Benim derdimede bi el atın...

Alaboraliman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
98
49
3
34
Arkadaşlar benim şimdiki derdim şu özet geciyorum; 7 senelik evliyim eşimin anne babası kuruş harcamadılar eşimle ben yaptık herseyimizi cocugum oldu yine aynı cok zor zamanlar atlattık asla destek yok Ama kızları bi nişan yapmaya kalktı o anki cabayı şok halinde izledim o bir lira için kendini paralıyan adam işte Damada da saat almak gerek diye öneride bulunuyordu. Bunun adı kıskanmakmı bilmiyorum ama her seferinde şaşırıp sesimi çıkarmadım ama içten içe üzüldüm banada bi tişört alsalardı keşke dedim herneyse ben hep şükrettim olsun saglıklı yım ve eşim iyi kötü elinden geleni yapar buarada kayınpeder o ara vefat etti kaynana görümce kırkının cıkmasına tahammül edemediler büyük nişan yaptılar yani 40gün zor beklediler orasıda beni ilgilendirmez, bu kadın nişanda sonra geldi bana yıllardır sen sunu dedin bunu dedin diye saydı gitti meğersem babada gitti ya damat eve rahat girip cıksın diyeymiş yanyana oturuyoruz evler bitişik sonradan anladım. Suan asla görüşmüyorum o lafların üstüne ama damada bukadar deger verilmesini anlayamadım eşimde Keza aynı oda bi oralı olur bi buralı dengesiz yani ama konuşmuyorum diye baskı yapmaz hiçbizaman azcık onada laf saymış gecen gün gelip gitmesin diye en son evine 12binlirak eşya aldırdı eşime damat evine karşı ayıpmışmış hersey son model olmalıymış evladım rızkı haram olsun tabiki ama almış bikere haber anlamaz bu adam ödüycek annem dedi ama o iş biraz zor. Şimdi bu adam gecen akşam gelmiş bana sevimlilik yapıyo hemen anladım e artık barışalım falan filan asla dedim sen gidip gelebilirsin benden bitti dedim (e düğün dernek olcak ya kaynana hanıma dünürlere laf etcek yer kalmasın hani gelin nerde diyorlarmış Allah bilir ne dedi onlara) hayır senle gidicez birlikte barışcaz diyo! akşam akşam beni deli etti asla onların ne sesini ne yüzünü görmeye tahammülüm yok ne yapayım ne edeyim kızlar Ama ortada büyük bişey yok ben onların oyuncağı degilim ya zaten benide asla ama asla sevmez bakışından anlıyorum yani bu şekilde de konuşursam doluyum patlarım olay dahada büyür diyorum adamın umrunda degil...

Onu konuştuk zaten giyinir süslenir cıkarım dedim ama beyefendinin ana damarı tuttu git diyorum barış zaten sen onlara elimden gelenin fazlasını yaptın ama benim kararıma karışma dedim. Yok barışcaksın bu neyin inadı diyo hala barışsam sanki anası kızım kızım diye mutluluktan ucucak

Vallahi soyle konulari okuyacinca dunyadaki tum kv kp gorumce kayin elti toptan oldurmek istiyorum nedir bu gelinlerin cektigi be!

çok kırıldıysanız barışmayın tabi. yani yine selamı esirgemeyin ama samimi de olmayın. mesafeyi koruyun. özel günlerde eşinizin yanında bulunun. yeter.

bence haklı olduğunuz sadece 2 nokta var
1) eşinizin borçlanması ki burada da kv değil eşiniz hatalı, borçlanmasaymış, nasıl ki size yardım edilmemiş, borçlanmasaymış
2) isterseniz görüşürsünüz, istemezseniz görüşmezsiniz. nasıl ki annesine hayır diyemiyor, size de demesin

bunlar dışındaki konular sizi ilgilendirmez bence. aileler, yeni ev kuracak çiftlere yardım etseler harika olur ama böyle bir zorunluluk yok. kuruş harcamak zorunda değiller. bebeğiniz oldu diye de yapmak zorunda değiller. istedikleri insana istedikleri kadar da değer verirler, illa sizin anlamanız önemli değil

Kadın bana öle bi bakıyoki degil selam vermek basımı kaldırıp saga Sola bakamıyorum sanki kan düşmanıyım. Ama eşim buara üstüme cok gelcek belli bu Barış muhabbetine istemiyorum istemiyorum caresiz bırakıyo beni offff

Evet borc yapmak zorunda degildi agladı sızladı öderim dedi yaptırdı yine haram ediyorum. İkincisi Çocugum konusunda tabiki bişey yapmasınlar daha iyi başa kalkarlardı zaten cok şükür kendimiz herseyini eksik fazla cabaladık yaptık
Diger konuya gelirsek zoruma giden bizim okadar zor durumda oldugunuzu bile bile bi adım atılmaması ama kızı için ne istekler ne alışverişler demekki biliyolarmış herseyi yöntemini şeklini insan budurum karşısında demekki bizde yapmak istemediler diye kalıo öle. Ve kısacası paralarınında eşyalarının da onların yapacağı anne babakıgında canı cehenneme tek istegim onlarla aynı ortama girmemek yüzlerini dahi görmemek ama bu adamda bu istegini kessin bunu nasıl başarırım

böyle her konuya yazdığım mesajı yazıyorum. sizin sorununuz eşiniz. silah mı dayadılar, kendi evladının rızkını eşyaya veren o. barışmak istememeniz konusunda sizi yıpratanda o. herkes kendi çıkarının peşinde kimse sizi düşünmez, siz düşüneceksiniz kendinizi eşiniz bu özellikten yoksun. size yapılmayanları takmayın kafaya. yaralanmışsınız ama gerek yok.

bana da hiçbir şey yapılmadı kv, kp in kıyafetlerinden uçak biletlerine herşeylerini biz aldık. bir çeyrek bile takmadılar ama ben bunu hiç takmam kafaya. yetişkin insanım evlenme kararını ben verdim, buna mecbur değiller diye düşünüyorum hep, böylece kafaya takacak bir sorundan kurtuluyorum. çok işe yarıyor.

