- 29 Mayıs 2021
- 63
- 39
- 26
-
- Konu Sahibi Badeguldiyelim
Aynen öyle bu dediklerinizin farkındayım ama korkuyorum da, ya eskisi gibi olursa herşey diye, çaresizim işte bilmiyorum ne söylesem arkasında duramıyorum bu aralarEvet düşünmüyor. Sevgi nedir bilmedigi icin sevilmeme nedir onu da bilmiyor. Ailesinden en agır darbeleri yemiş. Daha hafifibi görünce şükrediyor sanirim. Çok üzücü. Keske kurtulabilse...
Liseyi okumus olsan 2 senelik onlisans ilahiyar ile atanirdin. Bir suru kadro var simdi..Zaten artık sinirlendiğimde başıma keskin bir ağrı giriyor, başımın ağrısından konuşamıyorum bile, birikim yapmaya çalışıyorum Bi yandan ders çalışıyorum yandan Arapça öğreniyorum medresemdeki hocalarım yalnız bırakmadı beni online Arapça öğretiyorlar ilahiyata daha kolay hazırlanayım diye
Benim silme nedenim ne olduğunu söyle aciklim ben eşimle aram iyi inşallah böyle devam eder ben konu farklı olduğunu düşünüp sildim keşke yazmasaydim içine şüphe doğar benim yüzümden eşine şüpheci şekilde bakar diyerekten sildim birden canım sıkıldı yoksa rabbim kimseyi eşiyle ailesiyle sinamasin çok zor tekrarda yaza bilirim sıkıntı yok ama onun üzülüp sıkıntı ederse diye canm sıkıldı sildim yoksa bı amacım yok Allah yukarıdaMesaj silmek suç, yazdiginiz diger seyler icin de soyleyecek cok seyim var ama susuyorum. Her sey duzeldi saniyorsunuz yalnizca. Çaresizlik herhalde, bilemiyorum. Ama bu yaptiginizin dogru olmadigini bilin ve insanlara anlatip onlarin hayatlarinin da duzelebileceği umudunu vermeyin.
Tabiki benim dönemimde alttan ders kalmayıp üstten ders alabiliyorduk... ama dönemlere dikkat edin güz dönemi kalan dersi bahar donemi alamıyorsunuz hiçbir dersten kalmayarak oluyor... çok çalışmaya dikkat birde...Merhaba, konuyla alakasız olacak ama 3 yılda lisansı nasıl bitirdiniz bende bu sene bı lisans programına kaydolmayi düşünüyorum da
Paran olsa korkmazsin. Biriktirmeye calis. 10 kuruş da olsa biriktir. Ekmekten marketten para üstü verilen bozuklari biriktiriyoruz biz. 1 ayda 90 lira olmus. 5 kuruş 10 kuruş deme at kenara. Ama yakalanma.Aynen öyle bu dediklerinizin farkındayım ama korkuyorum da, ya eskisi gibi olursa herşey diye, çaresizim işte bilmiyorum ne söylesem arkasında duramıyorum bu aralar
Auzefe kaydolma. Cok mutsuz olursun.Merhaba, konuyla alakasız olacak ama 3 yılda lisansı nasıl bitirdiniz bende bu sene bı lisans programına kaydolmayi düşünüyorum da
Teşekkür ederimTabiki benim dönemimde alttan ders kalmayıp üstten ders alabiliyorduk... ama dönemlere dikkat edin güz dönemi kalan dersi bahar donemi alamıyorsunuz hiçbir dersten kalmayarak oluyor... çok çalışmaya dikkat birde...
Konularıniza baktım neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz ? Olmaması sizin için nimet şuan daAynen öyle bu dediklerinizin farkındayım ama korkuyorum da, ya eskisi gibi olursa herşey diye, çaresizim işte bilmiyorum ne söylesem arkasında duramıyorum bu aralar
Hadi yaa onu düşünüyordum bende neden kii?Auzefe kaydolma. Cok mutsuz olursun.
