- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Rabbim sağlıcakla kavuştursun canım kötü düşünme inşallah çok dua et bende edicem senin içinSağol canım. Zaten burasıda olmasa kafayı yerim.
Bebeğe hem çok yapasım var hemde yapmaya korkuyorum hatta sırf korkumdan cinsiyetini bile öğrenmedim.
tamammm işte onları geride bırakk düşünmee önüne ne kadar arkandan bakıp düşünürsen daha kötü olursunAllah nasip eder inşallah canım, bizde evlendiğimizden beri uğraşıyoruz. Tedaviyle oldu her ikiside bir de dış gebelik geçirdim.
Dedim ya 6 yıllık hasret.
Allah razı olsun, Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahRabbim sağlıcakla kavuştursun canım kötü düşünme inşallah çok dua et bende edicem senin için
Bakalım nasip. İnşallah sende kavuşursun en kısa zamanda.tamammm işte onları geride bırakk düşünmee önüne ne kadar arkandan bakıp düşünürsen daha kötü olursun
şimdi geleceğin önünde neler olacağına bak
inşallahh kuzumm önce senin güzel haberlerini alalımda :) :)Bakalım nasip. İnşallah sende kavuşursun en kısa zamanda.
Sağolinşallahh kuzumm önce senin güzel haberlerini alalımda :) :)
aa bizim bazı akrabamız var adıyamandaSağolbu arada patlıcan kebabı muhabbeti geçiyor. Bende Adıyamanlıyım, patlıcanı acıyı bizde çok yeriz.
ashton kutcher in yeni evli filmi. Ben sevmiştim tavsiye ederim gerçi adamın filmleri hepsi güzel.aranızdaa vaoovvv dediğiniz bi film varmı acaba
Neresinde, ben şimdi memlekette değilim muğla da oturuyorum.aa bizim bazı akrabamız var adıyamanda
hiç hatırlamıyorum canım hiçte sormadım ama uzaktan birazNeresinde, ben şimdi memlekette değilim muğla da oturuyorum.
çok özledim orayı
bakacağım bunuda canım :)ashton kutcher in yeni evli filmi. Ben sevmiştim tavsiye ederim gerçi adamın filmleri hepsi güzel.
Hım uzaktansa boşverhiç hatırlamıyorum canım hiçte sormadım ama uzaktan biraz
bakacağım bunuda canım :)
evett amir khanın fimleri çok güzel bazılarını izlemiştim çok öncedenHım uzaktansa boşver
Ben yabancı filmleri pek izlemem ama o adamın ve aamir khanın filmleri neredeyse hepsi çok iyi.
Korku filmi hayatta izleyemiyorum, yanımda biri kötü bir şey bile konuşsa rüyama giriyor.evett amir khanın fimleri çok güzel bazılarını izlemiştim çok önceden
korku film olabilir gerilim korku öbür hiç heyecanlı olmuyo
aman amann şu hamileyken izlemek iyi değill zaten hamile kalınca bırakıcammm benKorku filmi hayatta izleyemiyorum, yanımda biri kötü bir şey bile konuşsa rüyama giriyor.
İzlersem uyuyamam.
Bana komedi olucak
Yok ben normalde de korkak biriyimaman amann şu hamileyken izlemek iyi değill zaten hamile kalınca bırakıcammm ben
ben de öyleydim alıştım biliyomusun artık eşim bide gece gidiyo çalışmaya nasıl uyuyosam çok rahat uyuyom nedense
O zaman boşver canımm ayrıca muğlada oturuyomuşsun ne güzell hem yaz hem kış ordasın :)Yok ben normalde de korkak biriyim
Hiç bir zaman izlemedim, karanlıkta pencereden dışarı bile bakamam.
dualarıız seninle ben bekarım ama arkadaşların hep destekcisiyim neer yaşadıklarını çok iyi biliyorum akrabalarımda gördümYok ben normalde de korkak biriyim
Hiç bir zaman izlemedim, karanlıkta pencereden dışarı bile bakamam.
Yedinci Hayat - Seven Sisters - What Happened To Monday 2017 Full HD Film izle bunu izle lütfenevett aynıı senle ben aynıyız işteegönder bakemm