Benim hayatımın katili kim?

Bende açıktan okumuştum şimdilerde bitirmek daha kısa kredi sistemi var belki biliyorsunuz ben bu sayede her zamsn ustten ders alarak ortayı iki sınavda ,liseyi 2 yılda lisansmıda dereceyle 3 yılda bitirdim... yeterki istenilsin...

Sosyalleşmesi ancak kafasini dagitir. Bu cendereden onu kurtaracak buyuk adimlara ihtiyaci var.

Doğru söylüyorsunuz yapacağım inşallah

Ustten ders ala ala 3 sene orta okulu nasil 2 sinavda bitirdiniz?

Onu bende istedim ama maalesef öyle Bi şans tanımadılar, 2 yıl ortaokul dediler

O zaman cocuktun, dakikasina bulunman kolaydi. Simdi yetiskinsin. Yatili bir is bulsan gidebilir misin? Gider gitmez numaranı degistirirsin. Bosanma davasi açarsın. Kendi paranı kazanirsin. Huzurla yasarsin.

Mevlam pişmanlık vermesin muhabbetinizi arttırsın inşallah

O zaman senin için en iyisi halk eğitim merkezlerine gidip kendini geliştirmek ve dışarıdan okumak gibi görünüyor ..

Ustten ders ala ala 3 sene orta okulu nasil 2 sinavda bitirdiniz?
Ortaokulda n terktim ben eksik kalanları tamamladm....lise ve unide ise hep tam kredi ile geçiyordum hicbir dersten kalmiyordum... sabahlara kadar çalışarak ama şimdi geçen bakıyorum sınav diye birşey kalmamış meb parayı yatır gerisi kolay...

Mesaj silmek suç, yazdiginiz diger seyler icin de soyleyecek cok seyim var ama susuyorum. Her sey duzeldi saniyorsunuz yalnizca. Çaresizlik herhalde, bilemiyorum. Ama bu yaptiginizin dogru olmadigini bilin ve insanlara anlatip onlarin hayatlarinin da duzelebileceği umudunu vermeyin.

O zaman cocuktun, dakikasina bulunman kolaydi. Simdi yetiskinsin. Yatili bir is bulsan gidebilir misin? Gider gitmez numaranı degistirirsin. Bosanma davasi açarsın. Kendi paranı kazanirsin. Huzurla yasarsin.
Plan yapmam lazım beni bulurlarsa daha kötü olur, onların gözlerinde çocuğum, o yüzden söylediklerim fayda etmez, gitme işi zor, param olsa 5 dkk durmam ama parasız gidemem, birikim yapmam lazım yada eşimle psikoloğa gidip destek almamız lazım

10 sene var konu sahibinin onunde. Sizin gibi orta okuldan terk degil. Isterse yapar tabi ama seneler niye kaybetsin? O evden çıksın bir yandan egitime devam etsin. 10 sene bu hayati çekip hasta olmasin.

Eşin seni sevmiyor badegül, cok üzgünüm. Sevse dinler, sana onem verir, en cok seninle vakit gecirmek ister, annesinin onune atıp ezmelerine izin vermez, ailenden gelen yaralarini sarar... daha neler neler...

Çok üzüldüm
Hayatının katili anneni hastanede ikna edip kürtajdan vazgeçiren teyze.
Büyük vebal almış.
Şu medresede eğiticilik gibi yatılı kalacak bir yer verecekleri bir iş bulabilir misin? O zaman eşinden ayrıl derim. Ailene de dönme orada kalıp bir nevi rahibe hayatı gibi hayatını idame ettirebilirsin.
Ama diğer türlü okul oku, iş bul çalış gibi şeyler şu ekonomide çok çok zor. Zaten ayrılsan annenlere dönersin ee onlar da rahat vermez. Umarım hakkında hayırlısı olur

Sosyalleşmesi ancak kafasini dagitir. Bu cendereden onu kurtaracak buyuk adimlara ihtiyaci var.
Evet haklısınız ama konu sahibi sanki eşinden ümidini kesmemis yani tam olarak boşanmayı veya kaçmayı vs. düşünmüyor gibime geldi oyuzden bu şekilde sundum önerilerimi

Evet haklısınız ama konu sahibi sanki eşinden ümidini kesmemis yani tam olarak boşanmayı veya kaçmayı vs. düşünmüyor gibime geldi oyuzden bu şekilde sundum önerilerimi
Evet düşünmüyor. Sevgi nedir bilmedigi icin sevilmeme nedir onu da bilmiyor. Ailesinden en agır darbeleri yemiş. Daha hafifibi görünce şükrediyor sanirim. Çok üzücü. Keske kurtulabilse...

10 sene var konu sahibinin onunde. Sizin gibi orta okuldan terk degil. Isterse yapar tabi ama seneler niye kaybetsin? O evden çıksın bir yandan egitime devam etsin. 10 sene bu hayati çekip hasta olmasin.
Zaten artık sinirlendiğimde başıma keskin bir ağrı giriyor, başımın ağrısından konuşamıyorum bile, birikim yapmaya çalışıyorum Bi yandan ders çalışıyorum yandan Arapça öğreniyorum medresemdeki hocalarım yalnız bırakmadı beni online Arapça öğretiyorlar ilahiyata daha kolay hazırlanayım diye

Merhaba, konuyla alakasız olacak ama 3 yılda lisansı nasıl bitirdiniz bende bu sene bı lisans programına kaydolmayi düşünüyorum da

Konu sahibi gerçekten zor durumda farkındayım ama şu bir gerçek , bir desteği olsaydı yakınında çok farklı olurdu... o tür aile yapısı malesef kadınları köle gibi gördüğü için yaşıyor bunları...umarım ilerleyen zamanlarda güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…