• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hayatımda bu

kafayı yicem ya analt konuş falna dicem ama bunlar zaten senin denedikelrin şeylerdir bilemiyorum bazen söylemek kolayda olmadımı olmuyor kesin şart koş nebilim beraber yemeyin ya ne münasebet

Simdi bu kiz burda bana yapilanlara susuyorum birsey söylemiyorum deseydi...arkadasim niye ezdiriyorsunki kendini...yeri geldimi konus derdik....fakat kendimi ezdirmiyorum görümceme kaynanama diyen bir arkadasada sende az degilsin diyoruz....:delphin:

Peki nasil olucak bu is?? Hangisini yaparsa dogrusunu yapiyor olucak arkadasimiz?

Bunun dogrusu yanlisi yok bence...herkesin hayati farkli oldugu gibi herkesinde dogrusu yanlisi kendinedir...:delphin:

Benim ne mecburiyetim varki Kadin doktoru gibi özel bir yere görümcemle gitmeye...neden aliyormusum onu yanima...istemedikten sonra hangi hakla beni mecbur tutabilir?? Hemde emirvaki yaparak?

Tadimiz kacmasin diye susmak bir yere kadar arkadaslar..ondan sonra patlar insan...biriktirir biriktirir kücücük bir tartismada büyük bir kavga cikarir....hakli iken haksiz duruma düser...ve yine zarari kendine dokanir..

Yasadiklarini sen bilirsin sürekli hayatina müdahale eden birileri ile ugrasmak zordur mutlaka...keske esin biraz daha delikanli olabilseydi...yeri geldimi seninle ..yeri geldimide ailesinle olabilseydi ...Allah yardimcin olsun.:Saruboceq:

bıseyler yazcaktım ama bu yorumu görünce gerek duymadım
altına ımzamı atıyorum:1closedeyes:

Allah sana sabir versin
Bende görümceyim ve yengemi cok severim ama yinede onunla beraber doktora gitmek aklimdan gecmedi.
Kendisi beni yaninda götürmek isterse seve seve giderim.
Sen kocani ayri bi eve cikmaya ikna etmedikce bence düzelmez.
Ogörümceyide :oklava:

Back