Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4 yaşında çocuğa öğretilecek şey bu mudur! beynim durdu gerçekten
- Konu Sahibi ladyamore
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşım akıl var mantık var 5 yaşındaki çocuğa namaz kıldırmak mıdır din eğitimi?
sonuçta namazın da belli kuralları, yaşı , şartları vs. vardır.
yani şurda anlatılan hikaye zaten beni bağlamaz. çünkü uç noktada yapılan bir davranış.
doğru olmayan bir örneği buraya yazmanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
doğru olmayan bu hikayeyi örnek olsun diye yazdım , siz bağlamazsa okumadan geçin Allah aşkına ya.konu din oldu mu herkes birirbirini yiyor anlamadım ki.
İnanmak sadece dini anlamda değil, her anlamda en zor şeydir.Özlü bir söz yazarak susayım bari : )
İnanmak düşünmekten kolay,Bu yüzden düşünenden çok inanan var.
inanmak başarmanın yarısıdır. düşündüğün ancak inanmadığın hiçbir şeyi başaramazsın.
eğer aklını destekleyen bir kalbin ve inancın yoksa yerinde saymaya mahkum olursun.
Kaldı ki, en değerli inanç ise Allah inancıdır. NOKTA
Ooo siz çok yanlış anlamışsınız.Bir şeye körkütük inanmak oradaki anlam .Başarmakla hiç bir alakası yok buradaki cümlenin . : )İnanmak sadece dini anlamda değil, her anlamda en zor şeydir.
inanmak başarmanın yarısıdır. düşündüğün ancak inanmadığın hiçbir şeyi başaramazsın.
eğer aklını destekleyen bir kalbin ve inancın yoksa yerinde saymaya mahkum olursun.
yok tatlım yanlış anlamadım.Ooo siz çok yanlış anlamışsınız.Bir şeye körkütük inanmak oradaki anlam .Başarmakla hiç bir alakası yok buradaki cümlenin . : )
sadece birbirine bağladım. sonuçta sen dini anlamda inanmaktan bahsetmemişsin.
genel olarak inanmak düşünmekten kolay diye yazmışsın.
ben de ona cevap verdim
arkadaşlar konu mecrasından sapıyor biliyorsunuz forumda din içeriği yasak. bu konuda din nedir inanç nedir dini eğitim nasıl verilmelidir gibi kavramları tartışmaktan ziyade yanlış din eğitimi yüzünden psikolojisi bozulan çocuklara nasıl yaklaşılabilir problemi var. konu kapanacak. belki güzel tavsiyeler verilecek engellemeyelim.
Düşünün arkadaşlar ya düşünmek güzel bir şey,körkütük inanmayın : )
Tabi bir süre sonra kafayı yiyebilirsiniz o ayrı bir konu . : ))
ben anlayamadım siz ne anlatmaya kalışıyorsunuz?
akıl sadece size bahşedilen bi nimet değil, hepimizde var çok şükür.inanın inanmayın gibi tavsiyelerinize ihtiyacımız yok,
sizin tavsiyeye ihtiyacınız olursa buyrun buradayız.
Çocukların ne izlediklerine dikkat etmek son derece önemli elbette, bu konuda size sonuna kadar katılıyorum. Ama izlediğimiz çizgi film Barbie ve Yavru Köpekleriydi, hani şu sarışın hepimizde oyuncağı olan çizgi karakter. Yani sakıncası olan bi şey yoktu inanın.Eğitim pedagoji aldım çocuğum olduğunda evde tv bulunmasına bile tahammülüm olmaz sanırım. O kadar yanlış şeyler bu dışardan gelen çizgi filmler yoluyla öğretiliyor ki çocukların o tertemiz zihinleri nasıl bir bombardımana maruz kalıyor. Belki o anne çizgi film açık seçik sahneler demiş ama o kadar degil belki çok daha zararlı durumlar var. Çok dikkatli seçilmiş yapımlar haricinde yok gerçekten dikkat etmek lazım.
arkadaşlar konu mecrasından sapıyor biliyorsunuz forumda din içeriği yasak. bu konuda din nedir inanç nedir dini eğitim nasıl verilmelidir gibi kavramları tartışmaktan ziyade yanlış din eğitimi yüzünden psikolojisi bozulan çocuklara nasıl yaklaşılabilir problemi var. konu kapanacak. belki güzel tavsiyeler verilecek engellemeyelim.
yok arkadaşım, konu cinsellik oldu mu akıl veren gani
din oldu mu ancak eleştiri...
