Benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:)

bende aynı yoldayım bu sene sınava girmeyi düşünüyorum,evliyim ve iki çocuğum var ve yaş 32,bu ikinci üni olacak,kazanırsam hayatta benden mutlu insan olmaz sanırım..

bende aynı yoldayım bu sene sınava girmeyi düşünüyorum,evliyim ve iki çocuğum var ve yaş 32,bu ikinci üni olacak,kazanırsam hayatta benden mutlu insan olmaz sanırım..

Çok tebrik ederim seni.Bazı arkadaslarım bana'ne uğraşıyorsun otur evinde keyfine bak 'dedi.Çok yanlış!eğitimli bı insan olmak istiyorum kendim için .Ve ne olursa olsun hayallerimizin pesinden gitmemiz gerektiğine inanıyorum.HİC BİRSEY İÇİN GEÇ DEGİL

konu başlığı açılalı uzun zaman olmuş ama şahsen benim durumum da farklı değil yaklaşık 3 yıl sonra bile.şu anda 30 yaşında 2 yıldır işsiz bir mimarım.bu yıl %50 burslu istanbul ticaret üniversitesi psikoloji bölümünü kazandım.kayıtlar ayın 5 inde ama ben hala bu yaştan sonra acaba nasıl olur kaygısındayım.heralde iş ciddiye binince bazı şeyler dank etti kafama.çünkü çalışırken olsun ya yaş sorun olmaz diye kendimi yüreklendirdim.şimdi ise acaba başka kimler var benim gibi sıkılan bu konuda diye nette geziniyorum.lütfen benzer durumu şu anda yada yakın bir zamanda yaşayan veya yaşamış birisi varsa yorumlarını yazabilir mi?
çok sevinirim.yardıma ihtiyacım var((((((((

oku valla gül gibi bölüm,psikoloji.hem bitirince assslaaaaaa işsiz kalmıyosun.durma oku tek tavsiyem.gerçekten yaş sorun olmaz.

bende 30 yaşındayım bu sene sınava girdim ve kazandım bırakın sınıfı okulun en yaşlı öğrencisi olmasam bari

bende 25 yaşındayım inşallah seneye ikinci üniversitemi okuyacagım=) ben okurkende bizden yaşı büyük olan çok vardı iyide uyum saglayabiliyolardı =) inşş seneye bende sizin gibi olucam

AYYY en güzeli boşversenize ben 17 yaşında gittimde ne oldu üniye şimdiki aklım olsa nekadar geç gidebilirsem okadar geç giderim insan daha güzel bölüm terchleri yapıyo enazndan:)

Kesinlikle oku !okulun en yası büyük ogrencisi olsan ne Olur ki aksine herkes seni ornek alır.Zafere Giden Her Yol Mubahtir!!!!istiyosan gerisi önemli değil !ben SINIF ogrt kazandım,bilgi almak için okula gittiğimde bir bayan kucağında çocuğuyla gelmişti ,cocuk gelişiminde okuyormus,bir bayan daha vardı belki 45 yasinda görsel iletişim tasarımı kazanmış.Yalnız değiliz yani,ve böyle insanları gördükçe çok seviniyorum ben!okumanın ne zararı olabilirki:)

bende yarın çocuklarımla gideceğim okula kayıt içinkimbilir mezun olduğumdada diplomamı almak için yine çocuklarımla giderim.

herkese çok teşekkür ederim bu güzel cevaplardan dolayı.acayip moral oldu.sağolun ve herkese ayrıca yeni okullarında başarılar dilerim.

evli ablalar abiler dahi geliyor ünvye hiç canını sıkma yaşın gayet normal ünv için emin ol 17 18 yaşlara çocuk muhamelesi yapıo hocalar :)

valla tebrik ederim. üniversiteyi kazanmak önemli. bende 34 yaşımdayım ve son 2 yıla kadar çalışma hayatım vardı. şimdi bebeğimi büyütüyorum. aklımda da bi taraftan 2 . öğretim kazanabilrimiyim fikri var ama sadece fikir olarak duruyo. evde ders çalışmak zor geliyor. siz nasıl hazırlandınız. bu yaştan sonra dershaneler bile almaz bizi sanırım.

off imrendim sana gerçekten. süpersin... ben de 34 yaşımdayım. benimde 13 yaşında kızım var ve bir de 2 yaşında kızım var. ama nasıl hazırlandın onu da anlatırmısın. böyle örnekler gördükçe çok heycanlanıyorum...

ben varımmm amaa ben geç olduğunu hiç düşünmemiştim Evliyim ayrıyetten 2. liseyi okuyorum ve ayrıyetten bende 2 yıllık halkla ilişkilere başıyorum bu sene Yani hiç birşey için geç değilll canımm

tebrik ederim ne güzel. evlendiğimde aöf okuyodum bende. ilk sınavlara girdim sonra hamile kaldım bıraktım. kaldı öyle. nasıl pişmanım şimdi
2. lise nasıl oluyo ki canım. iki yıllık halkla ilişkiler örgün eğitim mi hangi şehir. nasıl ders çalıştın sınava nasıl hazırlandın..

ben tic meslek lisesi mezunuyum ve bölümüm muhasebeydi hiç sevmedim sevemedim ve tekrar okumaya karar verdim çünkü yıllarımı çalışmayarak boş geçirmektense meslek sahibi olurum diye düşündüm ve açıktan çocuk gelişimine yazıldım .Tic mes lisesi mezunu olduğum için ordanda halkla ilişkiler bölümüne kayıt yaptırdım benimki sınavsız geçiş.İkisi aynı zamanda bitecek inşallah ve oryantasyon kursuna gidip belgemi aldıktan sonra ücretli öğretmenlik için başvuru yapıcam inş.Tabi bu arada mesleğimi yaparken tekrar 4 yıllık üniversiteyi okumayı düşünüyorum kadrolu olabilmek için.Hayalim anasınıfı öğretmeni olmaktı şimdi o hayalin peşinden gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…