Bana bu soruyu sormamaliydin :)) icimi dokecej yer ariyorum :)
Elbette ki zorlandm dusun bide ben daha okuyorum. Genc kizsin daha olgunlasamadan adin kadin oluyo sonra gelin oluyosun. Gelinlerin sorumluluklarini ogretiyolar alttsn alttan ne yaparsan yap yaranamiuosun cunku acemisin :) ha bide benim gihi icine atiyosan en ufak meseleb buyur de buyur :) esimi cok seviyorum ama bazi hareketleri evlenincr be degisti dedirtti bana kafasina vura vura anlatmaya calistim en sonunda ben gidicem sen rahatina bak demeye kadar getirdi.
Simdi bunlari niye mi anlattım?
1. Dedim ya olgunlasamadan baska sorumluluklar yuklebiyo diye icin kipir kipirken evde temizlik ütü oluyo
2. Kendini yasitlaribdna farkli hissediyosun sorumlulugun agir çünkü etrafinda ki herkes evliyse o farkli tabii :)
Yine de evlilik hayati güzel ve cok zor bir surec sabir cok önemli hemde coook cook onemli :)
:) dök içini tabiki . her cevapta bambaska bi açıdan bakabiliyorum ben De sayenizde. Sen de beni söylediklerinle bambaşka yerlere götürdun. Çok büyük bi sorumluluk gerçekten Haklisin. Bi yandan bu sorumluluğu ne kadar geç Alsan o kadar iyi diyorum bi yandan hala ayni inatçı tavrım devam ediyo.. Söylediklerinin hepsi ben de bu yola girdiğinde hayatımın bi parçası hatta odak noktası olmak zorunda olucak. Bunlara hazırlıklı olmak lazim., Hoplayip zıplayıp gezmek varken evde çamaşır utu düşünmek gerekicek tabii.
Biraz sabir , biraz daha şimdiki hayatin tadını mi çıkarmak gerek bilemedim gerçekten. Çok tesekkur ederim sana...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.