- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.001
Cay aklima gelmddi cekmek suan detox cayi iciyorumTamam canım sende çay iç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cay aklima gelmddi cekmek suan detox cayi iciyorumTamam canım sende çay iç
Afiyet olsun bitanemCay aklima gelmddi cekmek suan detox cayi iciyorum Eki Görüntüle 2874101
Yok canım hastane işleri var o yüzden bizde kalıyo bu aralarİçelim hep beraber kayınvalideme mi yaşıyorsun
Anladım canım benimYok canım hastane işleri var o yüzden bizde kalıyo bu aralar
Minnosss bizimde uzaktan oldu hep ama internet aşkı ayda bir gorusuruduk bazen 2 ayda bilur dugun fln telesi olunca 4 ay gorusememistik tesadüfen bide tanidik cikti yaniiiAnladım canım benim
Ahh eskiden internet neydi öyle ne aşklar yaşandı Allah bilirMinnosss bizimde uzaktan oldu hep ama internet aşkı ayda bir gorusuruduk bazen 2 ayda bilur dugun fln telesi olunca 4 ay gorusememistik tesadüfen bide tanidik cikti yaniii
Valla kiz eskiden internette oluyodu hatta feysten yanii bide benim onceden yasadigim yerde oturuyodu tesadufe bakk resmen eski oturdugum ilce ye gittim yanii ailesiyle tanismaya mesela kaynanamla eski soyadimız bile aynı memleketimiz ayni ama alakmız bile yokAhh eskiden internet neydi öyle ne aşklar yaşandı Allah bilir
Bilmez miyim canım ne canlar yaktı o face şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuşValla kiz eskiden internette oluyodu hatta feysten yanii bide benim onceden yasadigim yerde oturuyodu tesadufe bakk resmen eski oturdugum ilce ye gittim yanii ailesiyle tanismaya mesela kaynanamla eski soyadimız bile aynı memleketimiz ayni ama alakmız bile yok
Bizim üniversiteden arkadaşımın annesi tanıştırdıMinnosss bizimde uzaktan oldu hep ama internet aşkı ayda bir gorusuruduk bazen 2 ayda bilur dugun fln telesi olunca 4 ay gorusememistik tesadüfen bide tanidik cikti yaniii
Evettt yaaa demekki kısmett buislerr biraz sorunlu oldu dayilarim hakkinda hep arastirma yapti ama iyi insanlar cikti cok sukur kaderimde boyle varmis demekkii ve cok sukurr hic kotu bise yasamadimBilmez miyim canım ne canlar yaktı o face şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuş
Oooooo oda guzel birseymis yaa universiteden fln bide anası kaynana fenaBizim üniversiteden arkadaşımın annesi tanıştırdı
Maşallah canım hep mutlu olunEvettt yaaa demekki kısmett buislerr biraz sorunlu oldu dayilarim hakkinda hep arastirma yapti ama iyi insanlar cikti cok sukur kaderimde boyle varmis demekkii ve cok sukurr hic kotu bise yasamadim
Yaa işte kısmet 8 seneye yakın bir ilişkim vardı ondan ayrıldım 2 hafta sonra arkadaşımın annesi tanıştırdı nişanlımla 1 sene konuştuk nişanlandıkOooooo oda guzel birseymis yaa universiteden fln bide anası kaynana fena
Tesekkur ederimm canimmMaşallah canım hep mutlu olun
Oda güzell birsey amaa benim akrabamda coğu hep oyle ve evlilikleri cok iyi seninde oyledir insaallahhBen görücü usulü evlendim kızlar
Peki tanışma fırsatınız oldum Nişandqn ömceBen görücü usulü evlendim kızlar
Bakkk kismetin buymus demekkii benimde eski sevgilimde oyleydik 6 seneliktik ama olmadi iyikide olmadi diyorum cok sukurr belki daha kotusu yasiycaktimYaa işte kısmet 8 seneye yakın bir ilişkim vardı ondan ayrıldım 2 hafta sonra arkadaşımın annesi tanıştırdı nişanlımla 1 sene konuştuk nişanlandık
8 sene mi oyy bitiş nedenini merak ettimYaa işte kısmet 8 seneye yakın bir ilişkim vardı ondan ayrıldım 2 hafta sonra arkadaşımın annesi tanıştırdı nişanlımla 1 sene konuştuk nişanlandık
Kızzzzzz dogurr helee hele bi teyzoss olalımm yaparsın onuda kacmiyoya sonuçtaa üzme kendi sıkma caniniEki Görüntüle 2874147 sürekli yatmak zorunda değilken günlük kahve yada semaverde çay keyfi yapıyordum. Nasıl özledim anlatamam buda o zamandan kalma.