çok karman çorman yazmışsınız,doğru dürüst bişey anlamadım ama sizde görümcenizden veya kaynanaızdan geri değilmişsiniz caddılık konusunda.
sizinle doktora gelse görümceniz ne olur?oda hala olacak,heyecanlanmış bebeği görmek istemiş belkide.
bunu mahalleye rezil olacak bir olay haline getirmenize gerek yokmuş.
belki onlarda dağına göre kar diyip,bu dilden anladığınızı düşünüp o yüzden öyle davranıyorlardır.
dediğim gibi anladığım kısım burası.gerisi hakkında yorum yapamıycam
çok karman çorman yazmışsınız,doğru dürüst bişey anlamadım ama sizde görümcenizden veya kaynanaızdan geri değilmişsiniz caddılık konusunda.
sizinle doktora gelse görümceniz ne olur?oda hala olacak,heyecanlanmış bebeği görmek istemiş belkide.
belki onlarda dağına göre kar diyip,bu dilden anladığınızı düşünüp o yüzden öyle davranıyorlardır.
canım, hem o kadar uzun yazmışsın hem de noktalama işaretleri kullanmamışsın ama sabırla okumaya çalıştım...arkadaşında dediği gibi senin halletmen gereken öncelikle eşinle senin arandaki ilişki..daha sonra da eşin ailesiyle kendi arasındaki ilişkiyi oturtmalı...ayrıca sen akrabalarına yüklenmeden önce onları olduğu gibi kabul etmelisin bence...yapılarını biliyorsun, inatlaşma, akıllı ol ve oyunu kurallarına göre oyna..yine kendini üzüyorsun ki hamiş hamiş...
babası zaten kalp hastası olan benden 2 sene önce kriz geçiren biri karını da boşuyosun bebeğide aldırorsunuz dedi sanamı soracam dedim kavga dövüz gittik (tabiki tüm mahhalle duydu bizi rezil olduk)
adam resmen oğlunu hiç sebep yoktan ayırmaya kalkımış. ne demek bebği aldır karını da boşa. buna onlar mı karar verecek? hala olarak tabiki gelebilir ama kapı dinle herşeye karış. bu çekilecek birşey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?