E bu sebeple düşünün diyorum işte ya .ben anlayamadım siz ne anlatmaya kalışıyorsunuz?
akıl sadece size bahşedilen bi nimet değil, hepimizde var çok şükür.inanın inanmayın gibi tavsiyelerinize ihtiyacımız yok,
sizin tavsiyeye ihtiyacınız olursa buyrun buradayız.
E bu sebeple düşünün diyorum işte ya .
neyse 'he he ' deyip geçiyorum
Çocukların ne izlediklerine dikkat etmek son derece önemli elbette, bu konuda size sonuna kadar katılıyorum. Ama izlediğimiz çizgi film Barbie ve Yavru Köpekleriydi, hani şu sarışın hepimizde oyuncağı olan çizgi karakter. Yani sakıncası olan bi şey yoktu inanın.
Anlıyorum tabiki de zaten o bayan sadece açıklık boyutuna tepki göstermiş ama çizgi filmler o kadar masum olmuyor. Bir Mickey Mause çizgi filmi ne kadar zararlı olabilir degil mi gayet masum ama orda bazı bölümlerde resmen çıplak kadın resmini araya serpiştirmişler veya erkek kadın cinsel organları resimlerini ve farkededemiyorsun bile. Bunun haricinde şiddetin fazlaca kullanılması da cabası.
Çok teşekkür ederim. Benim gidip sofraya yardım etmem lazım ve konu kapansın istemiyorum gerçekten. Tavsiyeler için teşekkür ederim herkese. Bu çocuklara bu 2 gün içinde ben ne anlatabilirim, her ne kadar aklıma yatmasa ve kadına sinir olmuş olsam da sizce annesiyle konuşmamın bi yolu var mı? Bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.arkadaşlar konu mecrasından sapıyor biliyorsunuz forumda din içeriği yasak. bu konuda din nedir inanç nedir dini eğitim nasıl verilmelidir gibi kavramları tartışmaktan ziyade yanlış din eğitimi yüzünden psikolojisi bozulan çocuklara nasıl yaklaşılabilir problemi var. konu kapanacak. belki güzel tavsiyeler verilecek engellemeyelim.
Yaşananların çok normal olduğunu iddia edenler bana göre sırf konu sahibine kafalarında laikçi teyze imajı yapıştırdıklarından böyle yapıyor. Hayır ortada din eğitimi yok birkere. Çizgi film izlemek, kardeşle oynamak istememek gibi hoşuna gitmeyen davranışlar yapınca çocuklarını cehennemde yanmakla korkutan bir kadın var. Müslümanlık böyle birşey mi? Herkes kendi menfaatlerine göre dini kurallar uydurabiliyor mu?
Inanc kisisel bir sey. Kimi Allah'a inanmaz bile. Kendi inanclarinizi genel dogru gibi aksettirmeyin. O sizin inanciniz.İnanmak sadece dini anlamda değil, her anlamda en zor şeydir.
inanç bir duygudur. herkeste vardır.Inanc kisisel bir sey. Kimi Allah'a inanmaz bile. Kendi inanclarinizi genel dogru gibi aksettirmeyin. O sizin inanciniz.
Allah a inanmayabilir, ancak sevgiye inanır, yarın kar yağacağına inanır, işe girebileceğine, çocuk doğuracağını vs. inanır.
ama genel olarak inanmaktan bahsediyorum.
isterseniz tekrar okuyup yorum yapın, ya da kişisel gelişim kitaplarından da yararlanabilirsiniz bu konuda.
Anlıyorum tabiki de zaten o bayan sadece açıklık boyutuna tepki göstermiş ama çizgi filmler o kadar masum olmuyor. Bir Mickey Mause çizgi filmi ne kadar zararlı olabilir degil mi gayet masum ama orda bazı bölümlerde resmen çıplak kadın resmini araya serpiştirmişler veya erkek kadın cinsel organları resimlerini ve farkededemiyorsun bile. Bunun haricinde şiddetin fazlaca kullanılması da cabası.
aslında farkında olunmayan ama çok ciddi bi tehlike çizgi film içerikleri.keşke bu konuda eğitimler verilse ,anneler gözlerinden sakındıkları yavrularının ne tür tehlikelerle karşı karşıya olduklarını bilseler çizgi filmlerle