Benim hayatımın katili kim?

Dandik erkek kültürün kurbanısın erkeğin yüceltildiği değerli olduğu kadının pas pas olup değersiz olduğu toplumun içindesin
Bu daha nice yıllar sürecek kaçtane daha kız çoğu yaralı ve duygusal acılar çekerek başka kız çocuklar doğuracak bunlarda aynı değersizlik görüp ölecek bu kültürü sen değiştiremesin

GUVENMEDIGIM EŞTEN COCUK YAPTIGIM ZAMANIN 10 YIL SONRASINDAN SANA SESLENİYORUM:
SAKIN COCUK YAPMA
COCUKLA YALNIZ AYAKTA KALINMAZ
COCUKLA YILLARCA CALISAMIYCAKSIN
IS BULSAN DA ALACAGIN ASGARI UCRET KRESE ANCA YETER YANI YINE CALISIP KENDI EVINI GECİNDİREMEZSIN
HEM SONRA UNIVERSITE MEZUNLARI BILE ASGARI UCRETLI IS BULAMAZKEN LISE MEZUNIYETIN YOKKEN IS BULMAN COK ZOR
SAKIN COCUK YAPMA COCUKLA DESTEKSIZ AYAKTA ASLA KALAMAZSIN
COCUK YOKSA BELKI Bİ SEKİL BİR BAKICILIK TEMIZLIK YEMEK ISIYLE KENDİNE 1 odalı ev tutup tek basına yasar gidersin

Son düzenleme:
Birincisi senin yaşadığın aileye benzer bir ailede yaşadım evet coğrafya kader ne yazikki.sadece ben okudum on yıl boyunca emekleri mi somurduler şimdi evliyim bir çocuğum var ve onlarla bağımi kestim.sana ilk tavsiyem çocuk yapma . ikincisi hafızsin camide falan tanıdıklarını araya sok hoca olarak bir yerden basla o arada sınavlara bak açıköğretim den.siddet falan yokmuş anlaşılan eşinden ayrilma önce kendini topla ve aklından o aileye dönmeyi çıkar .kaynanana hizmet etmeyi bırak yap tabiki ama kararınca zaten aktivite edinsen ona zamanın da kalmaz önce kendini donat bir iki belki üç yıl sonra bakarsın esin degismediyse önüne bakarsın ama çocuğu bu kadere mahkum etme

lütfen ve acilen cocuk istemeyi bırakın
bunlardanda kurtulmaya bakın
kadın sıgınma ewlerine vs basvurabilirsin psikolojik şiddet var
okurken bile çok üzüldüm
bulundugunuz yer neresi bilmiorumda arastırın sıgınma ewlerine gecin onlardan yardım isteyin

Hiç bir fikrim yok kadın sığınma evleri ile. Yorumunuzu görünce merak ettim acaba neden böyle söylediniz ?
Yazmış nedenini.
Konu sahibi bence eşin o kadar kötü bir adam değil. Sana eziyet etmiyor. Maddi gücün yok. Boşansan seni daha iyi bir hayat beklemeyecek. Şu an ilk etapta ayaklarının üstünde durmayı öğren. Annemler mevlitlerde hafız çağırırlar. Ona bir para öderler. Kendine böyle ek gelir yapabilirsin. Bulunduğun çevrede yok mu böyle bir ihtiyaç. Eşin çalışmana izin verir mi? Yemek yapabiliyorsan evde yemek yapıp dışarı satabilirsin.

Şu anda ne durumdasin bilmem ama Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim

Allah yardımcınız olsun. Bu ülkede kadın olmak ne kadar zor ya. Şimdi size boşanin desem olmaz aileniz daha kotuymus. Kadın siginma evleri vs de kolay işler degil. Çünkü zaten baskıcı bir aileniz var. Ben doğudayim üç yıldır görüyorum yani izni dışında iş yapanlari boşanıp baba ocağına dönenleri veya evden kaçıp çalışmak isteyenleri öldürmeye kalkan aileler var Allah korusun. Size vereceğim tavsiye şudur. Madem hafızsiniz mahallenizdeki kadınlara kuran kursu verin. Hem vakit geçer hem de az da olsa para kazanmış olursunuz. Çocuğu şimdilik düşünmeyin. Ayrıca bir yandan üniversite sınavlarına hazırlanıp ilahiyat kazanmayı düşünebilirsiniz. Alanınız olan din öğretmenliği okuyabilirsiniz. Eşinizin buna karşı çıkacağını sanmam. Yaşınız çok çok genç. Her şeyi başaracak enerjidesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…