- 25 Ağustos 2019
- 60.457
- 110.740
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
kızz çok acı gerçektenn biz severiz acıyıı amaa bildiğin çok fena yakıyoo gerçek bi pulbibersiz acı yemediğiniz için acı eliyordur ya bende göndereyim istersen
Hoşbuldum ,teşekkür ederimafiyet olsun hoş geldiniz
Benim eşimde sevmiyor malesef, ama ben yinede yapar tek başıma içerdim.aynennn bende bekarken annemler çok sabah akşam kahve içerlerdii bende alışmıştım onlarla evlendim tek içemedimm hiç eşimde hiç sevmiyo bi tuzlu kahve içirdim istemeye gelince
şimdi burasıı beni bi kahve içiriyorr
ANTEPTEN İSTEDİĞİN BİRLEY OLURS SÖYLE BEN GÖDERİRİMkızz çok acı gerçektenn biz severiz acıyıı amaa bildiğin çok fena yakıyoo gerçek bi pulbiber
Her zaman beklerimHoşbuldum ,teşekkür ederim
kızz olurr teşekkür ederimmmANTEPTEN İSTEDİĞİN BİRLEY OLURS SÖYLE BEN GÖDERİRİM
bende artık baktım içmiyo bu içmezse içmesinn artık tekbaşıma içmek daha iyi gelmeye başladı :)Benim eşimde sevmiyor malesef, ama ben yinede yapar tek başıma içerdim.
kızz olurr teşekkür ederimmm
Serklajlı yatıyorum kahve yapan olursa fotoğrafını çekerim ama malesef eşim yapmayı bilmiyo.Her zaman beklerim
Aynen, zaten ne kadar yoğun olursak olalım günlük çay yada kahve keyfi yapmak lazım. 10 dk bile olsa o kadar iyi geliyordu ki bana.bende artık baktım içmiyo bu içmezse içmesinn artık tekbaşıma içmek daha iyi gelmeye başladı :)
nedenkiAynen, zaten ne kadar yoğun olursak olalım günlük çay yada kahve keyfi yapmak lazım. 10 dk bile olsa o kadar iyi geliyordu ki bana.şimdi oturup içemiyorum bile
Serklaj var rahimağzında, oturmak şimdilik sıkıntı yaratabilir diye sürekli yatıyorum.nedenki
evet yaaa her türlü yemeğe giriyor patlıcan yiyince kaşıntı tutuyor diyor biz geldiklerinde patlıcan kebabı yaptık yedi yola çıktı çok kaşındım dedi
çok geçmiş olsun pek bilmiyorumda serklaj ne olduğunu bildiğim kadarıyla bebek düşmesin diye koyuyolar hamilemisinizSerklaj var rahimağzında, oturmak şimdilik sıkıntı yaratabilir diye sürekli yatıyorum.
Geçmiş olsun hamilemisinizSerklaj var rahimağzında, oturmak şimdilik sıkıntı yaratabilir diye sürekli yatıyorum.
çok güzel olur ama o boğazına düşkün işte görürse yerminnoşum şey yapabilirsin olmazmı öyle mesela krnıyarıkmu yapcaksın kendien yaparsın ne kdar yiceksen o kadar patlıcandan ona da patatesi oyar iç harcı koyar pişirirsin mesela kebapta da bir tepsiye bir tarafa patlıcanlı bir tarafa patatesli ona patatesli yerinden verirsin
geçmiş olsun ☺ yapan olursa çekip atarsınızSerklaj var rahimağzında, oturmak şimdilik sıkıntı yaratabilir diye sürekli yatıyorum.
Evet sağolun.çok geçmiş olsun pek
Sağolun evet, rahimağzında açılma var diye atıldı dikiş.çok geçmiş olsun pek bilmiyorumda serklaj ne olduğunu bildiğim kadarıyla bebek düşmesin diye koyuyolar hamilemisiniz
Ahahah patlıcandanmıçok güzel olur ama o boğazına düşkün işte görürse yer
İnşallahgeçmiş olsun ☺ yapan olursa çekip atarsınız