Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

evet yaaa her türlü yemeğe giriyor patlıcan yiyince kaşıntı tutuyor diyor biz geldiklerinde patlıcan kebabı yaptık yedi yola çıktı çok kaşındım dedi 😂
Hahaha ayip olmasin diye yedi kizzz benimkide sarimsaga cok takinditisi varr oda kasiniyo onla yogurtlara az koyuyorum sadece bazen gizli gizli koyuyorumm ama bazende anliyo tabii 🤣🤣🤣🤣

Hahaha ayip olmasin diye yedi kizzz benimkide sarimsaga cok takinditisi varr oda kasiniyo onla yogurtlara az koyuyorum sadece bazen gizli gizli koyuyorumm ama bazende anliyo tabii 🤣🤣🤣🤣
sarımsak kokusuyla belli eder had sarımsak bir nevi de kız ben patlıcanlı yemeklere bayılırım karnıyarık falan 😂😂

• Beğen
Reactions: Jou
sarımsak kokusuyla belli eder had sarımsak bir nevi de kız ben patlıcanlı yemeklere bayılırım karnıyarık falan 😂😂
Ayyy hele ben yaaa patlican hastasiyimm bi kizartmasini seviyo buda hele yaa musakka etmiyorum kacgundurr hep ayri ayrida yapamamkii mecbur bazi seyleri buna uyuyom yemege:KK70: allahtan karniyarigi seviyo

Ayyy hele ben yaaa patlican hastasiyimm bi kizartmasini seviyo buda hele yaa musakka etmiyorum kacgundurr hep ayri ayrida yapamamkii mecbur bazi seyleri buna uyuyom yemege:KK70: allahtan karniyarigi seviyo
ayy sen resmen benim sevdiğim yemekleri pişiriyorsun anneme diyimde musakka yapsın bu gün 😂

• Muhteşem
Reactions: Jou
20210505_100331.jpg 😍 slm kızlar konuya denk gelince bir tanede ben atayım dedim.

Ellerinize sağlıkkk afiyet ball şeker olsunn bende öğlenden sonra atıcam inşallahh :KK36: :KK36: :rolleyes:

buarada hoşgeldinn :)
Hoşbuldum sağol canım. Sanada şimdiden afiyet olsun.
Ben hamile kalmadan önce psikopat gibi hergün bazen günde 2 fincan içiyordum. Kesmese büyük çay fincanına yapıyordum.
İlk 3 ay yapıp içemedim tiksindim. Şimdide çok nadir içiyorum

Hoşbuldum sağol canım. Sanada şimdiden afiyet olsun.
Ben hamile kalmadan önce psikopat gibi hergün bazen günde 2 fincan içiyordum. Kesmese büyük çay fincanına yapıyordum.
İlk 3 ay yapıp içemedim tiksindim. Şimdide çok nadir içiyorum
aynennn bende bekarken annemler çok sabah akşam kahve içerlerdii bende alışmıştım onlarla evlendim tek içemedimm hiç eşimde hiç sevmiyo bi tuzlu kahve içirdim istemeye gelince :KK70: :KK70:

şimdi burasıı beni bi kahve içiriyorr :KK70:

X