Kotu bir amacin var demedim. Ama ne olursa olsun mesaji silmek yasak. Ban yeme sebebi hatta..Benim silme nedenim ne olduğunu söyle aciklim ben eşimle aram iyi inşallah böyle devam eder ben konu farklı olduğunu düşünüp sildim keşke yazmasaydim içine şüphe doğar benim yüzümden eşine şüpheci şekilde bakar diyerekten sildim birden canım sıkıldı yoksa rabbim kimseyi eşiyle ailesiyle sinamasin çok zor tekrarda yaza bilirim sıkıntı yok ama onun üzülüp sıkıntı ederse diye canm sıkıldı sildim yoksa bı amacım yok Allah yukarıda
Yok evleneli 3 yıl oldu yani az çok tanıyorum eşimi, siz kendinizi kötü hissetmeyin, öyle bişi değil benimki, önerilerinize ve yaşadıklarınıza saygı duyuyorumBenim silme nedenim ne olduğunu söyle aciklim ben eşimle aram iyi inşallah böyle devam eder ben konu farklı olduğunu düşünüp sildim keşke yazmasaydim içine şüphe doğar benim yüzümden eşine şüpheci şekilde bakar diyerekten sildim birden canım sıkıldı yoksa rabbim kimseyi eşiyle ailesiyle sinamasin çok zor tekrarda yaza bilirim sıkıntı yok ama onun üzülüp sıkıntı ederse diye canm sıkıldı sildim yoksa bı amacım yok Allah yukarıda
Ozelden yaziyorum.Hadi yaa onu düşünüyordum bende neden kii?
Anladım ben iki gün oldu burdayım pek bilmiyorum bundan sonra dikat ederimKotu bir amacin var demedim. Ama ne olursa olsun mesaji silmek yasak. Ban yeme sebebi hatta..
Başaracaksınız umarım şimdi sistem nasıl bilmiyorum illaki yine bişiyler değişmiştir ... acıklise sınavına netten girenler pc başına başka birini oturtup tüm dersleri veriyor...oyuncak olmuş bu işlerTeşekkür ederim2 cocukla ne kadar çalışabilirsem artık,uykular haram olduuu dicem heralde
Bitek çocuğumun olmasını istememmi normal değil? yaşadığım hiçbirşey normal değil, bende hayatın beni çektiği yöne doğru savruluyorum, içten anne olmak istiyorum ama adetim gelince ben böyle umursuz Bi insanla nasıl çocuk isterim nasıl büyütücem diyorum,Konularıniza baktım neden hamile kalmaya çalışıyorsunuz ? Olmaması sizin için nimet şuan da
Anne olmak çok güzel ama filmlerde gösterildiği gibi kolay değil ne yazıkki.. hele eşin destek vermezse hiç kolay değil oyuzden şu aşamada biseyler başarmak,kendini geliştirmek istiyosan düşünme derimBitek çocuğumun olmasını istememmi normal değil? yaşadığım hiçbirşey normal değil, bende hayatın beni çektiği yöne doğru savruluyorum, içten anne olmak istiyorum ama adetim gelince ben böyle umursuz Bi insanla nasıl çocuk isterim nasıl büyütücem diyorum,
Evet normal değil bu hayattan kurtulmak gerçekten istiyorsan korunmaya başlayarak yap bunu.. kafan çok karışmış senin. gerçekten eşinden ayrılmak istiyormusun, bunun kararını ver önce . çünkü ayrılmayı düşünen bir kadın asla hamile kalmaya çalışmaz..Bitek çocuğumun olmasını istememmi normal değil? yaşadığım hiçbirşey normal değil, bende hayatın beni çektiği yöne doğru savruluyorum, içten anne olmak istiyorum ama adetim gelince ben böyle umursuz Bi insanla nasıl çocuk isterim nasıl büyütücem diyorum,