benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

Aynı şekilde ben de üniversiteye böyle zayıf başlamak istemiyorum. Kilo alma diyorlar ama insan kendini biliyor. Ne kadar alması gerektiğini falan. Almalıyım. Şu yaz sıcakları biraz iştah kapatıyor ama. Zorluyorum kendimi bazen. Bazen de bırakıyorum.

Kalorisi yüksek besinlerin kalori miktarları ;
100 gr bal 315
100 gr üzüm pekmezi 290
100 gr kuru kayısı 300
100 gr hindistan cevizi 600
100 gr ceviz 650
100 gr şam fıstığı 595
100 gr fındık 635
100 gr badem 600
100 gr zeytin (siyah) 205
100 gr Koyun sütü 135
100 gr Yağlı inek sütü 60
100 gr makarna 365
100 gr Soya fasülyesi 400
100 gr Alabalık 170
100 gr kaşar peynir 400
100 gr krem peynir 345
100 gr beyaz peynir 240
100 gr Tahin helva 515
1dilim Tiramisu 400
100 gr İrmik helvası305
1 tane Şekerpare 140
mantı 340 kalori
1 yemek kaşığı zeytinyağı 125 kalori
1 yemek kaşığı Pekmez 50
1 yemek kaşığı Mayonez 145
1 yemek kaşığı tereyağı 110
Kilo aldırıcı meyveler arasında ilk akla geleni muzdur. 100 gramlık bir muz yaklaşık 80-100 kaloridir. Yüksek kalorili meyve sularına örnek olarak üzüm, elma, ananas suyu gösterilebilir. Kalorisi yüksek meyvelerden avokadonun 1 adeti 190 kalori civarındadır.
1 bardak Üzüm suyu 135 kalori
1 bardak Elma suyu 92 kalori :)) benden bu kadar kızlar gerisi tüketmeye kaldı :)))

Sevdim ben bu işi.

bunların hepsini ekmek arasına koyup yerseniz anca kilo alırsınız yoksa öğün yok yemek yok sadece bunları cerez niyetine yemek kusura bakmayın hiç bi işe yaramaz bunlar

bunların hepsini ekmek arasına koyup yerseniz anca kilo alırsınız yoksa öğün yok yemek yok sadece bunları cerez niyetine yemek kusura bakmayın hiç bi işe yaramaz bunlar

Kuruyemişlerimi aldım çikolata stoğu da yaptım süt ile pekmez de tamam. Çay da yok günde sadece 1 kere o da çok açık. Tek meyve alamadım çünkü param yetmedi.

Kuruyemişlerimi aldım çikolata stoğu da yaptım süt ile pekmez de tamam. Çay da yok günde sadece 1 kere o da çok açık. Tek meyve alamadım çünkü param yetmedi.

oohh maşallahh hadi bakalım canım bu arada tartıya çıksaydın bi :) bizede bildir öncesi sonrası yapalım :))

Buradaki mama tarifini okudun mu?onu dene bence kilo alırsın bak:)

denedim herşeyi tatlım emin ol hatta bebek bisküvisini geç bildiğimiz mama yedim yemek öncesi bazen sonrası artık kafayı yiyodum 1-2 ay kadar baktım tık yok bıraktım zaten berbatlardı

oohh maşallahh hadi bakalım canım bu arada tartıya çıksaydın bi :) bizede bildir öncesi sonrası yapalım :))

Ya bizim evde tartı yok ben asla aldırmadım. Ama ben kilo alıp almadığımı anında fark ederim. Kilo 45 olunca 1 kilo bile alsam büyük bir fark oluyor. :) Zaten ilk yüzden aldığım için fark ederim.

Ya bizim evde tartı yok ben asla aldırmadım. Ama ben kilo alıp almadığımı anında fark ederim. Kilo 45 olunca 1 kilo bile alsam büyük bir fark oluyor. :) Zaten ilk yüzden aldığım için fark ederim.

:) tatlım o zaman elinden aynayı düşürme haber et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…