Benim gibi yeni üye olan,kimseyi tanımayan arkadaşlaaaaar...:)

Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var önce ona giriyorsun, sonra sol alt tarafta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye gir. Aşağıya doğru indiginde çeşitli seçenekler kısmında en altlarda Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla bundan sonra her mesaj yazışında onlarda altta beliricek zaten kendiliğinden sende seçersin :KK52:

şu an deniyorum bakalım...

Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var önce ona giriyorsun, sonra sol alt tarafta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye gir. Aşağıya doğru indiginde çeşitli seçenekler kısmında en altlarda Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla bundan sonra her mesaj yazışında onlarda altta beliricek zaten kendiliğinden sende seçersin :KK52:

haha olduuu :KK52::KK3::KK16:

oooo bakıyorumda aramıza yeni arkadaşlar katılmış:KK1::KK1:
hoş geldiniz.......

NASILSINIZ ARKADAŞLAAAAAR....

21 yasindayim kiz bebek icin 3.yü doguram :-(

K.bakmayın ama daha 21 yasında sırf Kız çocuk olacak dıye daha dogrusu olma ıhtımalıyle bı cocuk dogurmak ne kadar mantıklı?? Olmayınca olmaz yanı zorlamayın. Benım bır velım var 4 erkek cocugu var 5.ye hamıle dogumuna cok az kaldı o da erkek.. Yapacak bse yok yanı.

K.bakmayın ama daha 21 yasında sırf Kız çocuk olacak dıye daha dogrusu olma ıhtımalıyle bı cocuk dogurmak ne kadar mantıklı?? Olmayınca olmaz yanı zorlamayın. Benım bır velım var 4 erkek cocugu var 5.ye hamıle dogumuna cok az kaldı o da erkek.. Yapacak bse yok yanı.

sirf kiz icin degil aslinda cocuklri seviyoruz buda kiz olsun istiyoruz genede hayirlisi ben almanyadayim yalnizin tek tesellim cocuklarim...

evet bu tür örnekler benim çevremdede çok
,belki hakkınızda hayırlı olan bu
en önemlisi SAĞLIKLI OLMASI
kız olup bir çok sorunun olması dahamı iyi,
içinizi ferah tutup hayırlısını isteyin
Rabbim işini bilir.......

X