• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:)

Geç olsun güç olmasın :27: Üniversitede yaş çizgisi çok geniş oluyor. 3 yıl lise okuyup ve okula erken başlayıp 16-17'sinde gelebiliyor. 4 yıl lise okuyup, ilk yılında kazanamayıp hatta yıllarca kazanamayıp 20 küsürlerde gelenler oluyor. O yüzden her yaştan insan var. Bence hiç takmayın kafaya. Amacınız güzel, yaşınız eğitim açısından sıkıntı çıkarmaz. Ama çok sosyal olmak isterseniz kafa dengi bulmanız zaman alabilir.

hiç sorun olmuyor bizim sınıfta bile var.. birden fazla sayıları hem de. bazıları herkesle iyi geçiniyo sohpet muhabbet kimisi sadece derse girmeyi tercih ediyo. kimsenin merkezinde değil yaş. üniversiteye geçmiş insanların takacağı mevzu olmamalı zaten bu durum.:)

arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum. kayıt yaptırdığım okulda yaş ortalaması 18-19 benim yaşımda kimseye rastlamadım. benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:). problem olur diye çok korkuyorum. lütfen akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. :1no2:
yaşı hiç problem etme ben dün 25 yaşıma girdim ama 2.üniversite için başvurup okuyacağım kimin ne dediği ne düşündüğüde umrumda değil insan kendi için yaşamalı başkaları için değil leylak okumanın yaşı yoktur cnm haydi okulaaaaaaaaaaaaaa:4::9:

arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum. kayıt yaptırdığım okulda yaş ortalaması 18-19 benim yaşımda kimseye
rastlamadım. benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:). problem olur diye çok korkuyorum. lütfen akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. :1no2:

Hiç dert etme benim okul arkadaşlarim benden 10 12 yaş küçüktüler hiç sorun olmuyor abla olduğunu bile unutuyorsun hem ögrencilik gibisi varmi resmen gençlik aşısı bu fırsatlar kolay gecmez ele ben bu yıl tekrar ygs girdim 2 yillik daha okucam şimdiden cok heyecanliyim

merhaba ben 28 yaşındayım evliyim bu sene sınava giricem makine mühendisliği istiyorum...yaşım gereği benim de korkularım var..rica etsem bana izmir de tavsiye edebileceğin dersane yardımcı kaynak kitap tavsiyen varmı?konu dışı oldu ama...rahatsız ettiysem özür dilerim..herkeze ALLAH kolaylık versin...

Canım merhaba,,, makina mühendisliği istiyorsun da alt yapı nasıl,matematik fizik bilgin nasıl,liseden sonra ara mı verdin başka okul mu okudun bunlar hepsi önemli unsurlar... zor bir böüm istediğin ve daha da zoru makina mühendisliği eğitimi... çok zor ve dokuz eylül makina ömür törpüsü... matematik ve fizik bilgin çok iyi olmalı hatta özel ders almalısn bence... özelden mesaj yaz sorularını cevaplarım.....

Canım merhaba,,, makina mühendisliği istiyorsun da alt yapı nasıl,matematik fizik bilgin nasıl,liseden sonra ara mı verdin başka okul mu okudun bunlar hepsi önemli unsurlar... zor bir böüm istediğin ve daha da zoru makina mühendisliği eğitimi... çok zor ve dokuz eylül makina ömür törpüsü... matematik ve fizik bilgin çok iyi olmalı hatta özel ders almalısn bence... özelden mesaj yaz sorularını cevaplarım.....

canım merhaba...liseden sonra ara verdim..çalışmak durumunda kaldım üniversite okumak isterken..şimdi çalışmıyorum bütün gün evdeyim dolayısıyla ders çalışmak için vaktim bol şükür...gidip dersneye kayıt oldum..ayrıca ygs çalışma setlerinden aldım..biliyorum işim zor ama neblim inşallah imkansız değil...özelden yazamıyorum malesef mesaj hakkım yok..ayrıca cevap verdiğin için ilginden dolayı teşekkür ederim..:3:

benim yaşım 37 bu sene haliç universitesi burslu halkla ilişkileri kazandım şansımı kaybedemem okumayı duşunuyorum:) yaşla ilgili ikilemim hiç olmadı

Ben buraya kaydimi yeni yaptim ve iyikide yapmisim bu yazdiklarini okuduktan sonra kendime güvenim geldi. Bende üniversiteye baslamak istiyordum ama birtürlü cesaret edemiyordum. Sayenizde kesinlikle hayalimi.gerceklestirecem.

bende dgs ye gricem bu sene olursa okucam 26 yaşındayım bende ne bileyim bana tuhaf gelmedi hiç çook var çünkü öyle yaşı geçmiş insan

arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum. kayıt yaptırdığım okulda yaş ortalaması 18-19 benim yaşımda kimseye rastlamadım. benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:). problem olur diye çok korkuyorum. lütfen akıl verin fikirlerinize ihtiyacım var. :1no2:

28 yasındayım lise terktim,önce acıktan liseyi bitirdim bu senede gazi ünv kazandım :))) okulun yas ortalaması acıkcası hiç umrumda degil yeterki hayatımın geri kalan kısmını meslek sahibi biri olarak geçireyimm

hiiiiiiiiiiiiiiiiiç kokrkma canım....tanıdıgım bır bayan var 38 yasında ..evlendıgı ıcın unv bırakmıstı....gecen sene tekrar basladı..muhendıslık fakultesınde..kızı da bu sene gıda muh kazandı.:)) o da kayıt yaptırcak o okuyorsa sen hıııııııııııııııııc korkma:)

bende 25 yaşındayım bu sene dgs ye girdim ve bi yere yerleşirsem okumayı düşünüyorum. 2 yıllıktayken de 36 yaşında bi ablamız vardı hem evli, çocuklu ve çeyizci dükkanı vardı hemde okuyordu ve ders notları hepimizden de yüksekti. hepimizle de çok iyi anlaşırdı çokta severdik... yaş önemli değil önemli olan istemek ve başarmak...hem varsın 30-35 yaşında mezun ol. keşkelerin olmasın ve sevdiğin işi mesleğin edin sevmediğin meslek ömür törpüsü oluyo

Back