Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Evet sağolun.

Sağolun evet, rahimağzında açılma var diye atıldı dikiş.
olsunn allah kucağına almayı nasip etsin canım benim bi yakınımda öyleydii hamile kalıyo düşüyodu bebek tutunamıyodu bitürlüü doktor dedii tüp bebek yapıp ağzını kapatıcaz dedii çok şükür bebek iyii oyüzden hiiç canını sıkma herşey çok güzel olcak kaç aylık peki

Bende 21 haftalık bebeğimi kaybettim, şimdi 18 haftalık olduk.
İnşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız

tabii ilkin korkusuyla bunuda bianda oluyo iyi düşün iyi olsun motivasyonunu yüksek tutt
Valla psikolojik olarak zorlanıyorum, o kaybettiğim haftayı ve sınır olan 26.haftayı geçebilirsek sağ salim o zaman belki rahatlarım. Allah kimseye evlat acısı vermesin,yokluğunu göstermesin.
6 yıllık hasretim

Reactions: Jou
güzel şeyler düşün bulunduğun durumdan sıkılma kitaplar al oku bebeğine birşerler işle burada ol sohbet edelim vakit geçer
Sağol canım. Zaten burasıda olmasa kafayı yerim.
Bebeğe hem çok yapasım var hemde yapmaya korkuyorum hatta sırf korkumdan cinsiyetini bile öğrenmedim.

belkide o nasip değilmişş allah belkide o iyi olmucaktı öyle düşün mesela
allah sana sağsalim bi çocuk nasip etmek istedii belki bu çok daha güzell sağlıklı olcak öyle düşün
bende nerdeyse 2buçuk senedir olmuyo uğraşıp duruyorum mesela

hahahahah yaaa minnoşşşş allah senide güldürsün yaaa adamıı öldürme barii boşver patlıcnaı kendine yap
ayyy canım birkez gözümün önünde bayıldı tövbe ettim bize geldiinde asla acı yapmam hatta sadece tuz atıyorum ya yemeklere korktum oda dedi acı biber olmasın karabiberide çok atma diğer türlü atabilirsin yoksa kızarıyor kıpkırmızı oluyor görmen lazım bayılıyor sonra karın ağrısı ile hastahaneye gidiyor öylr

Reactions: Jou
Allah nasip eder inşallah canım, bizde evlendiğimizden beri uğraşıyoruz. Tedaviyle oldu her ikiside bir de dış gebelik geçirdim.
Dedim ya 6 yıllık hasret.

aayyy hassas demekkii böyle baharat şeylerii gerçekten alerjisi var adamınn tamda sen patlıcan hastası acı hastasısınn böyle çıkıyoo hep öyle olurr benimkide benim yediklerimi sevmezz aramızda çok büyük fark var bazen yemek konusunda tartışıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…