• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:)

bende eğer seneye kazanırsam 21 yaşımda sınava girip. 22 de kazanmış olcam:5: ama tek isteğim kazanmak. bu sene özel ders alıpzayıf olan matematiğimi geliştirmek istiyorum. seneye dershaneye yazıldığımda zorluk çekmem

benimde sınıfımda 32 yaşında bir arkadaş 26 yaşındada 4 arkadaş vardı canım dert etme yani ne olacak :)) biz asla aradaki yaş farkına takılmamıştık onlarla aklımıza bile gelmemişti inanki :))

Bu seneki af ile gelen birçok kişi var sınıfımızda 40 hatta 50 yaş üstü, hatta Survivor'dan Zeynep Tunuslu bile bizimle okuyor:)

Ben 19 yaşımdayım ve eğer kazanırsam ki biliyorum kazanamayacağım yaşım 20 olacak sonra tekrar sınava girerim eğer kazanırsam artık 21 yaşımda anca başlarım. Tabi ikinci girişimde kazanabilirsem. Kısaca bende bu kervan da yerimi almış bulunmaktayım.

okumanın yaşı olduguna inanmıyorum zaten insan ömür boyu öğrenenmeye ihtttttiyac duyan bir varlık değilmi ben mezun olduktan 8 sene sonra sınava girdim2 coocugum var:emir_bebek:gurbetteyim o yüzden acıögretim okuyorum bu sene son insallah iyiki sınava girmişim ve okuyorum

Ne var ki bunda ben de 21 yaşımda başlamış olacağım. :3: Valla öyle bir ortam ki kim kime dumduma liseye benzetmeyin hiç :10: Zaten şimdiki bölümümde sınıf 49 kişi yenisinde 80 olur sanırım kim tanır ki illa küçük bir arkadaş grubu olur onu da sen istersen :12:

Ben 19 yaşımdayım ve eğer kazanırsam ki biliyorum kazanamayacağım yaşım 20 olacak sonra tekrar sınava girerim eğer kazanırsam artık 21 yaşımda anca başlarım. Tabi ikinci girişimde kazanabilirsem. Kısaca bende bu kervan da yerimi almış bulunmaktayım.

kazanamayacam deme kazanacam de işe böyle başlarsan başarısızlık kaçınılmaz olur lütfen daha pozitif bak olaya kazanın senden farkı ne onu düşün

off imrendim sana gerçekten. süpersin... ben de 34 yaşımdayım. benimde 13 yaşında kızım var ve bir de 2 yaşında kızım var. ama nasıl hazırlandın onu da anlatırmısın. böyle örnekler gördükçe çok heycanlanıyorum...

Cnm uzun suredir girmiyordum siteye cok gec cvp veriyorum kusura bakma,ben kursa gittim sinava hazirlanirken ...tabi yorucu oldu cocuklarla ama gülü seven dikenine katlaniyor

Ben 17 yaşımda üniversiteye gitmiştim makina mühendisiyim hatta y.lisans bile okudum... şimdi hem çalışıyorum mühendis olarak hem de hukuk fakültesinde öğrenciyim... 30 yaşındayım ve 3.sınıfa geçtim bu sene:)) ilk üniversiteye girdiğimde en küçük bendim şimdi de benden çok büyükler de var küçükler de... hepimize bir ömür verilmiş arkadaşlar nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamalıyız... hayatta en çok istediğim şey hukuk bölümü okumaktı ve onu başardım... ayrıca benden küçükler ne der okulda vs diye de kimseyi umursamadım.. inanın herkes kendi hayat mücadelesinde kimsenin kimseyi umursadığı yok..... ve benden çok küçükler olmasına rağmen not ortalamam çok yüksek ve hiç ders tekrarı bile yapmadım:)) istedikten sonra yapılamayacak şey yoktur hayatta...... bazen tabiki yoruluyorum bunalıyorum sıkılıyorum ama çok istediğim birşeyi başarmanın hazzının da paha biçilemez.......

ben 17 yaşımda üniversiteye gitmiştim makina mühendisiyim hatta y.lisans bile okudum... şimdi hem çalışıyorum mühendis olarak hem de hukuk fakültesinde öğrenciyim... 30 yaşındayım ve 3.sınıfa geçtim bu sene:)) ilk üniversiteye girdiğimde en küçük bendim şimdi de benden çok büyükler de var küçükler de... Hepimize bir ömür verilmiş arkadaşlar nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamalıyız... Hayatta en çok istediğim şey hukuk bölümü okumaktı ve onu başardım... Ayrıca benden küçükler ne der okulda vs diye de kimseyi umursamadım.. Inanın herkes kendi hayat mücadelesinde kimsenin kimseyi umursadığı yok..... Ve benden çok küçükler olmasına rağmen not ortalamam çok yüksek ve hiç ders tekrarı bile yapmadım:)) istedikten sonra yapılamayacak şey yoktur hayatta...... Bazen tabiki yoruluyorum bunalıyorum sıkılıyorum ama çok istediğim birşeyi başarmanın hazzının da paha biçilemez.......

tebrikler cnm
hayaller gerçek olabiliyor isteyince

bende 21 yaşındayım bazen annem 22 sin diyo daha karar veremedik.
neryse bende bu yıl inşallah bir yere yerleşecem.
okul öncesi öğretmeniyim.
hakkımızda hayırlısı olsun kızlar:):16:

selam güzel hanımlarr:3::3:

bende 17 yaşında ilk üniversiteme başladım.İstanbul Üniversitesi matematik bölümü.şuan 2 yıllık evliyim 24 yaşındayım 2.üniversiteme başlıyorum inşallah.tercihlerimi yaptım.Marmara üniversitesi Okul öncesi öğretmenliği.İşim gereği lise konularına hakimdim.çok da olmasa.hem çalıştım hem evimin işlerini yaptım hemde üniversiteye hazırlandım.Anne olmadan önce bu bölümü okuyacağım için ve sevdiğim bir bölümü opkuyacağım için çok heyecanlıyımmmm

Ben 17 yaşımda üniversiteye gitmiştim makina mühendisiyim hatta y.lisans bile okudum... şimdi hem çalışıyorum mühendis olarak hem de hukuk fakültesinde öğrenciyim... 30 yaşındayım ve 3.sınıfa geçtim bu sene:)) ilk üniversiteye girdiğimde en küçük bendim şimdi de benden çok büyükler de var küçükler de... hepimize bir ömür verilmiş arkadaşlar nasıl mutlu olacaksak öyle yaşamalıyız... hayatta en çok istediğim şey hukuk bölümü okumaktı ve onu başardım... ayrıca benden küçükler ne der okulda vs diye de kimseyi umursamadım.. inanın herkes kendi hayat mücadelesinde kimsenin kimseyi umursadığı yok..... ve benden çok küçükler olmasına rağmen not ortalamam çok yüksek ve hiç ders tekrarı bile yapmadım:)) istedikten sonra yapılamayacak şey yoktur hayatta...... bazen tabiki yoruluyorum bunalıyorum sıkılıyorum ama çok istediğim birşeyi başarmanın hazzının da paha biçilemez.......

merhaba ben 28 yaşındayım evliyim bu sene sınava giricem makine mühendisliği istiyorum...yaşım gereği benim de korkularım var..rica etsem bana izmir de tavsiye edebileceğin dersane yardımcı kaynak kitap tavsiyen varmı?konu dışı oldu ama...rahatsız ettiysem özür dilerim..herkeze ALLAH kolaylık versin...

Back