Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Çok şükür be ablam idare ediyoruz , hayatla mücadele :) sen de iyisindir inşallah, enerjine bayılıyorum
Ben de aynı kuzum. İyiyim çok şükür. senin de iyi olmana sevindim. Sen yeni evliyken tanışmıştık o günler geldi aklima ...yılları devirdik. Şimdi çok tatlı bir annesin...Rabbim hep iyi sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin canım . ortak sayfalarda karşılaşmamız da çok güzel.

Abla Hatırlarsan ortada bebe yokken benim çıtır anne olabilmem için bana destek oluyordun ama ben hala o çıtır anne olamadım , bu tembellikle de biraz zor

D Deliidivane aa Antep güneydoğu ama adana Akdeniz Elhan aşı oldum ya abla ondna ağrım vardı ama hafif bu gün MssPARE bu gün bahçe işi var mı canım @
Jou iyi yapmışsın canım ben kahvaltımı yaptım şimdi ütü var biraz onu hallederim sonra da kahve zamanı
Ben kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi , kayınvalideye hazırladım sadece. Biraz evi süpürüp silip ben de bi kahve içerim belki

Hoşgeldin canım
Ooyyşş hazirla serpme yap guzel guzelll
Hazırladım yidik bile çayımı yudumluyorum sıcakta biryandan terleyip biryandan sıcak çay içmek sevdyaa dahilmi
Günaydın yavrular hele bakın kim gelmiş

tabiki ben ben ben
Günaayydın mssimm paremmm
Günaydın kuzucumm eşimi aşıya götürücem Döndüğümde sabah kahvemle geliyorum
Aşı artık haftasonlarıda oluyormu ya baya sıkılaşmaya başladı he
Ayyy inşallah hadi bakalım.
Heyecanla bekliyoruz. Rabbim yüzünü güldürsün.
Ay ablam Allah razı olsun inşallah hayısıysa olsunn
Daha yeni bitanem bir iki güne geçer inşallah dinlendir fazla iş yapma. Bende iyiyim napayım bugün baya sıcak bir güne uyandık ya

Çook sıcakk eve gelir gelmez suya daldım resmen aşı oluyo kuzucum hatta Aydında meydana mobil araç koymuşlar şartsız koşulsuz aşı vuruyolar benim de olasım vardı da şu hamilelik konusu şüphe ettirdi gebelik düşünme demişti dimi senin doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…