Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Tamam canım 🥰❤️ sende çay iç
Cay aklima gelmddi cekmek suan detox cayi iciyorum
20210620_141544.jpg

Ahh eskiden internet neydi öyle ne aşklar yaşandı Allah bilir 😂
Valla kiz eskiden internette oluyodu hatta feysten yanii bide benim onceden yasadigim yerde oturuyodu tesadufe bakk resmen eski oturdugum ilce ye gittim yanii ailesiyle tanismaya 😀 mesela kaynanamla eski soyadimız bile aynı memleketimiz ayni ama alakmız bile yok😀😀

Valla kiz eskiden internette oluyodu hatta feysten yanii bide benim onceden yasadigim yerde oturuyodu tesadufe bakk resmen eski oturdugum ilce ye gittim yanii ailesiyle tanismaya 😀 mesela kaynanamla eski soyadimız bile aynı memleketimiz ayni ama alakmız bile yok😀😀
Bilmez miyim canım ne canlar yaktı o face 🤣 şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuş🥰

Bilmez miyim canım ne canlar yaktı o face 🤣 şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuş🥰
Evettt yaaa demekki kısmett buislerr biraz sorunlu oldu dayilarim hakkinda hep arastirma yapti ama iyi insanlar cikti cok sukur kaderimde boyle varmis demekkii ve cok sukurr hic kotu bise yasamadim 😇🥰

Yaa işte kısmet 8 seneye yakın bir ilişkim vardı ondan ayrıldım 2 hafta sonra arkadaşımın annesi tanıştırdı nişanlımla 1 sene konuştuk nişanlandık
Bakkk kismetin buymus demekkii benimde eski sevgilimde oyleydik 6 seneliktik ama olmadi iyikide olmadi diyorum cok sukurr belki daha kotusu yasiycaktim

X