapsın. sende bi yol çiz kendine.hayat okadar güzelki bikaç yıl sonra geriye dönüp baktığında hüzünle andığın bi anı olarak kalacak . ama diyorumya okadar kararlı olmalısın ki senin yapman gereken teksey bunu anlamasını sağlamalısın. sen benden vazgecip nerelere gittin bende senden vazgeciyorum demelisin

bir süre sonra yalama oluyor resmen.ve en ufak bir şeyde tekrar ayrılıyorsun.çünkü artık onsuzluğu yaşamışsın,o da sensizliği..karşınıza cıkan ilk engelde zaten böyle böyle olmadı mı daha önce de vs.diyip vazgeçiyosun..hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun.her zaman bunu istedim acım tazeyken bile..bir de bi insan özellikle de bir kadın bir bayanın aklına "acaba" düşmeyigörsün..o ilişkiden hayır gelmez.bizimki de böyle oldu.çorbaya sinek kaçtı :1closedeyes:

X