- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.941
Valla büyük konuştuğum ne varsa yaşadım ve yaşıyorum pişmanımAhahah genelde öyle olur bende adanada nefret ederdim şimdi adanaya gelin gidicemsinopun neresindensin
Evet canım nişanlım ben aşıda çok beklenmiyor ben 2 gün önce oldumHoşbuldum canımminşallah aşı sırası olmuyodur da fazla oyalanmayız
Evlilik hazırlığı mı yoksa
Buna şükür idare ediyoruz işte, nasıl gidiyor hazırlıklar? Anladığım kadarıyla sizinde uzak ilişki, bizimde öyleydi zor oluyor.İyiyim canım bende keyifler nasıl bakalım
Aman iyi ol tatlım moralin nasıl iyisin dimi herşey yolunda miMssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek
@Mimariye canım iyiyim çok şükür kol ağrım çok hafif var dünden daha az sen nasılsınJou ne yapıyorsun bakım kötü rüya gördüm uyandım 4.30 da soluğu kk da aldım azıcık oyalanıp uyudum aynen eşya yüzünden stresteyiz normalde yan yana gelsek kavgamız olmaz ama özele dende olabilir ben özledim çünkü Elhan ablacım günaydın nasılsın @sev9 hoş geldin kahve için toplanalım hep beraber içelim kahvelerimiz Mcz09 nasılsın canım dün konuşamadık
Şey eski sevgilim sinopluydu benimValla büyük konuştuğum ne varsa yaşadım ve yaşıyorum pişmanımsen de dikkat et erfelek canım
Herseyy bi gorusme sekli vardiirr bak buna kismet olurrÖyle işte canım bakalım artık düğünde mi görüşürüz neneyseki mobilya almamız gerekiyor o zaman görüşürüz herhalde
Nişandqn önce ayda 2 kez görürdüm nişanlandık adamı 3-4 ayda bir görür oldumBuna şükür idare ediyoruz işte, nasıl gidiyor hazırlıklar? Anladığım kadarıyla sizinde uzak ilişki, bizimde öyleydi zor oluyor.
Çok şükür canım herşey yolunda sen nasılsın ne yapıyorsunAman iyi ol tatlım moralin nasıl iyisin dimi herşey yolunda mi
Aynen canımHerseyy bi gorusme sekli vardiirr bak buna kismet olurr
Biz 3 yıl sevgiliydik 3 defa görüştük.Nişandqn önce ayda 2 kez görürdüm nişanlandık adamı 3-4 ayda bir görür oldum
Ayyy napiyim minnosumm birazdan kahvalti hazirlarimmÇok şükür canım herşey yolunda sen nasılsın ne yapıyorsun
Benim hiç akdenizde arkadaşım tanıdığım yok şuan bunu farkettimŞey eski sevgilim sinopluydu benimahahah aklıma geldi ya üniversite arkadaşımda gerzeli
Canım sen nasılsın?Herseyy bi gorusme sekli vardiirr bak buna kismet olurr
İnternet aşkı mı :)Biz 3 yıl sevgiliydik 3 defa görüştük.
Nişanlıyken nişanda görüştük
Bende aynı rutin işler kuzum iyiyim şükürÇok şükür canım herşey yolunda sen nasılsın ne yapıyorsun
Ben deHosbuldum canim, tanıştığıma çok memnun oldum
Hayır arkadaşlarımız görüştürdü bizi. Kısmetse varmış 6 yıldır evliyizİnternet aşkı mı :)
Geçmiş olsun minnoşum. Dün temizlik yemek kolunu yormuşsun sankimMssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek
@Mimariye canım iyiyim çok şükür kol ağrım çok hafif var dünden daha az sen nasılsınJou ne yapıyorsun bakım kötü rüya gördüm uyandım 4.30 da soluğu kk da aldım azıcık oyalanıp uyudum aynen eşya yüzünden stresteyiz normalde yan yana gelsek kavgamız olmaz ama özele dende olabilir ben özledim çünkü Elhan ablacım günaydın nasılsın @sev9 hoş geldin kahve için toplanalım hep beraber içelim kahvelerimiz Mcz09 nasılsın canım dün konuşamadık
Bitanemm nerelerdesin sesin cıkmiyor iyiyimm cok sukurr sen nasilsin asillCanım sen nasılsın?