Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

Yine ben geldim ama kimsecikler yok sanırsam
Pazartesi günü evde olmak çok güzelmiş valla

evett yaa ben geldimdede kimse yok galiba yoksa pazartesi gunu evde olmak iyi dilmi :)) gorusemiyoruz baksana , hem o el kol salliyan sekilleri nerde buluyorsunuz ya banada soyleyin bazen bende koymak istiyorum.

haklısın canım
hafta sonu
düğün filan derken
bi oturamadım
kusura bakmayın lütfen....:)
ee nasılsınız bakalım,
neler yaptınız görüşmeyeli.....

kizlar ne guzel iste duun falan yapmissiniz kimin dunudu ayy benim kizimda evlensede bizde onun dununu gorsek hayirlisiyla ama nerde.

kizlar ne guzel iste duun falan yapmissiniz kimin dunudu ayy benim kizimda evlensede bizde onun dununu gorsek hayirlisiyla ama nerde.

çok yakın bi arkadaşımın düğünüydü.........
kına
düğün
yorgunluktan bitmiş bi haldeyim,
yeni eve geldim
hemen açtım
ama 15 dk sonra tekrar çıkıcam
yemeğe davetliyiz ...........
hep bi koşturmaca.........

ayy desene hersey ususte ne guzel iste yorgunluk olar ama eylencede hosdur yemektede afiyet olsun bu arada nerden turkiyemi

saol canim tesekkur ederim kizlarim bana cok guzel suprizler hazirlamis pastalar, icecek bardaklari siirler gibi ay kucuk bi hediye bile alsalar insani mutlu ediyor, sizde anlatin kizlar.

Ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza

evett yaa ben geldimdede kimse yok galiba yoksa pazartesi gunu evde olmak iyi dilmi :)) gorusemiyoruz baksana , hem o el kol salliyan sekilleri nerde buluyorsunuz ya banada soyleyin bazen bende koymak istiyorum.

Kullanıcı Kontrol Paneli seçenekleri düzenleden yapmıştım ben bir dene istersen

her ayki malum hastalık ama ben biraz ağır geçiriyorum evden çıkartmıyor 2 gün maalesef
lise öğrencisisin demek , nereye girmek istiyosun

Ha öyle bende dün olmuştum normalde pek ağrılı geçmez ama bugün benimde hafif sancım vardı. Bilirim o ağır olanları benimde kardeşim öyle bugünde o oldu gidemedi okula valla :26:

Valla İstanbulda Hemşirelik istiyorum üniversite farketmez

hoşbulduk canım :) o kadar yeniyim ki şu gülümsemeleri bile nereden yapıyoruz bilmiyorum nereden onlar sahi :)

Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var önce ona giriyorsun, sonra sol alt tarafta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye gir. Aşağıya doğru indiginde çeşitli seçenekler kısmında en altlarda Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla bundan sonra her mesaj yazışında onlarda altta beliricek zaten kendiliğinden sende seçersin

İnş. gönlünden geçen gibi olur , bana göre çok zor bir meslek ama işte sizin gibi birileri böyle görmediği için hastaneler melek dolu

İnş. gönlünden geçen gibi olur , bana göre çok zor bir meslek ama işte sizin gibi birileri böyle görmediği için hastaneler melek dolu

Ay çok teşekkür ederim, bilmiyorum o kadar çok istiyorumki bu mesleği kendimi bildim bileli hemşire olmak istiyorum

Ay çok teşekkür ederim, bilmiyorum o kadar çok istiyorumki bu mesleği kendimi bildim bileli hemşire olmak istiyorum

çok istiyorsan olucaksın o zaman yoksa hayatın boyunca istemediğin bir meslekte mutsuz olursun mutlaka kazanıcaksın inşallah ama eğer olmazsa da bence madem kendini bildin bileli isteğin bu yönde istemediğin bir tercih yapacağına bekle, ama bence kesin kazanırsın

İnşallah dediğin gibi olur, ama olmasada yani beklerim ki hayırlısıyla puanımın yettiği yerleri seçeceğim zaten ha ama baktım olmuyor özelleride yazacağım çünkü cidden çok istiyorum bu mesleği ve ne olursa olsun allah kısmet ederse bu sene gideceğim

süpersin , inş. cnm nickinde de dediği gibi herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…