Aldatildim mi anlamadim :/

Heyy Allahım sen sabır werr..

Biz yapsak aynısını kıçımıza tepmeyi basmışlardı..

Hatta gözlerin de kaşar bile olmuştuk...

Ama erkekler yapınca affediliyor...

Nasıl iş anlamadımm...

merhaba iyi geceler benim derdim bana göre çok büyük bugün sevgilimle buluştuk ve malum olaya kadar her şey yolundaydı ssonrası bi facia... Olay şu:
Otururken telefonunu aldım kurcalıyordum ve whatsapp'a girdim öyle rast gele bakınıyodum ki ne göreyim teyzesinin ogluyla karı kız muhabbeti yapmış biz 14 haziranda tanıştık bana o zamanlar seni çok seviyorum Senin için ölüyorum falan fistan biz bununla çıkmaya başladık ama benimle birlikteyken teyzesinin ogluna (26 haziranda) 6 kişiyle çıkıyorum 2sini seviyorum diğerleri takilmaca bi benim resmimi bide diğer kızın resmini yollamış bu ikisini seviyorum diye ve ben bunu gördüm ve sinirden delirdim bu ne diye kavga etmeye başladık kim bu dedim merve mi yoksa dedim (merve ilk buluştuğumuz da aradı ordan kılım sadece arkadaslarmis ama teyzesinin ogluna ikimizin resmini atmış seviyorum diye) neyse kavga ettik onunla hiçbir şey yaşamadım salladim orda kimseyle beraber değil diye hava attım falan dedi 6 kişi olayı yalan dedi bende e madem yalan merve olayı ne dedim başta sordum değil dedi sonra yalan söyleme diyince merve dedi kıyamet koptu senden sonra hiç görüşmedim diye yeminler etti elini dahi tutmadim dedi. Sonra kalktık yol boyunca konuşmadım seviyorum o yüzden vazgecemiyorum bana bir daha yalan söylersen dönüşü olmaz artık dedim ne olduysa oldu affettim ama içimde hala bi şüphe var nolur bana yardım edin aldatildim mi :KK42::cry::KK61:
Benden 6 yaş kuzenim de benim resmimle sevgilim diye hava atardı ama o zamanlar daha ergenlik dönemindeydi ama sevgiliniz yetişkin biriyse takdiri size bırakıyorum :110:

malesef ki, içindeki o şüphe hiçbir zaman gitmeyecek . sürekli her hareketinde birşeyler aramaya başlıyacaksın.
doğruyu söylesede sen yalan olduğunu düşünüceksin.
için içini kemirecek, her aklına gelişinde acaba gerçekten aldattı mı yaptı mı diye düşünüp duracaksın.
bunu çok iyi biliyorum, unutulmayacak şeyler bunlar.
en iyi olduğunuz zamanlarda bile onun yüzüne baktığında içindeki şüphe seni korkutucak ..

ilişkiniz ne kadardır devam ediyor acaba ?
9aydir

Seviyorum ama vazgeçemiyorum !!!!
Kesin bir dille söylüyorum aldatılmışsınız ve hala aldatılıyor olabilirsiniz.
Ama seviyorsanız vazgeçmeyin tabi. Sıralamada en azından ikinci konumdaymışsınız.
Bunun için vazgeçilmez çünkü bidaha bulamazsınız mazallah

X