- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
Ağlama canım biliyorum çok zor ama babacığın sınavını tamamlamış artık artık olunması gereken yerde. Bizler yalan dünyadayız bizlerin sınavı hala devam ediyor. Biliyorum çok zor çok sabır gerek seni anlayabiliyorum Benim de babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor heran bu son aklımda birkere telefonu açmasalar aklım gidiyor en basiti. Ama herşey bizim için rabbim sabır versin sizlere de inşallahh ahirette görüşeceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık gibi düşünRuyamda gordum ama yanimdaymis gibi hissettim sabah sabah kalkmistim salona gectim hungur hungur agladim ruyaalra ben cok etkileniyorumm varyaa esimde bakti yatakta yok nerde bu geldi buldu beni salonda babamda asla aglamami istemezz agladim diye bidaha gelmedii ruyama 1 senedir
Yaaaaaa oylemiii ne kanserii benimkii de hastaydii yatalakti hep ben 5 yasindayken yataga dustuu als hastasiydii 15 yasimda vefat ettii allahh sagligina kavustursun insallahh babani seni bebde cok iyi anliyorummAğlama canım biliyorum çok zor ama babacığın sınavını tamamlamış artık artık olunması gereken yerde. Bizler yalan dünyadayız bizlerin sınavı hala devam ediyor. Biliyorum çok zor çok sabır gerek seni anlayabiliyorum Benim de babam 5 senedir kanser tedavisi görüyor heran bu son aklımda birkere telefonu açmasalar aklım gidiyor en basiti. Ama herşey bizim için rabbim sabır versin sizlere de inşallahh ahirette görüşeceksiniz. Kısa süreli bir ayrılık gibi düşün
KapattırmışHahahah ell atmismii iyi yapmis vallaaa
Ay ağda yapamıyorum kendi kendime de öyle şey yapxam ya Allah korusun valla çoluğumuz çocuğumuz olcak yadırgamak istemiyorum bu kafaları ama nebileyimzaten evlediğin insan seni öyle kabul etmeyecek biri ise evlenme bu zorbalığıda kendie yapma demi benim bir yerim kanasa fena oluyorum gidip böylee birşey yapmam mesela
Allahım mekanını cennet eylesin babacığının canım tekrardan sizlere de sabırların büyüğübü versin inşallahYaaaaaa oylemiii ne kanserii benimkii de hastaydii yatalakti hep ben 5 yasindayken yataga dustuu als hastasiydii 15 yasimda vefat ettii allahh sagligina kavustursun insallahh babani seni bebde cok iyi anliyorumm
gözü almış demektir bunu yapan daha sonra diktirmeye ne gerek varBide yani minnoss kimisinin kanamazz yanii illa kan akicak diye olcak hali yok ozamann kocasii kafasii gidikk guvenmiyosa demekki zaten afedersin kiz bozdurmus korka korka evleniyo
allah ıslah etsin ne diyelimKapattırmış
Ay ağda yapamıyorum kendi kendime de öyle şey yapxam ya Allah korusun valla çoluğumuz çocuğumuz olcak yadırgamak istemiyorum bu kafaları ama nebileyim
Buyukbabamda oyle 3 sefer atlatti hattaa sonra artik yaslandii nese bunlari konusup daha fazla uzmeyelim iyi dusunelim iyi olalimm❤❤Allahım mekanını cennet eylesin babacığının canım tekrardan sizlere de sabırların büyüğübü versin inşallah
Akciğer kanseri canım
Eee yaniii evlenene kadar bekleyemiyosa psikolojinde bir sorun vargözü almış demektir bunu yapan daha sonra diktirmeye ne gerek var
bu konuda çok konuşmayalım kk da bunların savunucusu var aman dikkat evlenmedende yapılırmış vs bana göre yanlışEee yaniii evlenene kadar bekleyemiyosa psikolojinde bir sorun var
Aynennn baska konuya gecelimm hahahaha yeter bukadarbu konuda çok konuşmayalım kk da bunların savunucusu var aman dikkat evlenmedende yapılırmış vs bana göre yanlış
eeee ne pişiricen bu günAynennn baska konuya gecelimm hahahaha yeter bukadar
Hic bilmiyorum yaaa hergün aksama kadar ne pisiricem diye kafayi yiyomeeee ne pişiricen bu gün
kocanda yesin kabakHic bilmiyorum yaaa hergün aksama kadar ne pisiricem diye kafayi yiyomkendime sanirim kabak yemegi yaparim diyetteyim azcuk kocama ne yapacem bilmemm
ahaha bende pek sevmem kabağı nişanlımda sevmez aramam yani kabakYemeyy basimin belasiii
Aynen canım konuşmayalım hepsi bizim için iyi şeyler düşünelimBuyukbabamda oyle 3 sefer atlatti hattaa sonra artik yaslandii nese bunlari konusup daha fazla uzmeyelim iyi dusunelim iyi olalimm❤❤
Bende hic sevmezdimm cano ama evde kendin yapinca evlenince bak yemedigin seyleri yiyceksinn heleki bezelye bile sevmezdimmahaha bende pek sevmem kabağı nişanlımda sevmez aramam yani kabak
Aynen canım konuşmayalım hepsi bizim için iyi şeyler düşünelim
Bezelye seveim ama kabak aramam yaBende hic sevmezdimm cano ama evde kendin yapinca evlenince bak yemedigin seyleri yiyceksinn heleki bezelye bile sevmezdimmevlenince hak vercen bana
Uuuu antepliler patlicani cok severrr hahahah idare edecen artikBezelye seveim ama kabak aramam yapatlıcana da alerisi var beyimizin allah bana yardım etsin