- 16 Mart 2008
- 45.578
- 221.975
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.981
Bir iki gün sonra geçer yine de kendini çok zorlama .bırak savaşsin antikorlar.@Deliidivane aa Antep güneydoğu ama adana AkdenizElhan aşı oldum ya abla ondna ağrım vardı ama hafif bu gün @MssPARE bu gün bahçe işi var mı canım @
Kıl ağrım va biraz cuma günü aşı oldum ben cuma günü akşam içim yandı sanki ama 2 saat kadar sonra geçti başka etkisi olmadı canımGeldik şükür beklemedik hemen aldılarYan etki oldu mu kuzucum sende aşı bazılarında ağrı sızı felan yapıyomuş Düğünün ne zamann az kalmış sanırım
Tamam ablacımBir iki gün sonra geçer yine de kendini çok zorlama .bırak savaşsin antikorlar.
Eşimde de kol ağrısı var şimdilik sadece normal demek kiKıl ağrım va biraz cuma günü aşı oldum ben cuma günü akşam içim yandı sanki ama 2 saat kadar sonra geçti başka etkisi olmadı canımdün lız kardeşim oldu ondanda baş ağrısı oldu kol ağrısı ile baş ağrısı aynı şekilde 2 saat kadar sonra geçti
İnşAllah olur canım rabbim hayırlısını versinEşimde de kol ağrısı var şimdilik sadece normal demek kiben de çok olmak istiyorum hatta etrafımda olanlardan daha çok ben istiyodum ama gebelik planladığım için olamıyorum gerçi sadece plan var kendisi olmuyo gebeliğin ama
Amin canımmİnşAllah olur canım rabbim hayırlısını versin
Hem salıncak hem kahve keyfi bi aradaKahveler nerde kaldı
Minnoosssuummmmm afiyet ball seker olsunn benim bugun hic icesim yok pekKahveler nerde kaldı
Afiyet bal olsun caniimm❤❤Amin canımm
Hem salıncak hem kahve keyfi bi arada
Teşekkür ederim bebeğimmAfiyet bal olsun caniimm❤❤
Afiyet olsun canımAmin canımm
Hem salıncak hem kahve keyfi bi arada
Neden canımMinnoosssuummmmm afiyet ball seker olsunn benim bugun hic icesim yok pek
Yaaa cevrem den duydugum icin bide diyolar cocuk yapmaya calismaya basladiginizda ogun kahve icme diyolar banaNeden canım
Aaa o zaman azalt canımYaaa cevrem den duydugum icin bide diyolar cocuk yapmaya calismaya basladiginizda ogun kahve icme diyolar banadogrumu yanlis mi o bile belli degill bikere biray hic icmedim kahve gene aynii ortada bise yoktu neye ne inanacagıma sasirdim
Afiyet olsun canım
Öyle de at ne olacakAfiyet olsun canımben her defasında fotoğraf çekmeyi unutuyorum. Eşimle çok özenmiyoruz. Bulaşık olmasın diye altlık bile kullanmıyoruz belki ondandır.