Benim gibi geç yaşta üniversiteye yerleşmiş olan varmı mesela 25-26 yaşında:)

27 lik ,ikinci sınıf öğrencisiyim,
ben 7 yaşındada bir kız çocuğu annesiyim çok şükür,kızmla beraber okuyorum,allah izin verirse sonuna kadar gidicem...

okumanın yası yok bencede seneye tekrar oss gircem ve kazanırsam 26 yasında 1 sınıf olcam:) hiç kimse umrumda degil valla idealimi gerçeklestinmek istiyorum. bence sende takma kafana bosver

27 lik ,ikinci sınıf öğrencisiyim,
ben 7 yaşındada bir kız çocuğu annesiyim çok şükür,kızmla beraber okuyorum,allah izin verirse sonuna kadar gidicem...

kesinlikle alkışı hakeden insanlarsınız , tebrik ederim , Allah azminizi artırsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam arkadaşım :)) sakın üzlme ben 33yaşındayım 3cocugum var bu yıl başladım bir yıl geride kaldı sayılır:)cok anıları oldu keşke daha önce okuma imkanım olsaydı diyorum özelikle yemekhanede :)))hocam yanlış yerdesiniz diyen cokkkkkkkkkkkkk oldu
bende ögrenciyim demek zor oldu önceleri hele dolmuşda ögrenci ücreti uzatmak cokkk zor oldu ilk dönemlerde:)) sınıfın annesi ablası ilan edildim gencarkadaşlar kızlı erkekli bana gelir bazen kahvaltıya oturmaya hepsini cok seviyorum sadece matematiği ve hocasını sevmiyorumm:))) okumanın yaşı yokdur iyiki gitmişim diyorum

bende 24 yaşındayım 3 kere girdim öss ye üçünüde kazandım ama hep erteledim yada şartlar uymadı gidemedim diyelim... geçen sene kastamonu ya yerleştirildim kayıt yaptırmaya gidecekken vazgeçtim:) ama şimdi çok pişmanım...hiç bişey için geç kalmış sayılmaz bence bu sende tekrar deniycem ve bu sefer mutlaka gircem yaş 25 olucak ama kısmet:) daha yaşımız çok genç bu yaşları değerlendirmek lazım...

:dance::teytey:bende bunu paylaşmazsam hayatta olmaz....17 yaşında üniversite 1.sınıfa başladım...bu sene son senem çok şükür.tabi sınıfta en küçük bendim ayaklar yere basmıyor tabi 17 yaşında liseden hemen üniversiteye gelince. ilk hafta hocaları tanımıyorum daha doğru dürüst sınıfa takım elbiseli elinde küçük bir çantayla biri girdi bende ukalalık yapacam kendime güveniyorum ya 70 _80 kişinin olduğu anfi de öndeyim ve bağıra bağıra(adama sağır muamelesi yapıyor gibi)
--- hocammm yanlış sınıfa girdiniz dersimiz saim hocanın dedim...
gözlükleri hafifce aşağıya düşmüş alnı açık şekermi şeker bir tabirle bana cevap verdi
--- ben hoca değilim ki biz bölümdaşız....... ben akannehir oldum tabi.....

sonra öğrendim o amca üni kütüphanesinde memurmuş hemde 30 seneden beri. sanata çok ilgili olduğu içinde okumaya kadar vermiş ve 50 sinden sonra bölüme başlamış geçen sene yeni mezun oldu.her ders öncesi çok iyi sohbet ederdik ve sınıfta herkes çok saygı duyardı. bide üniversitede yaş problemi olmuyor benim ev arkadaşım da benden büyük ama gayet iyiyiz.....hayırlı uğurlu olsunnnnnn üniversteli olmanın tadını çıkar sorun etme bence...:smiley-cool:

Son düzenleme:
Arkadaslar bende 27 evlı 2 cocuk annesı ve Ünıversıte 1. Sınıf Ögrencısıyım hatta su anda bılgısayar dersınde yazıyorum 2. Ögretımım ve her sey cok gÜzel

Hiçte sorun olmaz daha yaşın kaç ki görende 45-50 sanır.Gayet iyisin takma zaten sende ortamlara girdikçe daha iyi anlarsın

:dance::teytey:bende bunu paylaşmazsam hayatta olmaz....17 yaşında üniversite 1.sınıfa başladım...
Ben de 17 yaşındayken başladım. Gerçekten diğerlerinden daha berbat bir durumdu.
Ama bizim sınıfta da 25 yaşında biri vardı. Ablamdan da büyüktü. Onların okuma gayretini takdir ediyorum. Çok geç bir yaş değil 25 ama 35 yaşlarında gerçekten tebrik etmek gerek.

bizim sınıfta bi zeynep ablamız var yaklasık 45 yaşında ve iletişim fakültesinde.iletişim sektörü genç beyinler ister genelde ama kadın o kadar azimli ki başaracağına inanıyorum ben.oğluyla birlikte üni okuyor

Bende 23 yaşında bu yıl başladım okula... Çok tereddüt etmiştim çok geç olduğunu düşünüyordum ama sınıfımızda 35 yaşında 3 tane abla var hepsi de evli ve çocuklu... Bunun dışında bir sürü örnek olduğunu görünce çok saçma bir şeyi kafaya taktığımı anladım...

