- 12 Mart 2020
- 9.720
- 20.786
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #43.301
Güzellikkk nasılsınbir mucizee bebeğiiimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzellikkk nasılsınbir mucizee bebeğiiimmmm
Haha ses çıkmadı kız kimmiş merak ettimHahahahahaha illaki tanıdiktır
Bol bol su iç kızKuzu arada insanın canı istiyo ya bu sıcaklarda anca soda içebiliyodum serinlemeye onuda doktor çok içme tansiyonun çıkmasın dedi ne içcem ben sudan başka yaa
Napün kız etiket yaptım bende görmedin zalımGüzellikkk nasılsın
4 lt falan içiyom zaten kurabiyem evet milserle daha iyi olur bencedeHaha ses çıkmadı kız kimmiş merak ettim
Bol bol su iç kız
Bugün ben de insta da arama yaptım nasıl pratik yapabilirim diye. Mikserle deniycem bakalım bide
kim olduğunu tahmin ediyorum ama eski nicki neydi onu tahmin edemedimHaha ses çıkmadı kız kimmiş merak ettim
Bol bol su iç kız
Bugün ben de insta da arama yaptım nasıl pratik yapabilirim diye. Mikserle deniycem bakalım bide
Iyiyimm asko sen nasılsın asıl.napiyorsunGüzellikkk nasılsın
İyidir bidenem sen nasılsınNapün kız etiket yaptım bende görmedin zalım
İyi kuzum napim evde pinekliyorumIyiyimm asko sen nasılsın asıl.napiyorsun
Iyiyim kuzum zorr bi zaman tansiyonum düşüyo bide havalarda sıcak hiç iyi değilimİyidir bidenem sen nasılsın
Sen de upramıyosun buralara pek
İyi kuzum napim evde pinekliyorum
Sen napıyon nasılsın bebelerle
Aaa geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklar çok bunaltıcıIyiyim kuzum zorr bi zaman tansiyonum düşüyo bide havalarda sıcak hiç iyi değilim
Cokkötü ya bide emziriyorum fenalik geçiriyorumAaa geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklar çok bunaltıcı
Ay içiliyor valla kız acayip sıcak ama yine de kışı sevmiyorum4 lt falan içiyom zaten kurabiyem evet milserle daha iyi olur bencede
Haha gizem seviyorum diyorsun hekim olduğunu tahmin ediyorum ama eski nicki neydi onu tahmin edemedim
He Mucim ya Kk ya girmek için çeşitli yollar deniyorum yolda gelirken yoruluyorum bir sonrakine üşeniyorum valla sırf sizin için giriyorumİyidir bidenem sen nasılsın
Sen de upramıyosun buralara pek
İyi kuzum napim evde pinekliyorum
Sen napıyon nasılsın bebelerle
Ay içiliyor valla kız acayip sıcak ama yine de kışı sevmiyorum
Haha gizem seviyorum diyorsun he
He Mucim ya Kk ya girmek için çeşitli yollar deniyorum yolda gelirken yoruluyorum bir sonrakine üşeniyorum valla sırf sizin için giriyorum
Dikkat et kuzu yaaCokkötü ya bide emziriyorum fenalik geçiriyorum
Ahahaha nasıl yollar o kız mülteci misinAy içiliyor valla kız acayip sıcak ama yine de kışı sevmiyorum
He Mucim ya Kk ya girmek için çeşitli yollar deniyorum yolda gelirken yoruluyorum bir sonrakine üşeniyorum valla sırf sizin için giriyorum
Ay ben kışı seviyorum yaaAy içiliyor valla kız acayip sıcak ama yine de kışı sevmiyorum
Büyümezmii gün nasıl bitiyor anlamıyorum bileDikkat et kuzu yaa
Nasıl minnoşlar büyüyolar mu
Ahahaha nasıl yollar o kız mülteci misin
Hahah kız mülteciler bile benden rahat ay (ne üzücü bir durum )Dikkat et kuzu yaa
Nasıl minnoşlar büyüyolar mu
Ahahaha nasıl yollar o kız mülteci misin
Get kız bıraksalar kışın her yere yorganımşa giderim hastalığı bitmez heleAy ben kışı seviyorum yaa
Aaa yaa ben valla kış olsun üşüsende ısınabiliyosun yazın yok. Tabi sizin oraların yazı yine biraz iyidir biz yanıyozz tutuşuyoz yüzde 85lerde nemle sürekli kan ter içindeyiz o yüzden hiç sevmiyorumHahah kız mülteciler bile benden rahat ay (ne üzücü bir durum )
Get kız bıraksalar kışın her yere yorganımşa giderim hastalığı bitmez hele
Bak gör bebe doğsun en nefret ettiğin kış mevsimi olacak hastalık burun tıkanıklığı