Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ahh eskiden internet neydi öyle ne aşklar yaşandı Allah bilir
Valla kiz eskiden internette oluyodu hatta feysten yanii bide benim onceden yasadigim yerde oturuyodu tesadufe bakk resmen eski oturdugum ilce ye gittim yanii ailesiyle tanismaya mesela kaynanamla eski soyadimız bile aynı memleketimiz ayni ama alakmız bile yok

Bilmez miyim canım ne canlar yaktı o face şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuş

Bilmez miyim canım ne canlar yaktı o face şanlıymışsın kavuşmuşsunuz ne güzel , ama öyle bi tesadüfte gerçekten şaşılacak şey , tatlı olmuş
Evettt yaaa demekki kısmett buislerr biraz sorunlu oldu dayilarim hakkinda hep arastirma yapti ama iyi insanlar cikti cok sukur kaderimde boyle varmis demekkii ve cok sukurr hic kotu bise yasamadim

Yaa işte kısmet 8 seneye yakın bir ilişkim vardı ondan ayrıldım 2 hafta sonra arkadaşımın annesi tanıştırdı nişanlımla 1 sene konuştuk nişanlandık
Bakkk kismetin buymus demekkii benimde eski sevgilimde oyleydik 6 seneliktik ama olmadi iyikide olmadi diyorum cok sukurr belki daha kotusu yasiycaktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…