- Konu Sahibi leylakdeniz
-
bende aynı yoldayım bu sene sınava girmeyi düşünüyorum,evliyim ve iki çocuğum var ve yaş 32,bu ikinci üni olacak,kazanırsam hayatta benden mutlu insan olmaz sanırım..
konu başlığı açılalı uzun zaman olmuş ama şahsen benim durumum da farklı değil yaklaşık 3 yıl sonra bile.şu anda 30 yaşında 2 yıldır işsiz bir mimarım.bu yıl %50 burslu istanbul ticaret üniversitesi psikoloji bölümünü kazandım.kayıtlar ayın 5 inde ama ben hala bu yaştan sonra acaba nasıl olur kaygısındayım.heralde iş ciddiye binince bazı şeyler dank etti kafama.çünkü çalışırken olsun ya yaş sorun olmaz diye kendimi yüreklendirdim.şimdi ise acaba başka kimler var benim gibi sıkılan bu konuda diye nette geziniyorum.lütfen benzer durumu şu anda yada yakın bir zamanda yaşayan veya yaşamış birisi varsa yorumlarını yazabilir mi?
çok sevinirim.yardıma ihtiyacım var((((((((
oku valla gül gibi bölüm,psikoloji.hem bitirince assslaaaaaa işsiz kalmıyosun.durma oku tek tavsiyem.gerçekten yaş sorun olmaz.
bende 30 yaşındayım bu sene sınava girdim ve kazandım bırakın sınıfı okulun en yaşlı öğrencisi olmasam bari
mkü coğrafya bölümü.siz?hangi bölüm hangi üniversite?
bendensin yani okulun en yaşlısı ihtimali olanlardan(
konu başlığı açılalı uzun zaman olmuş ama şahsen benim durumum da farklı değil yaklaşık 3 yıl sonra bile.şu anda 30 yaşında 2 yıldır işsiz bir mimarım.bu yıl %50 burslu istanbul ticaret üniversitesi psikoloji bölümünü kazandım.kayıtlar ayın 5 inde ama ben hala bu yaştan sonra acaba nasıl olur kaygısındayım.heralde iş ciddiye binince bazı şeyler dank etti kafama.çünkü çalışırken olsun ya yaş sorun olmaz diye kendimi yüreklendirdim.şimdi ise acaba başka kimler var benim gibi sıkılan bu konuda diye nette geziniyorum.lütfen benzer durumu şu anda yada yakın bir zamanda yaşayan veya yaşamış birisi varsa yorumlarını yazabilir mi?
çok sevinirim.yardıma ihtiyacım var((((((((
mkü coğrafya bölümü.siz?
Slm ben 34 yaşındayım bu sene sınava girdim bügünde tecihlerimi teslim ettim.Sınıf ogrt istiyorum muhtemelende tutacak gibi...kısmet tabi!yastan dolayı hiç rahatsızlık hissetmedim ruh asla yaslanmıyor!zamanında yasamak tabiki çok güzel ama bunundan tadı çok ayrı!kazanırsam 4 sene sonra 38 olacağım ,öğretmenlikte 40 yas sınırı olduğu için KPSS de 2 yıl şansım var.KPSS yi kazanamazsam dershanelerde çalışmak istiyorum.Ozel derste bir seçenek!eğitimli bir insan olmak herseye deger!bu arada evliyim 13 yasında oğlum 5 yasında kızım var!Eylülde herkes okula yani....
ben varımmm amaa ben geç olduğunu hiç düşünmemiştimEvliyim ayrıyetten 2. liseyi okuyorum ve ayrıyetten bende 2 yıllık halkla ilişkilere başıyorum bu sene Yani hiç birşey için geç değilll canımm
tebrik ederim ne güzel. evlendiğimde aöf okuyodum bende. ilk sınavlara girdim sonra hamile kaldım bıraktım. kaldı öyle. nasıl pişmanım şimdi
2. lise nasıl oluyo ki canım. iki yıllık halkla ilişkiler örgün eğitim mi hangi şehir. nasıl ders çalıştın sınava nasıl hazırlandın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?