Merhabalar benimde evliliğimde olsun aileler arasında çok sıkıntılarım oldu kaynanmla altlı üstlü oturuyoruz benim hiç hayllerimde böle yaşamka yoktu kendi evimde yemek yapmak yaşamak yanlız kalmak vardı ama olmadı bekar yaşı baya lerlemiş görümce de vardı herşeye karışan bi tipti ve inanılmaz kıskanç aldığım giydiğim herşeye laf sokardı mobilyalarıma bile sadece o beğendinmedi sadece pazar günü izinliyim ve ben anneme babama gitmek isterken o bile buna karışıyordu kocam ailesinin etkisinde kalan bişeydi en sonunda hamileyim ve kontrole gidecem eşim diyorki oda gelsin hayır dedim gelmesdi istemiyorum biz zaten kocamla bu olay olmadan önce boşanmanın eşiğinden dönmüştük yine eşimin ailesinin yüzünden bir de beni işimden çıkarmak istediler tabiki ikisndede başarı olamadılar istemiyorum gelmesi dedim bu bizim hayatımız bizim bebeğimiz one yapacak orda dedim indi kardeşine dedi gelme başka zaman gelirsin hayır demiş gelecem aşağı indim bi bakıyorumki hazırlanıyor bahçeye çıktık diyortumki gelmesin niye geliyor gelme diyemedim dedim dedi meğersen oda bizi dinliyormuş onun huyu bu 2 kere aynı hatayı yaptı dinlemek gibi gelecem dedi iyi ozaman siz gidin dedim olmayan bebeğini de gösterirsin eşime diyorki babam hasta biliyosun demi siz yapıyosunuz dedi alakası yok babası zaten kalp hastası olan benden 2 sene önce kriz geçiren biri karını da boşuyosun bebeğide aldırorsunuz dedi sanamı soracam dedim kavga dövüz gittik (tabiki tüm mahhalle duydu bizi rezil olduk) sonra seni annene götürecem dedi hayır dedim eve akşamda baban eve getirsin dedi sen gelip alacan dedim sat gece 1 yok 2 oldu yok aradım kayjım babamı gel beni al dedim geldi beni sever kayınpederim anlattım herşeyi dinliyor dedim yapmaz dedi 2 kez yaakaladım dedi olmaz dedi yine demeseydin gelme diye dedi her yeremi gelecek dedim sonra kaynanam bende izin alacan gidecem dedi giderken sölerim dedim kocam değilsin almam izin dedim annemlerle araları açıldı annem evime gelemez oldu bebeğim oldu ve rörümcecim evlendi şimdimi kocam yine ailesine bişi demiyor beni halan savunmuyor savunmadığı iin ablasıyla ve ya annesiyle ne yaşıyosam eğer beni savunmadıysa yine ben ağzıma geleni söylüyorum çünkü kendimi savunmayı öğr. çünkü bende artık bir anneniyim beni savunmayan kocama gelince ertesi günü yüzüne bile bakmayıp arayıp gününü zehir ediyorum çünkü onun ailesi benim hayatımız zehir ediyor öğrenmesi lazım artık 3 maymunu oynamaması lazım ama bilmiyorki benim artık onu eskisi kadar sevmediğimi bilmiyorki o evde meleğim için yaşadığımı bu anlattıklarımda sadece yaşadığım bir kızmı ben 22 yaşında 2 yıllık evli 14 aylık bi kzı olan bi oakdarda çok iyi bi işi olan biriyim inş sevigli kocacım benim sevgimi kazanmayı başaırır sevgili kaynanacığama gelince bebeişim oldukdan sonra bi melek gelinmin der durur görümcemlede ne gider im ne görürüm ama acıyorumda çünkü yaşda evlendikten sonra maddi yönden sıkıntı çekiyor bebeğide olacak ama babası zengin ona elbbette bi ev alınacak ama bilniyşyorki bu hayyat sadece bi ev almakla kolay olmuyacağını kocam ise o evine bağlı biri ama beni seviyor ama ailesine siz hatalısınız diyemiyor buda beni üzüyor ve kzıdırıyor bide ben kendi evimde yaşamak istiyorum çalışıyorum akşam geldiğimde yemeği onlarla yiyp sadece yatmadan yatmaya evime gitmek istemiyorum kocam beni anlamıyor nasıl alıştıracam buna onu nasıl kabul edecek bunları bu konuda yardıma ihtiyacım var
benim hayatımın bi bölümüde bu yorumlarınız bekliyorum
benim hayatımın bi bölümüde bu yorumlarınız bekliyorum
Son düzenleyen: Moderatör: