- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
- Konu Sahibi Minnosprenses
evetAhahah patlıcandanmı
doğuma ne kadar var pekiİnşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetAhahah patlıcandanmı
doğuma ne kadar var pekiİnşallah
olsunn allah kucağına almayı nasip etsin canım benim bi yakınımda öyleydii hamile kalıyo düşüyodu bebek tutunamıyodu bitürlüü doktor dedii tüp bebek yapıp ağzını kapatıcaz dedii çok şükür bebek iyii oyüzden hiiç canını sıkma herşey çok güzel olcak kaç aylık pekiEvet sağolun.
Sağolun evet, rahimağzında açılma var diye atıldı dikiş.
Dahaa çoook var 18 haftalık şimdi. O günleri görürmüyüm bilmiyorumevet
doğuma ne kadar var peki
Bende 21 haftalık bebeğimi kaybettim, şimdi 18 haftalık olduk.olsunn allah kucağına almayı nasip etsin canım benim bi yakınımda öyleydii hamile kalıyo düşüyodu bebek tutunamıyodu bitürlüü doktor dedii tüp bebek yapıp ağzını kapatıcaz dedii çok şükür bebek iyii oyüzden hiiç canını sıkma herşey çok güzel olcak kaç aylık peki
O zaman kaşınsın napcan ona düşünüp seçenek yapıyorsun sendemi yemeyesin sevdiğinievet
doğuma ne kadar var peki
yatmaya devam et canım görürsün inşallah üzülme bakmışsın ooo zaman gelmiş doğmuşDahaa çoook var 18 haftalık şimdi. O günleri görürmüyüm bilmiyorum
tabii ilkin korkusuyla bunuda bianda oluyo iyi düşün iyi olsun motivasyonunu yüksek tuttBende 21 haftalık bebeğimi kaybettim, şimdi 18 haftalık olduk.
İnşallah bizde sağ salim kucağımıza alırız
o yokken yaparım diye düşünüyorum acıda yemiyor basuru var adamın acıyada alerjisi var bayılıyor manyakO zaman kaşınsın napcan ona düşünüp seçenek yapıyorsun sendemi yemeyesin sevdiğini
Ay inşallah, yatıyorum ama zaman geçmiyor ki. Hergün bir hafta gibiyatmaya devam et canım görürsün inşallah üzülme bakmışsın ooo zaman gelmiş doğmuş
hahahahah yaaa minnoşşşş allah senide güldürsün yaaa adamıı öldürme barii boşver patlıcnaı kendine yapo yokken yaparım diye düşünüyorum acıda yemiyor basuru var adamın acıyada alerjisi var bayılıyor manyak
Valla psikolojik olarak zorlanıyorum, o kaybettiğim haftayı ve sınır olan 26.haftayı geçebilirsek sağ salim o zaman belki rahatlarım. Allah kimseye evlat acısı vermesin,yokluğunu göstermesin.tabii ilkin korkusuyla bunuda bianda oluyo iyi düşün iyi olsun motivasyonunu yüksek tutt
güzel şeyler düşün bulunduğun durumdan sıkılma kitaplar al oku bebeğine birşerler işle burada ol sohbet edelim vakit geçerAy inşallah, yatıyorum ama zaman geçmiyor ki. Hergün bir hafta gibi
Sağol canım. Zaten burasıda olmasa kafayı yerim.güzel şeyler düşün bulunduğun durumdan sıkılma kitaplar al oku bebeğine birşerler işle burada ol sohbet edelim vakit geçer
belkide o nasip değilmişş allah belkide o iyi olmucaktı öyle düşün meselaValla psikolojik olarak zorlanıyorum, o kaybettiğim haftayı ve sınır olan 26.haftayı geçebilirsek sağ salim o zaman belki rahatlarım. Allah kimseye evlat acısı vermesin,yokluğunu göstermesin.
6 yıllık hasretim
ayyy canım birkez gözümün önünde bayıldı tövbe ettim bize geldiinde asla acı yapmam hatta sadece tuz atıyorum ya yemeklere korktum oda dedi acı biber olmasın karabiberide çok atma diğer türlü atabilirsin yoksa kızarıyor kıpkırmızı oluyor görmen lazım bayılıyor sonra karın ağrısı ile hastahaneye gidiyor öylrhahahahah yaaa minnoşşşş allah senide güldürsün yaaa adamıı öldürme barii boşver patlıcnaı kendine yap
dualar et canım rabbim o duaları boş bırakmazSağol canım. Zaten burasıda olmasa kafayı yerim.
Bebeğe hem çok yapasım var hemde yapmaya korkuyorum hatta sırf korkumdan cinsiyetini bile öğrenmedim.
Ayy sende anteplisin seversin işinde zor şimdi hee minnoşumo yokken yaparım diye düşünüyorum acıda yemiyor basuru var adamın acıyada alerjisi var bayılıyor manyak
Allah nasip eder inşallah canım, bizde evlendiğimizden beri uğraşıyoruz. Tedaviyle oldu her ikiside bir de dış gebelik geçirdim.belkide o nasip değilmişş allah belkide o iyi olmucaktı öyle düşün mesela
allah sana sağsalim bi çocuk nasip etmek istedii belki bu çok daha güzell sağlıklı olcak öyle düşün
bende nerdeyse 2buçuk senedir olmuyo uğraşıp duruyorum mesela
aayyy hassas demekkii böyle baharat şeylerii gerçekten alerjisi var adamınn tamda sen patlıcan hastası acı hastasısınn böyle çıkıyoo hep öyle olurr benimkide benim yediklerimi sevmezz aramızda çok büyük fark var bazen yemek konusunda tartışıyoruzzayyy canım birkez gözümün önünde bayıldı tövbe ettim bize geldiinde asla acı yapmam hatta sadece tuz atıyorum ya yemeklere korktum oda dedi acı biber olmasın karabiberide çok atma diğer türlü atabilirsin yoksa kızarıyor kıpkırmızı oluyor görmen lazım bayılıyor sonra karın ağrısı ile hastahaneye gidiyor öylr
Sürekli dilimde dua var zaten. Soran herkese dua edin diyorum hatta sizlerden de dua bekliyorum.dualar et canım rabbim o duaları boş bırakmaz