Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Çok şükür be ablam idare ediyoruz , hayatla mücadele :) sen de iyisindir inşallah, enerjine bayılıyorum ❤️
Ben de aynı kuzum. İyiyim çok şükür. :KK68: senin de iyi olmana sevindim. Sen yeni evliyken tanışmıştık o günler geldi aklima ...yılları devirdik. Şimdi çok tatlı bir annesin...Rabbim hep iyi sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin canım . :KK60:ortak sayfalarda karşılaşmamız da çok güzel. :KK9:

Ben de aynı kuzum. İyiyim çok şükür. :KK68: senin de iyi olmana sevindim. Sen yeni evliyken tanışmıştık o günler geldi aklima ...yılları devirdik. Şimdi çok tatlı bir annesin...Rabbim hep iyi sağlıklı günlerini görmeyi nasip etsin canım . :KK60:ortak sayfalarda karşılaşmamız da çok güzel. :KK9:
Abla Hatırlarsan ortada bebe yokken benim çıtır anne olabilmem için bana destek oluyordun 🌺 ama ben hala o çıtır anne olamadım , bu tembellikle de biraz zor 😅

D Deliidivane aa Antep güneydoğu ama adana Akdeniz 😂 Elhan Elhan aşı oldum ya abla ondna ağrım vardı ama hafif bu gün MssPARE MssPARE bu gün bahçe işi var mı canım @
Jou Jou iyi yapmışsın canım ben kahvaltımı yaptım şimdi ütü var biraz onu hallederim sonra da kahve zamanı 🥰
Ben kahvaltı yapmadım bugün canım istemedi , kayınvalideye hazırladım sadece. Biraz evi süpürüp silip ben de bi kahve içerim belki 🥰

Kızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Hoşgeldin canım 🤗💙
Ooyyşş hazirla serpme yap guzel guzelll🤭🤭
Hazırladım yidik bile çayımı yudumluyorum 😍 sıcakta biryandan terleyip biryandan sıcak çay içmek sevdyaa dahilmi 😂😂😂
Günaydın yavrular hele bakın kim gelmiş

👩‍🦰tabiki ben ben ben :KK70: :KK70:
Günaayydın mssimm paremmm 😍😂😂
Günaydın kuzucumm eşimi aşıya götürücem 😂😂 Döndüğümde sabah kahvemle geliyorum 😍
Aşı artık haftasonlarıda oluyormu ya baya sıkılaşmaya başladı he 😂
Ayyy inşallah hadi bakalım. :KK9:
Heyecanla bekliyoruz. Rabbim yüzünü güldürsün. :dua:
Ay ablam Allah razı olsun inşallah hayısıysa olsunn 🤗🤲🏼
MssPARE MssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek 🤗
Cookiie Cookiie canım iyiyim çok şükür kol ağrım çok hafif var dünden daha az sen nasılsın Jou Jou ne yapıyorsun bakım kötü rüya gördüm uyandım 4.30 da soluğu kk da aldım azıcık oyalanıp uyudum aynen eşya yüzünden stresteyiz normalde yan yana gelsek kavgamız olmaz ama özele dende olabilir ben özledim çünkü 😔 Elhan Elhan ablacım günaydın nasılsın sev9 sev9 hoş geldin kahve için toplanalım hep beraber içelim kahvelerimiz Mcz09 Mcz09 nasılsın canım dün konuşamadık
Daha yeni bitanem bir iki güne geçer inşallah dinlendir fazla iş yapma. Bende iyiyim napayım bugün baya sıcak bir güne uyandık ya

Hoşgeldin canım 🤗💙

Hazırladım yidik bile çayımı yudumluyorum 😍 sıcakta biryandan terleyip biryandan sıcak çay içmek sevdyaa dahilmi 😂😂😂

Günaayydın mssimm paremmm 😍😂😂

Aşı artık haftasonlarıda oluyormu ya baya sıkılaşmaya başladı he 😂

Ay ablam Allah razı olsun inşallah hayısıysa olsunn 🤗🤲🏼

Daha yeni bitanem bir iki güne geçer inşallah dinlendir fazla iş yapma. Bende iyiyim napayım bugün baya sıcak bir güne uyandık ya
Çook sıcakk eve gelir gelmez suya daldım resmen 😂 aşı oluyo kuzucum hatta Aydında meydana mobil araç koymuşlar şartsız koşulsuz aşı vuruyolar benim de olasım vardı da şu hamilelik konusu şüphe ettirdi gebelik düşünme demişti dimi senin doktorun 😊

X