Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var önce ona giriyorsun, sonra sol alt tarafta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye gir. Aşağıya doğru indiginde çeşitli seçenekler kısmında en altlarda Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla bundan sonra her mesaj yazışında onlarda altta beliricek zaten kendiliğinden sende seçersin
Sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneli var önce ona giriyorsun, sonra sol alt tarafta hesabım bölümünden seçenekleri düzenleye gir. Aşağıya doğru indiginde çeşitli seçenekler kısmında en altlarda Standat editör - Toolbar yazan seçeneği tıkla ve en altta değişiklikleri kaydete tıkla bundan sonra her mesaj yazışında onlarda altta beliricek zaten kendiliğinden sende seçersin
haha olduuu
oooo bakıyorumda aramıza yeni arkadaşlar katılmış
hoş geldiniz.......
NASILSINIZ ARKADAŞLAAAAAR....
bende araniza yeni katildim bisey sorabilirmiyim kizlar
Haydi sor sor
Hadi bakalım artık ilk 1 ay dibine vurursun önceki smileysizliğinden ötürü:26: sıradan bastım valla
benim 2 oglum bir kiz istiyorum hic bildiginiz biseyler varmi ;-(
Ben çok yeni değilim ama ben de gelebilir miyim
Cazibeliarıyı görüp geldim
tabiki
topiğimiz herkese açık...
benim 2 oglum bir kiz istiyorum hic bildiginiz biseyler varmi ;-(
bak beni aldın mı içeri yapışırım gitmem ha ona göre
O konuda çok fazla efsane var isterseniz yazarız ama bence güvenmeyin tek yolu eşinizden gelecek bir X kromozomu
21 yasindayim kiz bebek icin 3.yü doguram :-(
hmmm
dua etmekten başka yapıcak hiç birşeyiniz yok sanırım,
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.....
K.bakmayın ama daha 21 yasında sırf Kız çocuk olacak dıye daha dogrusu olma ıhtımalıyle bı cocuk dogurmak ne kadar mantıklı?? Olmayınca olmaz yanı zorlamayın. Benım bır velım var 4 erkek cocugu var 5.ye hamıle dogumuna cok az kaldı o da erkek.. Yapacak bse yok yanı.