Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

Bende biraz fazla tecribesizim sanırım :KK1: Sen kaç yaşındasın okuyorsun sanırım, ne okuyorsun? bende sınava gireceğim Haziranda bir şeyler öğrenirim belki senden :KK76:

21 yaşındayım mütercim-tercümanlık okuyorum tatlım.. önceden 2 sene elektrik mühendisliği okudum ama yarım bıraktım... :nazar: hayatımda hiç okadar ders çalışmamıştım ama habire derslerden kalıyodum bende bıraktım dil okumaya karar verdim :KK12:

Son düzenleme:
Walla kızlar ben yoğun çalışıyorum pek yazamıorum ama aranıza katın benide:)
ben antalyada yaşıyorum manisalıyım varmı hemşerim aranızda

1. sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıkla canım
2. sol altta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye tıkla
3. aşağıya doğru in canım. çeşitli şeçenekler kısmında en altlara doğru Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla canım sonra her mesajda simgeler çıkacak :KK16:

:KK56::13::KK3::KK1:En Büyük KK

21 yaşındayım mütercim-tercümanlık okuyorum tatlım.. önceden 2 sene elektrik mühendisliği okudum ama yarım bıraktım... :nazar: hayatımda hiç okadar ders çalışmamıştım ama habire derslerden kalıyodum bende bıraktım dil okumaya karar verdim :KK12:

Mühendisliklerin ne kadar zor olduğunu bende duyuyorum hep, şimdiki bölümünden memunsan bence sorun yok :KK3: Bende hemşirelik düşünüyorum bakalım :KK1:

1. sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline tıkla canım
2. sol altta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye tıkla
3. aşağıya doğru in canım. çeşitli şeçenekler kısmında en altlara doğru Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla canım sonra her mesajda simgeler çıkacak :KK16:

bende yeniyim kızlar. iyi oldu simgeleri kendim yazarak yapıyordum şimdi dediğin ayarlamaları yaptım kendiliğinden çıkıyo:KK1:

Bende sınava hazırlandığım için yoğunluktan giremiyorum ama burası artık bizlerin topiği oldu sanırım :KK1:
Bende İstanbulda yaşıyorum memnun oldum :KK16:

biri benim mesajıma alıntı şeklinde cevap verirse bildirim geliyor mu kızlar? bir de alıntı olarak değil de sadece mesajıma cevap verdiğini nereden anlayacağım? nasıl oluyor bu işler meraktayım? acil yardım.:KK16:

hoşgeldin canım benmde sevgilim antalyada yaşıyor... alanyada daha doğrusu... ne iş yapıyorsun:KK9:

Son düzenleme:
biri benim mesajıma alıntı şeklinde cevap verirse bildirim geliyor mu kızlar? bir de alıntı olarak değil de sadece mesajıma cevap verdiğini nereden anlayacağım? nasıl oluyor bu işler meraktayım? acil yardım.:KK16:

yok tatlım bildirim gelmiyor sadece topic i düzenli takip etmen lazım:KK31:

kızlar size bişey sorayım.. daha önce başka topic te sormuştum ama net bir cevap alamadım üstüne bide resim koydum bu konuyla ilgili neden yaptın dediler :KK52: ben bi kız olarak darbuka çalıyorum ve darbukaml birlikte resmimi koymuştum bi süreliğine ama kaldırdım tekrardan... erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızz zamanlarda söylememiştim sonra söylediğimde böle bi nası yani havasına girdi varoş muamelesi yaptı bana bi an ama sonra ona darbukamı çalınca eğlendi.. sizce bi kızın darbuka çalması bunu çok sevmesi anormal bişeymi :26:

kızlar size bişey sorayım.. daha önce başka topic te sormuştum ama net bir cevap alamadım üstüne bide resim koydum bu konuyla ilgili neden yaptın dediler :KK52: ben bi kız olarak darbuka çalıyorum ve darbukaml birlikte resmimi koymuştum bi süreliğine ama kaldırdım tekrardan... erkek arkadaşımla ilk tanıştığımızz zamanlarda söylememiştim sonra söylediğimde böle bi nası yani havasına girdi varoş muamelesi yaptı bana bi an ama sonra ona darbukamı çalınca eğlendi.. sizce bi kızın darbuka çalması bunu çok sevmesi anormal bişeymi :26:

Bana sorarsan çok normal ve çok güzel bir şey ben bayılırım yahu darbukaya sesine falan insanın neşesi yerine geliyor onun sesiyle :KK1:

kesinlikle değil tatlım,bir müzik aleti çalabiliyorsun bu çok hoş birşey,yeteneğin var çok şanslısın...
pek yapan olmadığı için şaşırmışlardır:KK3:
bu arada bi telefon geldi görüşme uzun sürdü o yüzden topiğmizde olamadım k. bakmayın

X