- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
evet yaaa her türlü yemeğe giriyor patlıcan yiyince kaşıntı tutuyor diyor biz geldiklerinde patlıcan kebabı yaptık yedi yola çıktı çok kaşındım dediUuuu antepliler patlicani cok severrr hahahah idare edecen artik
Hahaha ayip olmasin diye yedi kizzz benimkide sarimsaga cok takinditisi varr oda kasiniyo onla yogurtlara az koyuyorum sadece bazen gizli gizli koyuyorumm ama bazende anliyo tabiievet yaaa her türlü yemeğe giriyor patlıcan yiyince kaşıntı tutuyor diyor biz geldiklerinde patlıcan kebabı yaptık yedi yola çıktı çok kaşındım dedi
sarımsak kokusuyla belli eder had sarımsak bir nevi de kız ben patlıcanlı yemeklere bayılırım karnıyarık falanHahaha ayip olmasin diye yedi kizzz benimkide sarimsaga cok takinditisi varr oda kasiniyo onla yogurtlara az koyuyorum sadece bazen gizli gizli koyuyorumm ama bazende anliyo tabii
Ayyy hele ben yaaa patlican hastasiyimm bi kizartmasini seviyo buda hele yaa musakka etmiyorum kacgundurr hep ayri ayrida yapamamkii mecbur bazi seyleri buna uyuyom yemegesarımsak kokusuyla belli eder had sarımsak bir nevi de kız ben patlıcanlı yemeklere bayılırım karnıyarık falan
ayy sen resmen benim sevdiğim yemekleri pişiriyorsun anneme diyimde musakka yapsın bu günAyyy hele ben yaaa patlican hastasiyimm bi kizartmasini seviyo buda hele yaa musakka etmiyorum kacgundurr hep ayri ayrida yapamamkii mecbur bazi seyleri buna uyuyom yemegeallahtan karniyarigi seviyo
yapsınn miss gibiiiayy sen resmen benim sevdiğim yemekleri pişiriyorsun anneme diyimde musakka yapsın bu gün
nasıl yapıyorsun bakım senyapsınn miss gibiii
benimde annem dayım haftaya gelir belki dayım benim musakkamı çok seviyorr hazır onla beraber yerim
minnoşş ben patlıcanları küp küp doğruyorum çok küçük değil çokta büyük değillnasıl yapıyorsun bakım sen
ayyy benimde sulandıminnoşş ben patlıcanları küp küp doğruyorum çok küçük değil çokta büyük değill
kıymaları yapıyorumm sarımsak kekik soğan fln herşeyi koyuyorum
patlıcanla beraber karıştırıp fırına atıyorumm efsane oluyoyaa
ağzım sulandı beeee
hahahaha öğlen patlıcan akşam patlıcan çok iyi yaaararım şimdiöğlene patlıcan kebaı varmış
antepte tüm yaz patlıcan yerler bacımhahahaha öğlen patlıcan akşam patlıcan çok iyi yaa
biliyorumm annemde geçen sene birinden antepten pulbiber nane getirtmişş ama pulbiberr inan öyle acıkii küçük bi ucundan atsan yemeğe yetiyo halende bitmedii heleki naneeantepte tüm yaz patlıcan yerler bacım
Ellerinize sağlıkkk afiyet ball şeker olsunn bende öğlenden sonra atıcam inşallahhEki Görüntüle 2871400slm kızlar konuya denk gelince bir tanede ben atayım dedim.
Hoşbuldum sağol canım. Sanada şimdiden afiyet olsun.Ellerinize sağlıkkk afiyet ball şeker olsunn bende öğlenden sonra atıcam inşallahh
buarada hoşgeldinn :)
siz acı yemediğiniz için acı eliyordur ya bende göndereyim istersenbiliyorumm annemde geçen sene birinden antepten pulbiber nane getirtmişş ama pulbiberr inan öyle acıkii küçük bi ucundan atsan yemeğe yetiyo halende bitmedii heleki nanee
afiyet olsun hoş geldinizEki Görüntüle 2871400slm kızlar konuya denk gelince bir tanede ben atayım dedim.
aynennn bende bekarken annemler çok sabah akşam kahve içerlerdii bende alışmıştım onlarla evlendim tek içemedimm hiç eşimde hiç sevmiyo bi tuzlu kahve içirdim istemeye gelinceHoşbuldum sağol canım. Sanada şimdiden afiyet olsun.
Ben hamile kalmadan önce psikopat gibi hergün bazen günde 2 fincan içiyordum. Kesmese büyük çay fincanına yapıyordum.
İlk 3 ay yapıp içemedim tiksindim. Şimdide çok nadir içiyorum