- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.021
Çok şükür canım idare ettiğin zaman iyi :))Tesekkur ederimm canimm
Oda güzell birsey amaa benim akrabamda coğu hep oyle ve evlilikleri cok iyi seninde oyledir insaallahh
Tabiii oliyor öyle şeyler hepimiz biseyleri idare ediyoruzz hepimiz dört dortluk degiliz maaleseffÇok şükür canım idare ettiğin zaman iyi :))
Detaylı tanışma olmadı ama nişandan sonrada hiç gelmedi yanıma biliyo musun gelip gezelim tozalım modu hiç olmadı bizde. GaripPeki tanışma fırsatınız oldum Nişandqn ömce
Orası öyle teyzesi de insan elindeyken kıymetini bilmiyor işte ufak tefek şeylerin. İnşallah bu kadar zorluktan sonra sağ salim doğardaKızzzzzz dogurr helee hele bi teyzoss olalımm yaparsın onuda kacmiyoya sonuçtaa üzme kendi sıkma canini
Semaveri çook fazla severim ama burda yakma imkanım yok sitede oturduğum için malesefEki Görüntüle 2874147 sürekli yatmak zorunda değilken günlük kahve yada semaverde çay keyfi yapıyordum. Nasıl özledim anlatamam buda o zamandan kalma.
Benim bahçem müsait neredeyse hergün toplanır içerdik. Sende elektriklisinden yakıcan artıkSemaveri çook fazla severim ama burda yakma imkanım yok sitede oturduğum için malesef
Dogar dogar hissediyorumm allahimm kucagina almayi nasip etsin insaallahhOrası öyle teyzesi de insan elindeyken kıymetini bilmiyor işte ufak tefek şeylerin. İnşallah bu kadar zorluktan sonra sağ salim doğarda
Aynenn bende oylee bakk iyiki da o olmamis diyorum sok sukur yaMcz09 doğum olsun ondan sonra hep yaparsın D Deliidivane çokk uzun bir olay sonucun da ayrılmaya karar verdim Jou aynen öyle canım iyi kide ayrılıp şuanki nişanlımla evleniyorum diyorum iyi kş
İnşallah canımMcz09 doğum olsun ondan sonra hep yaparsın D Deliidivane çokk uzun bir olay sonucun da ayrılmaya karar verdim Jou aynen öyle canım iyi kide ayrılıp şuanki nişanlımla evleniyorum diyorum iyi kş
İnşallah canım darısı senin başına İnşallah sende dualarımdasın.Dogar dogar hissediyorumm allahimm kucagina almayi nasip etsin insaallahh
Insaallahh bitanemmİnşallah canım darısı senin başına İnşallah sende dualarımdasın.
Benim hikayede öyle,bende iyiyim olmamış diyorum eşimle ayrıldığım kişi sayesinde tanışmıştım. Nasip denilen şey gerçekten çok hayret edici.Aynenn bende oylee bakk iyiki da o olmamis diyorum sok sukur ya
Hakkatende oylee kader seni baska yola birsekilde goturuyo onu bende sasiriyorum heptenBenim hikayede öyle,bende iyiyim olmamış diyorum eşimle ayrıldığım kişi sayesinde tanışmıştım. Nasip denilen şey gerçekten çok hayret edici.
Aaa nasılBenim hikayede öyle,bende iyiyim olmamış diyorum eşimle ayrıldığım kişi sayesinde tanışmıştım. Nasip denilen şey gerçekten çok hayret edici.
Biriyle konuşuyorduk sonra askere gitti eşimin telefonuyla aradı beni bir kaç defa kendi telefonu bozulunca. Sonra beni aldattığını öğrendim. Bittikten aylar sonra eşim telefonda ki aramaları hiç silmeyen biri asker arkadaşları sanıp beni aradı ve biz ara ara konuştuk. Sonrada manita olduk falan derken uzadı gitti mevzu nerelere geldiAaa nasıl
Aaayyyyy ne guzel bi hikaye kiz bu terbiyesizz aldatmis bide cok iyii oldu da ordan aradi senii baskada oyle devam ettiBiriyle konuşuyorduk sonra askere gitti eşimin telefonuyla aradı beni bir kaç defa kendi telefonu bozulunca. Sonra beni aldattığını öğrendim. Bittikten aylar sonra eşim telefonda ki aramaları hiç silmeyen biri asker arkadaşları sanıp beni aradı ve biz ara ara konuştuk. Sonrada manita olduk falan derken uzadı gitti mevzu nerelere geldiönümüzdeki ay 9.yılımız bitecek sevgili olalı,evleneli de 6 yıl bitti.
Evet şerefsiz kendi kaldı ortada Allah affetsin beddua etmiştim bir sürü.Aaayyyyy ne guzel bi hikaye kiz bu terbiyesizz aldatmis bide cok iyii oldu da ordan aradi senii baskada oyle devam etti
Oohhh iyi olduu bakk gelecek kucagina almayi nasip etsin allahimm hep diyorum bunuEvet şerefsiz kendi kaldı ortada Allah affetsin beddua etmiştim bir sürü.
Eşimle çok şey yaşadık iyi kötü geldik buralara. Hayırlısıyla birde bebemiz sağ salim gelirse inşallah daha güzel olacak.
Dualarına beni de ekler misin rica etsemİnşallah canım darısı senin başına İnşallah sende dualarımdasın.