Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

hmmm,
çalışıyormusun peki...?
benden başlamıştım spora ama düzenli yapamıyorum malesef....

Çalışmaya çalışıyorum bakalım bitsede kurtulsam
Bende dün pilatese başlayacaktım sallaadım ama bugün başlayacağım inşallah

bnde yeniyim çözemedm dha kmse cevap yazmyo yada bn bilemedim:)

bayanlar ben çalışmıyorum üniv. bitirdim ama hersey tersine gidiyor evde hep sorun yasıyoruz sıkıntı stres kavga birilerinin bize kötü bir büyü yaptıgını hissediyorum dışarda çok iyiyim ailemde öyle ama ne zaman eve geldiğimizd sorunlar tekrardan başlıyor.çok dualar okudum ,ama sorunlar hiç gitmedi lütfen bu konularda ban yardın cı olcak biri varmı ne yapmalıyım ki bu kötü büyülerden kurtulmak için o kadar yardımınıza muhtacım ki anlatamam.

öncelikle böyle birşey varsada buna inanmamanız ve bilinç altınızdan silmeniz gerekir...
ve en önemlisi SABIR...
her gün bıkmadan pes etmeden duanızızı yapıp ALLAHA sığının ve ondan HAYIRLISINI İSTEYİN,,,
o herşeyin iyisini bilir,
gerekirse 1 gün ,5 ay,1yıl hiç fark etmez sabırla devam edin...
sonra biraz anlayış ve kendinizi ezdirmemek şartıyla biraz alttan alarak bu sorunların üstesinden gelirsiniz inşallah,,,
ve şu sözü hep hatırlayın (her sorundan sonra tekrar ettiğinizde dahada fazla anlam çıkaracaksınız)
HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR........................................

ben mmmrrr soylediklerine hak veriyorum gozle gormediyin kulanla duymadiyin bir seyler icin yorum yapmak iyi dil bence arada oyle birsey hic yok belki herkezin sikintilari dertleri vardir aynen benim gibi bendede bazen sikintilar stresler olar bizdede sorunnar olur buda bizim sinirliliyimizden kaynaklanir aslinda sabir etmek cok guzel birsey ama yapamiyoruz, insallah sende duaa edip sabretmeyi cabalarsan sorunlar aradan kalkar once herseyin hayirlisi olsun canim .

canim nasilsin senle bazen konusuyoruzda nerelisin yasin kac bilmiyorum biraz annatsak, bakiyorum bu siralar kimsecikler yok herkez erkenden tatile cikti galiba.

sınavlardan dolayı pek sık uğrayamadım buralara. keyifler nasıl? herkes iyidir umarım

s.a arkadaşlar
kusura bakmayın uzun süredir karne günü yaklaştığı için
notlar,sbs,piknik vs derken uğrayamadım
tatil gelsede dinlensek çok yoruldum...
fırsat bulmuşken bi bakıyım dedim,
yeni arkadaşlar katılmış aramıza
hepiniz hoş geldiniz,sizlerle sohbet etmek bizim için mutluluk,
rahatınıza bakın ben yokken topiğimizi yanlız bırakmayın :)
fırsat buldukça aranıza katılmaya çalışıcam
aeo...:)
bol keyifli sohbetler...

canım ne güzel tatil geliyoda önemli olan o tatili yaşamak.bu sene hiçbir yere gidemiyorum.kanım içerime akıyor resmen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…