- Konu Sahibi leylakdeniz
-
okumanın yası yok bencede seneye tekrar oss gircem ve kazanırsam 26 yasında 1 sınıf olcam:) hiç kimse umrumda degil valla idealimi gerçeklestinmek istiyorum. bence sende takma kafana bosver
27 lik ,ikinci sınıf öğrencisiyim,
ben 7 yaşındada bir kız çocuğu annesiyim çok şükür,kızmla beraber okuyorum,allah izin verirse sonuna kadar gidicem...
Ben de 17 yaşındayken başladım. Gerçekten diğerlerinden daha berbat bir durumdu.:dance::teytey:bende bunu paylaşmazsam hayatta olmaz....17 yaşında üniversite 1.sınıfa başladım...
Bende 23 yaşında bu yıl başladım okula... Çok tereddüt etmiştim çok geç olduğunu düşünüyordum ama sınıfımızda 35 yaşında 3 tane abla var hepsi de evli ve çocuklu... Bunun dışında bir sürü örnek olduğunu görünce çok saçma bir şeyi kafaya taktığımı anladım...
hayırlı olsun.allah başarılarla bitirmeyi nasip eder inşallah
Valla arkadaşlar okumanın yaşı olmasada heryaşta okunur tezine katılsamda genede hayatta bazı şeyleri erken yaşamanın gerektiğini düşünüyorum.Çünkü iş hayatına atlınca önünde gençler oluyor onları alıyorlar sen okumuş olmakla kalıyorsun iş hayatı düşünürsen e tabi birtakım problemleri olur geç yaşta okumanın ben 37 yaşındayım çocuk gelişimi telafi okuyorum lise olarak sonra ünüversite düşünüyorum ama ünüversitede bitince olacak yaş 43 44 beni alırlarmı öğretmen olarak anaokulu öğretmenliği için istiyorum bunu onun için siz siz olun her şeyi zamanında yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?