hayırlı olsun.allah başarılarla bitirmeyi nasip eder inşallah

leylakcığm cnm ben çok geç görmüşüm bu konuyu..eminim sen şimdi çoktan uyum sağlamışsındır..2.üniversiteye ben 26 yaşında gitmiştim..izmirden ankaraya gittim ve o bahsettiğin 17-18 yaşlarındaki arkadaşlarla birlikte yurtta 12 kişilik odada kaldım...bence çok eğlenceliydi..benim o zaman bakmayı unuttuğum eğlenceli ve keyifli bir pencerereden bakıyorlardı hayata..ve bana da çok şey öğrettiler..bende onlara önemsedikleri birçok şeyin aslında o kadar da mühim olmadığını anlatmaya çalıştım..birbirimize çok şey kattığımıza inanıyorum..ben 3.yılda eşimle tanıştım ve evlenmeye karar verdiğim için okulu bıraktım..ama hala görüşürüm o arkadaşlarımla..evime misafirliğe gelirler telefonla görüşürüz vs..dersler konusunda da ilk üniversiteme göre çok daha başarılı olduğumu söyleyebilirim..çünkü ayakların daha sağlam basıyor yere ve stresinle başa çıkmayı daha kolay beceriyorsun böylelikle daha kolay algılıyorsun..sana da başarılar ve keyifli bir hayat diliyorum tatlım..allaha emanet...

23 yaşında okula başlamış arkadaşım vardı bizle birlikte başlamıştı.
ama ben de ilerde çocuğum oldun bi doktora moktora bişi yapcam sanırım süper babaanne olabilsem keşkem doktoralı babaanne:lepi:

Valla arkadaşlar okumanın yaşı olmasada heryaşta okunur tezine katılsamda genede hayatta bazı şeyleri erken yaşamanın gerektiğini düşünüyorum.Çünkü iş hayatına atlınca önünde gençler oluyor onları alıyorlar sen okumuş olmakla kalıyorsun iş hayatı düşünürsen e tabi birtakım problemleri olur geç yaşta okumanın ben 37 yaşındayım çocuk gelişimi telafi okuyorum lise olarak sonra ünüversite düşünüyorum ama ünüversitede bitince olacak yaş 43 44 beni alırlarmı öğretmen olarak anaokulu öğretmenliği için istiyorum bunu onun için siz siz olun her şeyi zamanında yapın

tabi okumanın yaşı yok ama işin tabi birde bu yönü var
eğer iş meslek emeklilik gibi durumları düşünürsen yaş sınırı ister istemez oluyor
ama kimi bayanlar içlerinde kaldığı için gidip ğniversite okuyorlar
yinede çok olumsuz düşünmemek lazım
45 yaşında okul bitirip meslek sahibi olursun 60 yaşına kadar çalışırsın aman ne var içinde kalacağına yeteki allah sağlık sıhhat versin

zaten 25 26 yaşlarını hiç saymıyorum çok normal yaşlar

ben ilk hemşirelik okudum başladığımda 17 yaşındaydım, ne kadar çocukmuşum ozmanlar diyorum. 17-18 üniversite için erken yaşlar bence ne istediğini bilmiyosun , cidden ne kadar da olsa akıl bir karış havada oluyor :) okul hemen 4 senede bitti hemen yüksek lisansa başladım. bi yandan da çalışıyorum filan.. çalışırken o kdar mutsuz olduğum zmanlar oldu ki meslektaşlarım ve hastalar cidden soğudum, insanlardan soğudum, çok nankör bi meslek hemşirelik.. 2 sene bitmiş 3. seneye girerken bi süre kpss bi süre ygs hazırlığıyla geçti ve şansa kadere kıbrısta daü beslenme diyetetiğe yerleştim. bölüm isrediğim bölümdü ama okul 29 tercih yapmıştım ve son tercihimdi:) senelerdir öss ye griyodum meslek değiştirmek için, yüksek lisans bile kesmedi, işten istifamı verdim zorlamışlardı beni hergün bugün ne olay çıkıcak bakalım diye gidiyordum ayaklarım geri geri.. iyi ki böyle olmuş diyorum şimdi! 23 yaşında yeniden üni birinci sınıf öğrencisi oldum biyandan yükseklisansı tez aşamasında devam eden, şimdi derece yapıyorum, başarılıyım ve herşey daha basit eskisine göre.. sınıfımdakilerle aramda 4-5 yaş var ve evet az arkadaşım var sınıfımdan, yurt hayatı da değişik oluyo cidden aslında tekrar öğrenci olmak fena değil :)herkes bunu yaşama fırsatı bulur umarım mutsuzluğunda sıkışıp kalmaz, sevgiler :))
not: konuyu açan kişi şimdi mezunsundur, çok iyi bişi yaptığını çoktan anlamışsındır:)

Slm ben 34 yaşındayım bu sene sınava girdim bügünde tecihlerimi teslim ettim.Sınıf ogrt istiyorum muhtemelende tutacak gibi...kısmet tabi!yastan dolayı hiç rahatsızlık hissetmedim ruh asla yaslanmıyor!zamanında yasamak tabiki çok güzel ama bunundan tadı çok ayrı!kazanırsam 4 sene sonra 38 olacağım ,öğretmenlikte 40 yas sınırı olduğu için KPSS de 2 yıl şansım var.KPSS yi kazanamazsam dershanelerde çalışmak istiyorum.Ozel derste bir seçenek!eğitimli bir insan olmak herseye deger!bu arada evliyim 13 yasında oğlum 5 yasında kızım var!Eylülde herkes okula yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…