Evet haklısınız zaten tek istegim o uzun bi süre uzak durdum yakın olmamıza ragmen kafam rahattı evimde mutluydum ama o gelip barışalım diyince hersey gözümün önüne geldi gene atak tuttu titremeye başladım ama bende cok ısrar ederse barışın die bende diyorum onlar gibi sizde sunu bunu yapmıştınız bana diye olay cıkar gel evine ama olan gene bana olucak atak tutucak hastanelik olucam ve onlar arkamdan gülümsüycekler

yapmayın n'olur. çocuğunuz var böyle basit şeyler için atak tutması hastanelere düşmek nedir. istemiyorum bir daha açma mevzusunu deyin kestirin atın. siz kendinizi böyle hırpalarsanız onların size birşey yapmasına gerek yok. geçmişe bu kadar takılı kalmayın. ben olsam açık söyleyim barışırdım. mobilyaların her taksidinde başlarının etini yemek onlara huzur vermemek için. istersem çok gıcık biri olabiliyorum ve bu hayatta işleri kolaylaştırıyor inanın. yıpranan değil yıpratan olun.

Valla dogru söylüyorsunuz barışırsam ki zaten istemiyorum lafı sokar gelirim gerisini o düşünsün saol kız valla dogru diyon

Evli değilim ama öyle insanlar karşısında eşinizi tek yollamayın onlara, eşinizi tek bırakmayın ki sizin arkanızdan atıp tutup eşinizi doldurmasınlar, aranız boştan yere bozulmasın. Çünkü dediğiniz gibi elde somut büyük olay olmayınca kvde bunu pekala kullanabilir. Eşinizin yanında olun, haklısınız borç harç annesi karşısında yalvarmışsa eşinizde bi yere kadar dayanmıştır ama bundan sonra da bu tip durumlara fırsat vermeyin.
Çok barışmanızı istiyorsa dışardan barışmış gibi olun,eşinize çok inat gitmeyin ki annesinin ardından gitmesin o da.
Eşiniz muhtemelen kardeşinin düğün takısında da büyük bi şeyler yapmak ister ona karşı da hazırlıklı olun derim.

Evet istediğini yapsın ama içimdeki bu nefretle asla evlerine girip eşim istiyo diye barışmam asla içim almıyor elimde degil kendimi terapi Bile ediyorum içimdeki nefretleri cıksın bitsin diye. Kardeşine bi eşya alacaktı öle konuşmuştuk ama dibe kadar borca battı onların yüzünden bi altın takar gecer diye düşünüyorum ama istediğinide alsın artık umrumda olmaz cünkü akşama kadar calışıp ödüycek olan o

BIRAK gitmede barışmada bu aslaklara elini verince kolunu alamıyorsun.bir tanede bende var 5 senedir burnumdan getirdi çocugum olunca ve9 aydır çocugumun yüzünü dahi görmeyince gördügüm değeri anladım cenazlerine dahil gitmeyecegim.ben ayakta durma derdindeyim onlar yan gelip yatma deridnde.eşimde gelmiş ALLAH bile affederken biz kuluz affet diyor bırak dedim ya günahı bana bıktım artık bıktımmm

peki dügünde takılan bütün takıları elinden aldılarsa..eşime vermeyecegiz dedim evde kıyamet koptu.5 sene önceki değrlere 15 bin lira altın verdim.en son elimde işyerinden aldıgım 10 bin lira tazminatıma göz dikktiler onda diretince vazgeçtiler yoksa o da gitmişti.karaı biz verdik evet evlnemk için ama insan sanıyorsun karşında kini dedim ki yazık borçları var ödesinler bende varken onlar darda kalmasın...sonuç aradan 5 yıl geçti bebegim oldu bırak borcu ödemeyi sen çalışıyorsun bizde biraz bebegine bakalım bile demediler ALLAh ahirette sorsun ahım yakalarında.

Gitmesem düğüne eşim için daha kötü duruma gelir olaylar bunu biliyorum ben eglenir gelirim öle evime gelip giden tipte insan degiller arada yakında olsak büyük mesafe var eşimde harcıyo sa kendi cebinden harcıyo ama benim cocugunun hakkı haram ediyorum beni sadece düğünde görecekler ondan öncesi ve sonrası yok ayrıca maksat elimede masraf olsun beni ve kızımı en pahalı yerden giydircem madem öle BİZEDE harcansın

Valla hayatta okadar taviz vermem kaynananın evinde bir bardak kaldırmışlıgım yoktur öle deger vermem zaten oyüzden beni sevmez biz fakirdik bişey yapamadık diye duygu sömürüsü yapardı kızına istediklerini yaptıklarını görseniz kraliyet ailesinden kız alıyorlar iyide yapmışım ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…